Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 342 868
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 1 920
 Laughing шЪ стоиш тук на пост и ще следиш нещата из късо. Ако нещо твое се появи ще искаш или да ти заплатят авторските права или да плащат наем  Joy

# 1 921
  • В Космоса
Да бе! Най-много да ги напсувам гадните плагиати.  Laughing

# 1 922
  • Вестерос
 Joy Аз искам да знам как се качва в пинтереста? Иначе в руския и аз имам качени мои, не взети от там

# 1 923
  • В Космоса
Ми регистрираш се и почваш да качваш... Какво те притеснява, Тиф?

# 1 924
Дар, може ли 4  Simple Smile

# 1 925
  • Стара Загора
Дарче, 8. Heart Eyes

# 1 926
  • Вестерос
Акашче,
Скрит текст:
Аз имам рег, ама не намирам къде да качвам, само да пинвам, иначе в руския е лесно качването

# 1 927
  • В Космоса
Тифче,

Скрит текст:
е как, бе? Влизам си в профила и най отляво ми дава с пунктир едно прозорче create a board, натискаш и почваш.

# 1 928
  • Вестерос
Разбрах, мерси  Hug

# 1 929
Отбелязах, момичета Hug

# 1 930

Благодаря  bouquet

# 1 931
А момичета кой е руският сайт? И снимките само малки размери ли са, като за подписи и аватари?
Не ми трябва за такова нещо, затова питам.

# 1 932
  • Sofia
Явно още не сме си набарали профилите в пинтереста  Joy
Ама аз на Акаша комбинациите и там да ги видя,няма да ги сбъркам  Laughing
Аз пък там комбинации не съм си качвала,само картинки.

Тифче,

Скрит текст:
е как, бе? Влизам си в профила и най отляво ми дава с пунктир едно прозорче create a board, натискаш и почваш.

Скрит текст:
Като натиснеш Create a bord,можеш само да си направиш нов борд.Трябва да си отвориш пин-овете,не бордовете и тогава в ляво пак имаш едно прозорче Add a Pin-е те там вече започваш  Laughing

п.п.Това разяснение за Тифчето  Wink

А,,сега бързо казвайте кой е тоя руски сайт,явно само аз съм в неведение... Crossing Arms  Joy
п.п.не съм само аз... Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 01:17 от avi10

# 1 933
  • in Wonderland
Момичета, то не е някаква мистериозна тайна, от година поне за това говорим, явно не сте видели. Става въпрос за руския фейсбук, който се казва В Контакте. Там вече си следиш разни странички, където качват обработени снимки, например като тази. Там си ги качват ей така, въобще нямат идея, че ние им ги ползваме за комбинации, т.е. не са малки размери, както някой по- нагоре пита. Аз лично следя ( вече не де) около 30тина страници и мога да кажа, че и те помежду си си менкат снимките + че се повтарят много често. Та и оттам идват и повторенията тук  Peace Но пък в крайна сметка никой не им държи правата ( поне ние де, ма аз за права да не се разправям, че бях нахокана преди време  Mr. Green)

# 1 934
Пускам няколко предложения, но повечето са от руския сайт и са възможни повторения.Така, че ако някой види нещо свое, да свирка  Peace

Скрит текст:

3

Моля за номер 3, мило Дарче!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт