Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 343 275
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 2 175
Карина, благодаря  bouquet

# 2 176
  • Once there was a Hushpuppy...
Карина, това, че сега след, като ти показах реши да сменяш говори, че не ми повярва....
Няма друго повече какво да пишем, разбрахме се Peace

Ще пусна след малко нещо ново.

# 2 177
Не, напротив, защо да не ти повярвам, за какво иначе ще го казваш? Но нали наскоро коментирахме /както и преди казахте, че е правено/ и се изяснихме, че ако за някой, който носи конкретна комбинация, е проблем друга, ще пише в темата. Принципно аз съм на мнение всеки да си прави комбинациите и да се носят за удоволствие, без излишно да си усложняваме живота с много много размисли и страсти. Нееднократно сме говорили и че не държим авторски права върху снимките - нито ние, които правим комбинациите, нито тези, на които ги "подаряваме". Както и да е, приключихме наистина  Peace

# 2 178
Карина, не държа да съм последна, но каквото казвам съм го помислила преди това, можеш да бъдеш сигурна.

Кога и около какво сме се изяснявали, аз не помня.
Това, което сме коментирали е, че ако ти/или което и да е от момичета/ сложи някой от любимите ми аватари бих те/нея/ помолила да го смениш Peace Ако, е дублирана картинка от подпис, няма да ми прави впечатление, ако ще и 5 момичета да я носят. Вече не ги забелязвам дублиранията в подписите..
И, подчертавам, че говоря за себе си. Не се обединявам около нищо, за което не съм съгласна. Всеки с мнението си, моето е такова.
За мен носенето на един аватар от много момичета е обезличаване, пък нека никой да не е съгласен...

# 2 179
Последна ще си, аз не мисля повече да дъвча темата.
Просто вярно ще откажете народа да прави нещо. Мен поне със сигурност.

# 2 180
Аз поради друга причина се отказах, но и това също допринесе за решението ми. Който иска да си прави комбинации и да си ги носи. Не ме интересува повтаря ли ме, не ме ли повтаря.. Последните няколко седмици пуснах десетки комбинации, които се прибраха в нечии гардероби и едва ли някога ще ги видя облечени.

# 2 181
  • В полите на Пирин планина
Аз поради друга причина се отказах, но и това също допринесе за решението ми. Който иска да си прави комбинации и да си ги носи. Не ме интересува повтаря ли ме, не ме ли повтаря.. Последните няколко седмици пуснах десетки комбинации, които се прибраха в нечии гардероби и едва ли някога ще ги видя облечени.

Peace Така е. Аз затова не правя, а и спрях да събирам ...
Имам доста, които раздадох, а виждам да се носи една.  Peace  newsm78

# 2 182
  • Пловдив
Дар, нося си премяната с удоволствие!  Mr. Green Виж, колко съм красива!
Пускате толкова хубави неща. Не пиша, но ви следя и се радвам на всички комбинации.

# 2 183
Готова съм, ето новите Hug

Скрит текст:
1 запазена за Мама

2 запазена за Мари

3 запазена за Лунно Момиче

4

5 запазена за Румяна

6 запазена за Лофче

Вили, тук ли си..... Rolling Eyes
..... има лилавички Heart Eyes знам, че обичаш..

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 23:48 от Hushpuppy

# 2 184
  • Перник
Може ли 5за мен?

# 2 185
Руми, да разбира се Peace

# 2 186
Ау, Хъш моля за 6  Heart Eyes Влюбих сееее Praynig

# 2 187
  • При децата ми

Много благодаря! bouquet