Отговори
# 645
Мина ми биопсията, бях с местна упойка, почти нищо не усетих, в общи линии слагането на упойката беше най-болезненото нещо в цялата процедура  Simple Smile Взе 3 парченца, едно от канала и две от подозрителните участъци, но каза, че нищо кой знае какво не се вижда да има и се надява на хубав резултат. Сега имам съвсем леко кървене, което е нормално. Попитах за физическото натоварване, каза да си гледам живота, да си гушкам и вдигам детето и т.н., само днес малко да се пазя, за басейни и секс след поне седмица.

Щв чакаме хубавите резултати значи!
Стискам палци!  bouquet

# 646
  • София
svetla и аз тези упойки нещо много ги усещам и са ми адски неприятни. Едно такова щипещо и странно усещане...
Относно пазенето, тъй като ми се искаше да мина по-леко, изчетох доста по разни чуждестранни сайтове и е хубаво да се поизчака за секс, басейни, вани и изобщо контакти на шийката с външна среда, поне 2-3 седмици. Поради факта, че това все пак е малка раничка, която улеснява достъпа на вируси, гъбички и т.н гадорийки. За физическото натоварване, мненията са доста противоречиви. Аз реших да внимавам, и да огранича всичко за един месец.

Ще ти стискам палци за добри резултати  Hug Peace

# 647
  • София
Благодаря ви  Hug Ооо, да, аз изобщо не съм се засилила, ни за басейни, ни за другите упражнения  Mr. Green, с това ще поизчакам порядъчно. Основното ми притеснение беше за вдигане на едни 15кг Simple Smile, за което също мисля около седмица поне да го избягвам и да включвам малко по-активно мъжо, но все пак трудно ще е пазенето в това отношение, затова разпитах.
Скрит текст:
Знаете ли кога мога да си измия интимните части от всичкия йод-бензин  Embarassed, че забравих да попитам.

# 648
На мен пък никой не ми е казвал след биопсия да се пазя. И секс си правих като ми мина болката, и всичко. Че и без упойка беше. Hug

Светле, когато искаш се мий, недей да трепериш толкова за една биопсия Hug

# 649
  • София
Я кажете за вдигането на тежко. В сряда ще ми правят лазервапоризация и искам да знам ще мога ли да си се грижа за детето.

# 650
  • Бургас
Я кажете за вдигането на тежко. В сряда ще ми правят лазервапоризация и искам да знам ще мога ли да си се грижа за детето.
На мен ми казаха да не вдигам тежко, обаче няма кой да ми гледа детето, та ... го вдигах, надявам се всичко да е наред въпреки това.
Аз и 5 дни след секцио пак вдигах бебе и си правех сама нещата, нямаше проблеми, въпреки че няма база за сравнение между двете неща.

Все пак, ако имаш варианти, може да се пазиш повече известно време.

# 651
  • София
 Hug Мерси, Мон!

# 652
Момичета, случвало ли ви се е покрай раничките да имате леки болки в гърдите? Цикълът ми мина преди 2 дни, а гърдите ме наболяват от външната страна. Имам и леки болки в яйчниците

# 653
  • София
Betty при мен не е имало такива неща. Най-добре се консултирай с лекар, може да е нещо хормонално. Но от раничката чак гърдите да се повлияят не ми се вярва, освен ако не е нещо на нервна почва.

Момичета, наистина ли на следващият ден след LEEP конизация ще мога да съм на работа? Доктора каза, че може, но не знам ако има болки и неразположение дали ще се чувствам комфортно, затова се чудя дали да не взема поне три дни болничен. Има опция да се договоря и да работя от вкъщи, но трябва да предупредя от по-рано. Работата ми е изцяло на компютър, не включва никакво натоварване, освен дългите часове седене.
Вие как процедирахте с почивните дни?

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 12:43 от Boadicea

# 654
  • София
Аз си взимах колкото може повече и след конизацията, и след миомектомията.

# 655
То че може, може, ама си вземи поне 3-4 дни. Не е особено комфортно чак. Аз май седмица си взех.

# 656
Здравейте,момичета.Пиша от името на приятелка.Септември месец я оперираха -махнати са яйчници и матка..миналия месец и излезе ТЕЛКА-100% с право на работа.Въпроса ми е ,след като излезе телка,здравните осигуровки тя ли трябва да продължи да  ги плаща,или ги поема държавата?

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 14:30 от dess73

# 657
Здравейте момичета, да ви попитам за конизацията искали ли са ви пари в болниците ?

# 658
Зависи от болницата май... newsm78   На мен за конизацията не са искали, само за престоя и за картон.

# 659
Аз моята конизация си я платих, въпреки че бях с направление (номер 7, мисля че беше). Избор на екип - 350 лева в болницата, 150 лева на ръка на доктора и 6 лева за престоя в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт