Отговори
# 555
Много съжалявам Sad
Важното е, че сега всичко вече е наред, нали?

А при lilylolo няма никакви изменения, нито ранички, аз затова и казах да не се шашка.

Аз също съм била 3а, но само с раничка и лека дисплазия и съм само конизирана.

При теб нещата са се стекли по гаден начин  Sad
Гушкам те и ти желая от тук нататък само здраве!  Hug

# 556
Благодаря ти!В петък става година от операцията и за сега всичко е наред  WinkЗдраве за теб и всички момичета в темата! Hug Hug Hug

# 557
martichka89, прочетох историята ти и съжалявам, че си минала през това, както и всички момичета, пишещи в темата. От сърце ви пожелавам това да е най-лошото, с което да ви се налага да се сблъскате в живота и да е останало зад гърба ви. А на martichka89...дай Боже още поне едно бебенце!

Heart Eyes

# 558
Моля ви да не се панирате. Ка ин ситу НЕ е рак, а преканцерозно състояние.

# 559
ох.... Sad
Добре може ли някой да ми обясни,не е ли редно първо горния слой клетки да получат дисплазия и после тя да се разпространи навътре в долния слой клетки?
Все още не мога да си обясня как при чиста шийка долния слой клетки е с висок CIN...

# 560
  • София
ох.... Sad
Добре може ли някой да ми обясни,не е ли редно първо горния слой клетки да получат дисплазия и после тя да се разпространи навътре в долния слой клетки?
Все още не мога да си обясня как при чиста шийка долния слой клетки е с висок CIN...

не знам дали съм права, но вероятно предишно неправилно третиране би могло да замаскира проблема.

# 561
Възможно и да е това...преди доста време ми бяха открили раничка с пап 2.Тогава д-р Карагьозов ми я гори с лазер в Токуда...може нещо да е останало отдолу и да се е променило..
а колкото до пап 3 а тя не е ли придружена от Cin 1 и 2...някъде бях чела ,че CIN 3 вече отговаря на пап 4 ...но явно винаги си има изключения...за жалост...

# 562
Аз бях 2б група с cin 2 ... Няма точни рамки за това кое на кое отговаря (според мен).

# 563
  • Бургас

а колкото до пап 3 а тя не е ли придружена от Cin 1 и 2...

Не.
Аз бях с 3А, а биопсията показа, че няма CIN.

# 564
а колкото до пап 3 а тя не е ли придружена от Cin 1 и 2...някъде бях чела ,че CIN 3 вече отговаря на пап 4
Не, аз бях РАР 3Д-4, биопсията и после хистологията показа липса на ЦИН.

# 565
Пък аз бях с ПАП 3А и после се оказа Ка ин ситу. Изобщооо няма гаранция за нищо  Laughing

# 566
Аз бях с ПАП 3А и ЦИН- 3 Wink

# 567
На резултата от биопсията пишеше нещо от сорта "плоскоклетъчен карцином G2,без вроговяване" след това това на хистологията пишеше ин си ту..каквото и да беше преобърна ми живота!Вече има жени родили и без шийка така,че кураж на всички PeaceБлагодаря Ви за подкрепата  Hug Hug Hug

# 568
Аз бях с ПАП 3А и ЦИН- 3 Wink

Последното беше същото но бях с пап 2а -лека дискариоза  Hug Hug

# 569
Аз бях с РАР 4 към 5, но след биопсията изключиха Ка ин Си.

Общи условия

Активация на акаунт