Сладкарничка за книги - тема 59

• 28 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен!!! Кафенцето още си го пия....

Честит Празник на вече порастналото момче, Мариет...да ви е здрав и много да ви радва...

Алекс, и аз ги сътворявам подобни...то с толкоз ангажименти и бързане е нормално...

Хубав и слънчев ден!

# 286
  • Сред лисици
Добро утро Simple Smile!
Мариет, да е живо и здраво порасналото ви момче! Да успява във всичко! Да е щастлив, безгрижен и с много мечти!

Закъсняхме с голямата за първия й час в училище, а сега се очертава да закъснеем и с малката за детската градина Blush. А уж ставаме рано и много бързаме....
Лек ден и от мен! Hug

# 287
ДУ  Hug
Мариет, да ви е жив и здрав големият мъж, да е щастлив и да има късмет в живота!  bouquet

Лек ден, момичета!

# 288
  • София
ДУ, момичета! Hug

Благодаря ви много за хубавите думи и подкрепата вчера, златни сте! Hug Hug Hug

Мариетка, честит рожден ден на порастналото ти момче! Да е жив и здрав, много да му върви в училище, да има много приятели и късмет в живота! Hug Почерпката е много хубава! Heart Eyes

Венка, още ли си в книжна дупка? Аз се наслаждавам на "Светлината, която не виждаме" и я препоръчвам.  Heart Eyes

Лу, почнах да гледам Suits, не е лош.  Wink Hug

Хубав ден, момичета! Hug Hug Hug

# 289
  • София
Мариет,честит рожден ден на голямото момче!Пожелавам му да е здрав и да върви напред с лекота! newsm59

# 290
  • София
ДУ, момичета  Hug

Мариетка , честит рожден ден на Калоян! Да е жив и здрав и с лекота да реализира мечтите си!  bouquet

Хубав ден!  bouquet

# 291
  • Варна
Привет и от мен!

Няколко дни само ви чета не ми се пишеше.

Мариет,да ти е живо и здраво момчето и много да ви радва винаги  Heart Eyes bouquet bouquet

За танци гледах ,че си говорите и ние с моя започваме да ходим заедно от 1-ви февруари.Аз стм ходила 2 години ,но заради него пак ще съм при начинаещите.

Лис ,не е писала скоро или аз съм, изпуснала липсва  Hug

# 292
Честит рожден ден на порасналия Калоян! Мариет, да ви е жив и здрав и много да ви радва! Hug

Hug на останалите и изчезвам.

# 293
Здравейте и от мен!

Мариета, честит рожден ден на Калоян! Да ви е жив и здрав, да успява с лекота във всичко и да има смелост да следва мечтите си! Да ви е радост и опора!

Много ви се радвам как ходите заедно с половинките си на танци. Ние с ММ имаме много различни хобита. Аз например обичам да се разхождам, а той да си почива на дивана пред телевизора. Ама това да ни е кусура.

И сега идвам да се карам на нашата класна. Нели, дойде пакета от теб. Мислех, че ми пращаш "Амазонката..." и въобще не бързам да го отварям. А вътре каква изненада! Караш ме да се срамувам чак. Десертчето вече си го хапнах, че бях гладна.  Embarassed Жирафа-ключодържател е много готин. Веднага ще си го закача на някои ключове.  Heart Eyes

А книгата? Ех, корицата е страхотна.

Много, много ти благодаря! Но наистина нямаше нужда.

А ти ще кажеш ли две-три думи за „Жената жерав”? Че съм любопитна.

Петя, страхотна е „Светлината, която не виждаме”, нали? На мен толкова много ми хареса, че чак я номинирах в темата за книга на годината.

Маришка
, все забравям да ти кажа, че съм насреща за "Павилион за жени" и Бабката.  Heart Eyes Като втората наистина е малко "ревлива" книга, но пък е много позитивна в крайна сметка.

Хубав и усмихнат ден на всички! Моят вече е такъв.

# 294
  • Benelux / Varna
Привееееет!

Мариет, да ви е жив и здрав Калоян! Много късмет и успех в начинанията му!

Маришка, получи ли си книжката? Изпратих я заедно с тези на Вени и Мери, провери в пощата ако още не си!

Хубав ден на всички!

# 295
  • ГОре на черешата...
Благодаря за прекрасните пожелания Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 296
  • Кърджали
Мариетко, жив и здрав да ти е Калоян. Да постига всичко с лекота!
Лени, дано ви се размине варицелата

# 297
  • София
Мариета, честит празник. Да е живо и здрава момчето ви. Много да ви радва и попътен вятър в живота.

# 298
Мариет, честит да ви е Калоян! Здрав и много поводи за радост и гордост да ви дава  Hug
За варицрлата дано, трябва да се изкара но не сега.
Ние бяхме днес на изследвания, сега събирам урина, лудница ей Crazy

Хубава вечер, прекрасни Hug

# 299
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Мариетко, честит рожден ден на Калоян! Да е здрав, да продължава да ви прави горди и щастливи родители. Късмет да има, сигурна съм, че под щастлива звезда е роден. Весел празник!  bouquet

Елинко, вчера и аз получих пакетче от теб, точно след като пуснах до теб, взех своето. Благодаря ти за "Слепота", за чудните вкусни изненади и за химикала. Химикали винаги са ми нужни, днес преброих наличните разпиляни в чантата - 15 броя. А оня химикал, който ти пратих, дървения - бил от бамбук, така каза момичето в книжарницата и взех такъв и за себе си. Пратих ти тази книга, защото нея исках да ти пратя в играта. Знаех, че по-късно все пак ще ти я подаря. Дано ти допадне! Hug

За "Жената жерав" ме попита и Лу. Книгата ми хареса много, но още не мога нито ред да напиша, отлежава в главата ми прочетеното, не мога да започна и да напиша няколко думи. Хубава е  -това е!  Simple Smile

Хубава вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт