iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 71-та тема

• 58 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Berlin
Ами да, на кашончето е изписана цялата сума, а в митницата жената ми обясни, че и върху тях се плаща ДДС. Не разбрах защо точно, не било отстъпка за тях това.

Код за отстъпка при първа поръчка от сайта - DCN033

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 23:08 от abs

# 451
  • София
ДДС се плаща на:
Subtotal + Shipping   - това гледат от ордера
Имайте предвид, че може да ви накарат да отворите пред тях и ордерите си в сайта, както и да ви направят митническа проверка на продуктите за сравнение по ордера.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 452
  • София
сега влизам в акаунта си и на първата страница виждам
Loyalty Credit Available: лв9.03
не знам преди дали го е имало и не съм го виждала
пробвах с поръчка и виждам, че тези 9 лева ми се приспадат от сумата още при калкулацията.
Но дали да ги имам в предвид за достигане на лимита от 30лв?

# 453
  • Berlin
Точно това обсъждаме последните 2-3 страници.

denis, аз си бях принтирала поръчката от сайта + извадка от онлайн банкирането за плащането, но само поръчката ми погледнаха. Бяха доста наясно с поръчките от сайта. Laughing Даже ми показаха някаква друга разпечатка от мейл уж за пример.

Код за отстъпка при първа поръчка от сайта - DCN033

# 454
  • София
обсъждането беше за rewards
може принципът да е същия, но предпочитам да попитам Peace

# 455
  • Berlin
А, ново 20. Simple Smile Ми предполагам, че ще е същото. Едва ли ще го сметнат като отстъпка. Днеска се опитваше да ми обяснява жената, че rewards били нещо като виртуална валута, биткойнс, ала бала. Ще ме карат да  ровя в закона, поне да знам и аз какво точно го водят. И един купон от Алиекспрес не ми призна за отстъпка.

# 456
ranimi
По 1/2 табл./дн, след хранене Peace

bouquet

# 457
И аз ги ползвах. Приспадат се от subtotal-а. Може би минава номера.
Много яко 5$ за всяка поръчка ти дават - за твоя си поръчка!

# 458
  • София
За пръв път имам Loyalty Credit. Прочетох това

Скрит текст:
- Loyalty credit equals 10% of the value of your last order with iHerb, excluding shipping charges, and is available to be used toward your next order once your last order has shipped.

- Each time you place a new order, a loyalty credit equal to 10% of the value of your order will be given to you.

- Loyalty credits expire 60 days after your last purchase with iHerb.

и го разбирам, че от тук нататък 10% от стойността на всяка поръчка ще може да се ползва като Loyalty Credit за следващата. Така ли е и това безсрочно ли е?

За включването на rewards към митническата стойност ми се струва, че е защото те не са отстъпка, а възнаграждение на Iherb към конкретния потребител, което после се приспада от стойността на поръчката му.

# 459
Здравей, Денис, синът ми е на 20г. и е себореен дерматит. Можеш ли да ми препоръчаш нещо за пиене и мазане. Знам,че е много упорито и трудно лечимо. Ползваше някакви химии,но ефекта е временен. Има по лицето около носа, челото и по целия скалп на главата.

# 460
  • София - Бургас
Денис,
моля и за мен да препоръчаш имуностимулант за дете на 9 г.,
в България ми изписват Биозин, нещо с тези съставки или по - добро, ако знаеш Thinking
Благодаря! bouquet

# 461
За пръв път имам Loyalty Credit. Прочетох това

Скрит текст:
- Loyalty credit equals 10% of the value of your last order with iHerb, excluding shipping charges, and is available to be used toward your next order once your last order has shipped.

- Each time you place a new order, a loyalty credit equal to 10% of the value of your order will be given to you.

- Loyalty credits expire 60 days after your last purchase with iHerb.

и го разбирам, че от тук нататък 10% от стойността на всяка поръчка ще може да се ползва като Loyalty Credit за следващата. Така ли е и това безсрочно ли е?

За включването на rewards към митническата стойност ми се струва, че е защото те не са отстъпка, а възнаграждение на Iherb към конкретния потребител, което после се приспада от стойността на поръчката му.

И аз имам Loyalty Credit 5 долара, които вече могат да се ползват  Simple Smile
иначе се съмнявам, че ще е безсрочно, защото правилата за rewards например се променят периодично  Simple Smile

# 462
Всеки, който е правил поръчка до сега ги има. И важат 2 месеца от последната поръчка. На някой да не изгорят 😉
П.С. два месеца, грешка 👍

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 11:15 от alegoria

# 463
  • София - Бургас
При мен пише, че важи за 60 дни от последната поръчка! Flutter

# 464
  • have faith and be patient ..
на всичките ми акаунти са пуснати по точно 5 долара награда , без значени че на единия последната ми поръчка е над 40 $  а на другия ми е около 8$ .. Peace

Общи условия

Активация на акаунт