Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 342 991
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 135
  • В полите на Пирин планина
Аз ще се запиша в новата тема с едно предложението от последната аватарна игра"Ветрила":

Скрит текст:

Lady Brinne, тази красота свободна ли е?

Да, за теб е  bouquet

Dessu, за оформяне на картинките аз използвам FotoFlexer - може да се действа направо в сайта на програмката, а не да се тегли на компютъра.

# 136
И аз имам да подарявам няколко неща от игри
3. от Инг и Янг
Скрит текст:

Това Инг - Янг си го харесах още онзи ден, ако не е заето, може ли да си го прибера  Grinning Heart Eyes
Скрит текст:
Иначе като цяло си чакам нещо красивичко на зимна тематика за подписче като твоето, когато можеш да го сътвориш Hug

# 137
  • Луната
Ври за теб е Hug

Скрит текст:
Имам те в предвид за подписа, но не съм намерила нещо подходящо, за да се получи като моя

# 138
  • София
Lady Brinne, благодаря за отговора.  Hug Ще разгледам и дано скоро и аз да си включвам с нещо

# 139
Lady Brinne, благодаря за отговора.  Hug Ще разгледам и дано скоро и аз да си включвам с нещо

Успех  Hug Чудесно би било да има много участници в игрите  Heart Eyes

# 140
Ври за теб е Hug

Скрит текст:
Имам те в предвид за подписа, но не съм намерила нещо подходящо, за да се получи като моя
Благодаря ти!  Hug bouquet
Скрит текст:
И за другото предварително също  Hug Heart Eyes

# 141
  • София
Тази сутрин си поиграх и моят първи опит е готов.  Crazy
Споделям го с вас, за да ми дадете мнение и насоки за следващите ми творения  Grinning Ако някоя го хареса - веднага го давам. Единствено се притеснявам за размерите на картинките и тук май ще ми трябва помощ отново  Blush
Скрит текст:
Пробвах да оразмеря картинките от линка, даден в първият пост. И въпреки, че зададох пиксели много по-малки от максималните за аватар във форума, ми изписва, че има проблем и не приема аватара. Вие какви точно размери задавате? Мнооого се извинявам за тъпите въпроси, които задавам. Нормалните хора сигурно правят всичко отраз, без помощ и въпроси, а аз цялата тема оспамих и пак не мога да се справя  Mr. Green Blush

# 142
Страхотен първи опит. Peace
Изобщо не се притеснявай за въпросите - и аз като почвах точно за оразмеряването питах.
Винаги задавам за аватар 160/200 (h), понякога става точно, понякога се намаля от ширина и височина и става например 145/180 - зависи много от картинката. Друг вариант е да я орязваш от някъде. Но просто макс. височина за форума е 200.
За подпис задаваш 600/200 на същия принцип.  Peace

# 143
  • Талант на 2012,2013 г.
Този аватар със сини коси ме грабна.

Hug Ще помоля за комбинацията. Hug

Само бих помолила втората картинка в подписа да я махнем.  Blush

# 144
  • София
..::V.I.P::.. благодаря за съветите. Преправих размерите  Hug

Марѝ оправих комбинацията. Така и на мен повече ми харесва. За теб е  Hug ще чакам да те видя "преоблечена"  Grinning Надявам се да няма проблем и всичко с размерите да е наред  Peace

# 145
Dessu, страхотна комбинация bouquet

# 146
Dessu много хубава комбинация  Heart Eyes
Когато можеш направи нещо подобно и на мен  Praynig Hug

# 147
  • Талант на 2012,2013 г.
Dessu, ето ме!

Много съм горда! Виж ме каква съм синекоса красавица благодарение на теб! Heart Eyes Whistling bouquet

# 148
Може ли да помоля за подпис на този аватар?
Скрит текст:

Но да е с такива размери, че да има място за текстова лентичка, без да закрива долния край на подписа Blush Blush Blush

# 149
  • София
Благодаря за милите думи, момичета!  Heart Eyes

alex.viki, мога да направя нещо в такъв стил, само ме насочи към цветове и други предпочитания, ако имаш  Hug

Марѝ, много си готина  Sunglasses Grinning  Hug

Общи условия

Активация на акаунт