Отговори
# 660
Мен вчера ме сюрпрезираха ,че избора на екип е задължителен и струва 450 лв .Просто нямам думи.За здравето да те притискат.

# 661
Мен вчера ме сюрпрезираха ,че избора на екип е задължителен и струва 450 лв .Просто нямам думи.За здравето да те притискат.

В коя болница?

# 662
Болницата е ВМА.

# 663
Лекарят ти ли работи там? Той ли ти го каза. ...
Преди 2 години изборът на екип беше 350 лева (в Шейново) ... И как така ще е задължително ...
Ако не държиш на лекар, иди да попиташ и в някоя друга болница, въпреки че е хубаво който ти е назначил конизацията, той да ти я направи ...

# 664
Всички конизации били със задължителен избор на екип,дори и да не желаеш.Както и да е няма да разпитвам във другите болници как е ,но е много обидно да те изнудват.

# 665
Не помня по коя КП е конизацията, може би има значение.  Аз също си я платих, имах си направление 7 и съм осигурена. Плетих 400 лв.

# 666
 Конизацията ми беше в далечната 2007г., когато все още не бяха измислили така удобната такса избор на екип. Но сега за миомектомията си платих. Всички в отделението си бяхме платили. Болна система, болна държава  ooooh!

# 667
Ами чудесно....и ако нямаш пари ,си стоиш така и нищо не правиш.

# 668
Ами чудесно....и ако нямаш пари ,си стоиш така и нищо не правиш.

Да, така е!
Държавата мисли за нас иначе!!!

# 669
  • София
Това е доплащане,вече по всяка пътека за оперативна интервенция има такова Sad

# 670
Аз също си платих, с направление 7 в частна болница-дълбока конизация 450 лв, повърхностна конизация 350 лв. Но доколкото знам в онкологията в държавна болница е безплатна...

# 671
Това е доплащане,вече по всяка пътека за оперативна интервенция има такова Sad

Дали? На фактурата ми пише, "избор екип, операция коремен достъп" и името на моя лекар. Преди това попълних искане за избора. Ако не избереш екип, не се плаща. Но и не се знае дали, кой и кога ще ти обърне внимание. Не знам що за реформа правят, но нещата не вървят към по-добро. Напротив.
 Съжалявам за отклонението от темата  Embarassed

# 672
Доколкото зная в онкологията не става без избор на екип.

# 673
Момичета, имам въпрос... Възможно ли е както при мен с Пап 3 а и чиста шийка, в канала да се развива рак. Но, не само предракова лезия, ами карцином?

# 674
Моята конизация беше в 5-та градска болница и не са ми искали пари за екип. С доктора решихме да правим конизация и си взех талон № 7. Той си каза, че ще ми я прави и край. Малко сме близки, но ако е било задължително щеше да ми каже. Правих си я Май 2015г.
Радвам се, че точно той си ми я направи. Справи се много добре. Никакви болки, кръвоизливи и проблеми не съм имала. Като излязях от упойка ми каза, че е минала почти без кръвозагуба и наистина тампонадата като я извади беше почти чиста.

Общи условия

Активация на акаунт