Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 343 190
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Здравейте момиче,

Включвам се с една молба за нещо пролетно с момиченце Simple Smile Ако може Simple Smile Благодаря Ви предварително.

# 1 276
  • София
Алекс, мога да ти предложа това  Simple Smile  Като ако искаш мога по-късно да пипна цветовете и да ги направя по-ярки. 

# 1 277
  • София
Алекс, мога да ти предложа това  Simple Smile  Като ако искаш мога по-късно да пипна цветовете и да ги направя по-ярки. 

Благодаря Simple Smile Ще изчакам да видя какво ще направиш по късно с цветовете Simple Smile И ще видя дали с по ярки или така ще ми допадне повече Simple Smile

# 1 278
  • София
Алекс, ето ги и с малка корекция  Hug
Надявам се да ти харесат, а ако не - не се безпокой да ги откажеш  Grinning

Скрит текст:

# 1 279
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, виж дали ти харесва  Wink Ако не, е свободно за избор и от друг  Peace
Скрит текст:
За Mamma_2015

Люксен, виж и ти тази комбинация, ще се радвам да ти допадне  Peace
Скрит текст:

И още няколко нови предложения:

Скрит текст:
1. За Didito-ШОКиран Оптимист

2.

3.

4. За Румяна88

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 14:44 от ~Karina~

# 1 280
Карина, може ли за мен 1  Hug

# 1 281
  • София - Варна
Карамел, ако Алекс не вземе комбинацията, се нареждам следваща на опашката.  Simple Smile

# 1 282
# 1 283
Карина на 3 имам аватара. Нямам проблем да го носи и някой друг, просто казвам да се знае  Peace

# 1 284
Карина на 3 имам аватара. Нямам проблем да го носи и някой друг, просто казвам да се знае  Peace
Благодаря, че каза, alex.viki  Peace И аз мисля, че не е проблем, още повече, че в момента ти не си с тази комбинация, за аватара на която говориш  Wink А и специално този аватар е много точно свързан с комбинацията за подписа и няма как да го подменя, без да се изгуби идеята  Heart Eyes В краен случай ако някой я хареса и предпочете друга снимка за аватар, ще помисля какво да сложа  Peace

# 1 285
  • София
Алекс, ето ги и с малка корекция  Hug
Надявам се да ти харесат, а ако не - не се безпокой да ги откажеш  Grinning

Скрит текст:

Взимам и двата варианта.

# 1 286
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, виж дали ти харесва  Wink Ако не, е свободно за избор и от друг  Peace
Скрит текст:

Мерсиии. Нека друго го вземе. 😊 ще следя предложенията ти и ако друго ми допадне ще го взема.

# 1 287
# 1 288
  • Вестерос
Едно предложенийце

Скрит текст:

# 1 289
Карина на 3 имам аватара. Нямам проблем да го носи и някой друг, просто казвам да се знае  Peace
Благодаря, че каза, alex.viki  Peace И аз мисля, че не е проблем, още повече, че в момента ти не си с тази комбинация, за аватара на която говориш  Wink А и специално този аватар е много точно свързан с комбинацията за подписа и няма как да го подменя, без да се изгуби идеята  Heart Eyes В краен случай ако някой я хареса и предпочете друга снимка за аватар, ще помисля какво да сложа  Peace

Не вярвам да е проблем за момичето което я вземе, а и едва ли ще се случиме заедно да го носим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт