Отговори
# 180
   Цитонамазката е 3 А група, а на колпоскоп три пъти са ме гледали през годината, нищо нямало. Възможно ли е да не се вижда на колпоскопа, ако има някакво изменение?

# 181
  • София/Стара Загора
дадос, благодаря, в момента ми е много притеснено и ми се въртят едни в главата, повтарям си, че може да е заради проблемната МБ, защото преди 6 месеца цитонамазката е добра - IIA....Имам записан час за колпоскоп на 11-ти при д-р Атанасова от болница Недежда...някой има ли впечатления за нея в тази посока или да се записвам за Еленчев

# 182
В Надежда ми дадоха пробата да я занеса в Геника. Като цитонамазка се взема пробата от АГ-то. Високорисковите са около 100лв.

# 183
  • София/Стара Загора
А дали ще се компроментиряат резултатите при прием на антибиотик, защото в момента пия виброцин, заради проблемна  МБ и слагам глобули арилин рапид...при прегледа ще са минали ден и половина от спирането на антибиотика и 5 дни след глобулите

# 184
JOF
Аз бях така. И след биопсия се видя цин 1 по-навън, а по-навътре беше цин 2. Т.е. проблема е бил по-навътре в канала. И ме конизираха.

# 185
  Цитонамазката е 3 А група, а на колпоскоп три пъти са ме гледали през годината, нищо нямало. Възможно ли е да не се вижда на колпоскопа, ако има някакво изменение?

Възможно е, ако е навътре в канала проб лемът.

# 186
Да, и аз с чист колпоскоп и всичко останало, но навътре с ЦИН 3.И последвала конизация директно.

# 187
        Резултатът от биопсия след колко време е готов?

# 188
Значи е възможно с чист колпоскоп да има проблем по навътре. Остава ми само да чакам.

# 189
Моят беше готов след 8 работни дни

# 190
Моят след 10 дни.

# 191
Ако жена е в менопауза, възможно ли е 3 А група да е резултат от хормоналните промени, които настъпват с менопаузата?

Аз да си задам пак въпроса

# 192
  • Buffyworld
Борче, на теб не мога да отговоря, не знам. Мога да отговоря на Манди - доколкото си спомням от доктора, беше ми казал поне три дни да минат , откакто съм слагала глобулите. Аз бях на Силвържин и той каза, че Силвържинът не може да повлияе на изследването дали има или няма ЧПВ. Но щом пиеш и антибиотик, там вече не знам. Не можеш ли да изчакаш след следващия цикъл да отидеш, когато си приключила с антибиотика ???

# 193

Да, възможно е, но вече са ти отговорили.

# 194
Излиза, че при относително нормална цитонамазка (2B,например) и чист колпоскоп, все пак може да се окаже, чеима нещо?! Това значи,   че вместо цито, най-сигурното е биопсия, логически погледнато  Shocked  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт