Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 343 241
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 2 160
1 Heart Eyes взимам

И 2 и 3, жалко, че не мога да взема всичките Blush

Благодаря Hug

# 2 161
  • При децата ми
Моля за три? Praynig

Прекрасни са Карина! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 10:44 от Hrispa76

# 2 162
Карина, да помоля за 4  Hug

# 2 163
Ако е останало нещо свободно с Париж, моля да е за мен
Благодаря

# 2 164
Ако е останало нещо свободно с Париж, моля да е за мен
Благодаря
Останала е комбинация № 2, ако ти допада, твоя е  Peace

leninka`, Hrispa76, г-ца Магнетична, отбелязах ви, радвам се, че ви харесаха  Hug

# 2 165
Едно и от мен :

Отива при Hrispa76

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 11:04 от ~Дар~

# 2 166
  • При децата ми
Искам го Дар! Hug

# 2 167
Твое е, Хриспа Hug

# 2 168
  • Once there was a Hushpuppy...
Карина, аватара на тази за Дидник го подарих и се носи/ше, но не помня точно от кое момиче. Аз, само казвам Peace
Не мога да знам колко си го чуства "нейн" и дали са съгласни да си го ползват двете.

И един не поискан, но приятелски съвет. Мнението ми е, че подписа, който си направила би бил по-хубав без последната картина, която аз щях да сложа за аватар. Или първата Peace
Надявам се да не те обидя с поста си Hug

# 2 169
Хъш, трябва ли да разглеждаме всеки съвет като обида? Аз го виждам точно като съвет и разбира се, го взимам предвид  Peace На мен лично комбинацията ми допада точно така, както съм я направила, но ако didnik (или друг, който я вземе, ако тя не я хареса) предпочете някаква промяна по комбинацията, аз ще се съобразя и ще направя, каквото мога  Peace
Колкото до аватара, скоро ли си го правила или по-отдавна? Защото не съм го виждала по скорошни спомени при друг/а потребител/ка, възможно е вече да не се носи. Ако някой държи специално на него, да пише в темата, задължително ще го променя  Hug

# 2 170
Аз имах преди много време( години) "разчленена" картинка за подпис, даже няколко, подарък от една потребителка, не си спомням вече коя, и периодично си ги носех
Но покрай последните проблеми с визуализирането от някои сайтове, изобщо не ги виждам и не мога да ги ползвам  Tired
Много бих искала отново нещо подобно...пейзаж на гора, поле с цветя, нещо красиво, разделено на 3-4 части и съчетано с подходящ аватар

# 2 171
Карина, за теб не знам. Пояснявам, но виждам по тона ти, че не ти е приятно съветването.
Успех в съчетаването!

п.п.  скоро съм я правила.Ще погледна, сега съм от телефон.

# 2 172
Пускам в нов пост, защото бях почти сигурна, че се носи, при това от много време ....ето от кой - Дилянка!
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=462506

Дали има против Дилянка, да ходят две мадами с един аватар по едно и също време аз не знам и не се опитвам да отгатна Peace Просто ти обърнах внимание Карина как би могла лесно да претвориш нещо.

Ето и комбинацията ми

Скрит текст:

# 2 173
Ей, изпуснах Париж и аз! Laughing
Нищо, може ли за мен нещо италианско, Тоскана с много цветя например и колело. Heart Eyes
Това хубаво време събуди романтика у мен!

# 2 174
Грешно си разбрала тона ми, Хъш Wink Виж, твоя вече ми говори, че не ти е харесал моят отговор. Нямам и никога не бих имала на идея дори да повтарям когото и да е. Както и да е, благодаря, че намери на кой си я подарила комбинацията, ще я сменя аватарката.

Общи условия

Активация на акаунт