Да решим дилемата с имената ...

• 4 072
  • 48
  •   1
Отговори
Помогнете ни да решим дилемата с имената...

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 21:59 от bubanka

# 1
Гласувах за Магдалена, тъй като Йоана напоследък е много, много популярно. Иначе и двете имена са хубави.

# 2
Името Йоана е много хубаво и съвременно, за мен е важно името да е универсално във всяка страна. Когато им казвам моето (Пламена) ме гледат много странно  Grinning

# 3
Аз сьм Иванка,повечето близки,познати и непознати ми казват Ваня.А руски другарчета често питат,дали сьм момиче или момче Simple Smile

# 4
Интересен начин да вземете решение за името  Wink Гласувах за Магдалена  Peace

# 5
Че той и моя син гледа странно един Герчо ,а уж сме в България.Не си представям как ще гледа Ищван от Унгария.Ама ще свикне,ако иска да има другарчета.
Гласувах за Йоана.Радко,често срещано -харесва ми.

# 6
  • планетата Земя
Магдалена.А галеното Маги,ме разтапя

# 7
  • Ямбол
Магдалена  Heart Eyes .

# 8
И аз съм Ваня (на руснаците им е смешно), а нашето бебе живот и здраве идва февруари и ще е Магдалена. Много ми харесва името, както и умалителното Hug Heart Eyes. Май стана ясно за кое име гласувах? newsm62

# 9
  • София
От двете много повече ми харесва Магдалена, като предпочитам варианта МагдалИна - обожавам галените Маги, Магда и Лина.

# 10
На мен и двете имена ми харесват несъкратени, но на Йоаните, които познавам, им викат на галено "Йони", а аз като го чуя това "Йони" и се сещам за Кобилкина и нейното "йони". А пък за Магдалена има хубави съкращения.

# 11
  • Бургас
Maгдалена.

# 12
  • Телиш/Плевен
И моят глас е за Магдалена. bouquet

# 13
  • Най-красивата страна
Магдалена ми харесва повече .Както и галеното Маги.

# 14
  • София
Йоана, защото не харесвам изобщо Магдалена.

Общи условия

Активация на акаунт