Сладкарничка за книги - тема 59

• 29 005
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мариетко, честит празник, да ви радва порасналото момче и да бъде много щастлив!
Слагам кафето, сипвайте си щедро Wink

Лек последен работен на всички преди почивника  Heart Eyes

# 316
ДУ и от мен Simple Smile
От 2:30 съм на крак, много съм изнервена, а днес имам доста задължения Tired
Взимайте ме и мен в хотела, но без мъжете Stop

Хубав и лек да ви е деня Hug

# 317
ДУ!   Simple Smile
Чета ви набързо,но нямам време да пиша.
Мариетка-на патеричка,да ти е живо и здраво момчето! Щастие и късмет по пътя му!  bouquet

# 318
Добро утро, момичета!!!

При мен в момента са толкова напрегнати нещата- оказа се, че днес събота и неделя сме на три детски рожденни дни...това разбира се е хубаво, но съпроводено от търсене на подаръци....
А пък следващата сряда и голямото ми момче е рожденник, организация на тържеството, покани, реших и правя тази година картонена торта от кутийки...интересно, но трудоемко, но пък си заслужава, само заради факта да видиш усмихнати детските личица... Simple Smile

Пожелавам ви усмихнат петъчен ден!!! Hug

# 319
Мен не знам дали ме броиш, ама и аз идвам на хотела Flutter
Че как! Ти ще носиш узо и маслини, с Мимето се разберете за още някой гръцки деликатес Simple Smile)).
И сиренце, и сиренце, лично производство Wink
Мимето ще донесе морски деликатеси. Такива чудесии и аз преди не ядях, но тук се научих Mr. Green А калмари вече обожавам, особено пълнени с ориз, прияде ми се Laughing

Иначе добро дъждовно утро! Допивам си кафето с вас, Мариш тенк ю Hug

# 320
  • София
Добро утро и благодаря за кафенцето  bouquet

Мариши,не виждам твоята картинка  newsm78

Дани  Hug
Хубави са тези емоции,вярно свързани с тичане и разходи,но пък удоволствието е ммм  Heart Eyes
Имам приятелка,от две години насам всеки път прави такава картонена торта.Аз лично не бих,но аз съм си и схваната в ръцете,но на нея й е приятно.

Дес,честити ти ботушки!Да ти вършат работа и да не пропускат.Това е най-важното. Hug

# 321
Добро утро и от мен!

Ох, бързо да минава и днешният работен ден, че тази седмица ми беше нещо много натоварена. И аз съм от недомакинстващите. Тази седмица тотално съм занемарила всичко - нито готвя, нито нищо.

Днес ще водя майка ми на преглед, стиснете по едно палче, ако се сетите.

Вчера се изкуших от Колибри. Пуснали са доста нови заглавия на по 5 лв. и си избрах три книги. Днес ги чакам да дойдат. А уж нямаше да купувам нищо, докато не прочета насъбралите се заглавия. Ама нали сме хора, съгреших.  Mr. Green

Хубав и спорен ден на всички!  Hug Hug Hug Hug

# 322
  • София
Ели стис и успех! Hug

# 323
  • София
Добричко петъчно утро  Hug

Тук се опитва да вали нещо, но не може да реши дъжд ли е , сняг ли е?  newsm78 Страда, явно, от раздвояване на личността  Joy

Елинко, стискам и аз палци всичко да е наред с прегледа!  Praynig Пиши после как е минало! Ако не искаш тук, то във ФБ.
Къде последно решихте да я водите?
За другото - хора сме, присъщо ни е да грешим  Mr. Green

Ммм....Кости!!! Домашно сиренце??? Защо го спомена?!?!  Crazy

Каква е тази торта от кутии?  Thinking За първи път чувам...

# 324
  • София
Миж,в моя квартал си чист снежец  Heart Eyes

# 325
  • София
ДУ, момичета! Hug

Елинка, стиснати палци и от мен! Hug Дано всичко е наред! А "Светлината, която не виждаме" става все по-хубава. Разбирам защо си я номинирала.  Hug Зариби ме сега с това Колибри (много го харесвам това издателство) и въпреки целия зор в работата, ще му отделя малко време и на него...  Mr. Green

dani777, не бих казала, че ходенето на три рожденни дни е голямо напрежение..., би трябвало да е забавление... Както и организирането на рожденния ден на собственото дете.  Wink Погледни от приятната страна на нещата и се отпусни!

И аз идвам на хотела, само че, Лени, защо пък без мъжете?!  Embarassed Взимам си го моя.  Peace

Обожавам калмари и всякакви морски неща! Heart Eyes

И заминавам на тръстиката! Но все пак е петък!  Mr. Green Приятен петък на всички! Hug Hug Hug

# 326
  • Пловдив
Добър ден, днес поспах до 9:30ч. Пия още кафе и се лакирам. За мен почивника е днес и утре Simple Smile
Тук е хладно и мрачно...

Дани, радвай се на рождените дни, ще дойде време, когато децата ще пораснат и ще искат да ги празнуват жез родителите си.

Ели, стискам палчета за мама.

Хубав петък!

# 327
Добро утро или добър ден по-скоро Simple Smile

Еее, вие пък, за мен детските рождени дни са си точно напрежение Simple Smile Рядко се забавлявам. Да не говорим освен психическото натоварване, защото за мен е Simple Smile  и финансово как е три рождени дни в два дни плюс рождения ден на детето ти след 3 дни.

Деси, почивай си активно Simple Smile

# 328
Момичета, не исках написаното да прозвучи така, че не се радвам за тези хубави поводи, напротив чудесно е, че децата ми са поканени и още по - хубаво е това, че ще празнуваме рожден ден на бати, който ще направи 10 години....една хубава възраст....просто всичко това, за да го направиш е свързано с много "тичане" и когато работиш по цял ден ти остава само 1,5-2 ч след работа да отидеш до магазините, да избереш, е "натоварване, но приятно"...снощи се прибирам с три опаковъчни чантички и бати ме посреща с думите "- Мамо, ти много си се охарчила!"....а аз му отговорих, че по-добре така да си харча парите, отколкото по аптеки....
И тези пиняти актуални сега ....много пък скъпи ми се виждат.... #Crazy

Ули, .... bouquet .... много правилно си го написала....

Незнам как се качват тук снимки иначе бих искала да ви покажа тортата..., която я правя...е с помоща на ММ разбира се.... Embarassed

# 329
Добър ден!
На мен ми е кеф да ходя на детски рожденни дни, но много рядко ни се случва. И на моите не съм правила, защото нямам близки тук, а и условия. Евентуално тази пролет ще е сефтето, ще си поканят техните приятелчета от училище. Няма детски клубчета и чудесии тук за съжаление, а място имам само на верандата. Ако времето не е с нас, няма да стане.

Мммм домашно сиренце! Заменям всички морски твари за такова  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт