365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 072
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 1 215
За първи път от години се чувствам оценена и забелязана и това ме кара да се плаша, че може и да не оправдая очакванията. Но и донякъде съм горда с това, което съм.

# 1 216
Понякога ми се иска да направя пауза и да се върна да поживея в България за известно време, но не мога защото ми остават още няколко месеца да си довърша бакалавъра, я след това трябва да изкарам една магистратура и специализация. А колкото повече време минава, толкова по-самотна се чувствам. При мен първите години нямаше никаква носталгия, радвах се че съм самостоятелна и живея сама, но сега просто искам да зарежа всичко за малко и да се върна, а близките ми няма да ме разберат.

Има и един човек, заради който искам да се връщам, но ме е страх да не направя грешка и после да съжалявам, че заради мъж съм пропуснала шансове.

# 1 217
Поредното изпитание на живота. Вече се чувствам безсилна, безпомощна. Тъкмо малко се бяха наредили нещата, страх ме беше да се зарадвам на малкото спокойствие, което имах. Сега пак борбата започва отново, страх ме е да си помисля какво може да се случи. Защо близките ни хора трябва да се борят за здравето си? Всичко друго бих изтърпяла, бих се примирила, но с това. Защо, защо? Помолете се се резултатите да са добри!  Praynig

# 1 218
Дано резултатите са добри  Hug

# 1 219
  • Другата България
Дано са добри! Hug

# 1 220
zveti81,
дано резултатите да са добри. Пожелавам успех.

# 1 221
Поредното изпитание на живота. Вече се чувствам безсилна, безпомощна. Тъкмо малко се бяха наредили нещата, страх ме беше да се зарадвам на малкото спокойствие, което имах. Сега пак борбата започва отново, страх ме е да си помисля какво може да се случи. Защо близките ни хора трябва да се борят за здравето си? Всичко друго бих изтърпяла, бих се примирила, но с това. Защо, защо? Помолете се се резултатите да са добри!  Praynig

zveti81, изпращам ти цялата си позитивна енергия, която бих могла да нося в себе си сега, тъй като и аз имам своите проблеми и притеснения.

На този светъл празник ти пожелавам резултатите, които ще получите, да са добри и да не се налага никога повече да се сблъсквате с този здравословен проблем, ако е неизбежно това, то показателите,  винаги,  да са в норма и да няма място за притеснение.

Пожелавам на всички ни, св. Николай да ни закриля, да ни пази, да ни дава смелост и много усмивки. С пожелание да се преборим с всичко, което ни предстои по пътя в живота!  Hug

# 1 222
Момичета, благодаря Ви от сърце! Дано Господ чуе молитвите ни!

# 1 223
Чакат ни тежки дни. А мъжът ми още не знае, как да му кажа по телефона? Това е тайната ми.

Скрит текст:
Момичета във форума има ли тема за психологическа помощ или пък къде мога да я потърся онлайн?

# 1 224
  • ГО
zveti81Hug Hug Hug

Скрит текст:
Баща му?

# 1 225
zveti81Hug Hug Hug

Скрит текст:
Баща му?

Скрит текст:
майка му

# 1 226
Чакат ни тежки дни. А мъжът ми още не знае, как да му кажа по телефона? Това е тайната ми.

Скрит текст:
Момичета във форума има ли тема за психологическа помощ или пък къде мога да я потърся онлайн?

Това е темата, но не се отговаря веднага :

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=410

# 1 227
  • ГО
Съжалявам!
Не знам какво друго да кажа.
Много кураж на цялото семейство!

# 1 228
Съжалявам!
Не знам какво друго да кажа.
Много кураж на цялото семейство!

Благодаря!  Hug