Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
И аз съм с много ретроградни планети, не мисля, че е голяма драма, наистина. Северният лунен възел по принцип в повечето случаи е ретрограден и е добре да е такъв.

# 496
  • SF

Mishel9, Венера в моята карта е във Везни. Нещата, които разказваш за себе си с пълна сила важат и при мен.
Нито е в първи дом, нито е в Скорпион.

# 497
  • в 1001-та нощ
Хайде днес - най-накрая - новолуние в Овен, в съвпад с Уран, тригон със Сатурн и квадрат с Плутон.

# 498
Хайде днес - най-накрая - новолуние в Овен, в съвпад с Уран, тригон със Сатурн и квадрат с Плутон.
При мен в 7 дом в квадрат и половина 135* с Марс Г8.

# 499
  • в 1001-та нощ
Хайде  Hug ново съдружие с чужди пари  Simple Smile

Аз вече понамислих желания Simple Smile

# 500
Какво значи това днес новолунието?  newsm78

# 501
При мен също е в седми дом в съвпад с нат. Меркурий и Венера, секстил с нат. Юпитер (У на 4 дом ), тригон с нат. Уран ( У на 5 дом) и квадрат с Нептун ( У на 6 дом ). Много аспекти, много нещо. Ще видим как ще се прояви.  Sunglasses

# 502
  • София
При мен МС е на 16,01 в Овен.Това си е съвпад с новолунието,нали?

# 503
При мен в 7 дом в квадрат и половина 135* с Марс Г8.
Ха честито!
И при мен в седми дом в тригон с луна.

При мен МС е на 16,01 в Овен.Това си е съвпад с новолунието,нали?
Да, на два градуса е.

При мен също е в седми дом в съвпад с нат. Меркурий и Венера, секстил с нат. Юпитер (У на 4 дом ), тригон с нат. Уран ( У на 5 дом) и квадрат с Нептун ( У на 6 дом ). Много аспекти, много нещо. Ще видим как ще се прояви.  Sunglasses
Добре звучи - съвпад с Венера в седми дом и тригон с Уран У5 - любовен вихър нещо се задава май Simple Smile с млад мъж - Меркурий. Секстил с Юпитер - управителя на домашното огнище... Simple Smile
Квадрата с Нептун може би значи замъгляване на ясното виждане на нещата.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 16:42 от Пит

# 504
  • в 1001-та нощ
Оооо, Вие нещо сте се наговорили  Thinking Crossing Arms Naughty Joy hahaha

# 505
  • Sofia
При мен е в съвпад с Хирон и 11 дом, но това на мен нищо не ми говори.  newsm78

# 506
Ех, Пит, всякакви красоти. Ако има нещо с млад мъж, определено ще е замъглено виждане на нещата  Joy За жалост ме влекат младички, да  ooooh!
То докога действат тези влияния, до следващото Новолуние или до Пълнолуние?

# 507
  • в 1001-та нощ
Условно казано - до следващото новолуние, но това може да е тема, започнала на СЗ .... и да се развива, като поредни етапи на всяка следваща лунация  Peace

# 508
Мерси, Аленка  Hug

# 509
  • SF
Новолунието (следам транзитна Луна, нали така?!) е в 6 дом при мен в опозиция с натален Юпитер и натална Венера.

Общи условия

Активация на акаунт