Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 128-ма тема

• 475 275
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • ПЛОВДИВ
Салата Айсберг

Свитнски врат със спанак и задушени зеленчуци

Шоколадова торта с маскарпоне и ягоди

Това сервирах снощи. И трите рецепти са от книгата на Манчев и Шишков.

# 676
  • Русе
Шпиковано месо от свинско бутче

# 677
Благодаря ти, Фея Кръстница за отговора. Нашият пазар е беден на такива продукти или поне аз не съм запозната с тях.

От мен един кекс с орехи и бадеми кекс "Индиана"

Cake Indiana

# 678
Добро утро на всички  bouquet

Фея Кръстница, освен страхотното меню се влюбих и в чиниите и купичките ти, обожавам несиметрични  Crazy
Дани, у вас е прелест просто  Peace
rossonera, много интересно ястие Simple Smile

От мен класическо тирамису в чаша, правя го за втори път тази седмица  Mr. Green

# 679
  • Русе
Тестени закуски

# 680
Привет на всички! bouquet
Подслаждам петъка с сурови трюфели с шипково брашно, кайсии и портокал. Вкусът е ммммм... Mr. Green

# 681
  • Русе
Сарми с ориз и месо

# 682
Шоколадова торта

# 683
Фея Кръстница, бихте ли описала от какви продукти приготвяте веган шоколада?
Не си го правя сама. Купувам го. "Нутелата" е тази. На блокчета взимам от този (пробвала съм много марки, тази ми допада най-много):
Скрит текст:

Фея Кръстница, освен страхотното меню се влюбих и в чиниите и купичките ти, обожавам несиметрични  Crazy
И аз много обичам несиметрични чинии. Всичко, което прави Кристиане е разкошно.

Какаов чия пудинг с мандарина и веган шоколадови капки

Спанак, нахут, краставици, домати, маслини, бял лук, подправки

Банани, прясно смляно ленено семе, тофу, спанак, бадемово кисело мляко с ананас, портокалов сок. Поръсено с какаови зърна.

Училищен обяд: басмати с бобови, моркови, царевица и черен сусам. Растително кисело мляко за снак.

Картофена салата (небелени картофи, сладък лук, веган чипотле майонеза, копър, целина) и веган италианска наденица.

Училищен обяд: розов мадагаскарски ориз с бобови, царевица, сладък лук, копър. Веган шоколадови прецелчета за снак.

# 684
  • Русе
Раки и сарми с ориз и месо

Баница

# 685
  • забравих си мисълта...
Mini козуначета

Бяла риба, гарнитурата към нея и салата, след обяд децата си поискаха мляко с фиде.

# 686
При всички мнооого вкусно!
Аз да се похваля с първата торта в живота ми с крем маскрапоне и многооо шоколад за 16-ия рожден ден на дъщеря ми.
Благодаря за съветите на съфорумците от една друга тема За бързи кулинарни въпроси bouquet

# 687
Медовик/Рижик
Тортата, която запали интереса ми към готвенето. Рецепта е от баба ми, която я е приготвяла на майка ми, после майка ми на мен...е, някой ден се надявам и аз да я приготвям на моите деца!! Heart Eyes Heart Eyes

Вижте рецептата тук

# 688
Понички

Торта Марленка

# 689
  • Русе
Класика - свински ребърца с кисело зеле

Общи условия

Активация на акаунт