iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 71-та тема

• 58 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • have faith and be patient ..
не че нещо но имам в кошницата няколко продукта от триалс  на промо цена - пастата , крема за ръце на мадре и артро 7 Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 10:00 от С. Алекс

# 376
Здравейте, вече съм на половината на кутийката на Макси Хеър(която е 120таблетки). Мога ли след като я свърша да почна нова? И има ли значение сега коя ще поръчам - 90/120т.?

# 377
Аз имам сърцебиене напоседък, нямам идея от какво е, но мернах коментари, че някои го получавали от Макси хеър? Възможно ли е, или съм запомнила грешно?

Не ги пия за първи път, това ми е сигурно трета година, пия 2 опаковки и почивам и никгоа не съм имала такива оплаквания.
Но този път пия стриктно по 2 на ден, до сега пиех предимно по 1 дневно.
На какво може да се дължи това неприятно нещо, особено вечер в леглото Rolling Eyes
Друго, което пия е Омега 3 и Вечерна иглика.

# 378
JLo - Предвид съставките мисля, че е възможно. Особено ако ги пиеш след 17:00 часа.
Бих пробвала да намаля дозата и да я приемам рано сутринта.
 m0ni4ka - състава е еднакъв. Количеството е различно. По-голямата е по-изгодна. И може да се пият една след друга две опаковки - мисля, че е препоръчително даже.

# 379
Днес си взех от пощата поръчка от 30.12.2015 г.  Party

Получих тези лентички за тестване на PH. Колко като количество се ползва при всяко тестване и махате ли цялото фолио от ролката?

Код за отстъпка при $5 при първа поръчка οτ iherb.com - LQQ746

И аз си взех от тях скоро. Махнах фолиото, но не съм го изхвърлила и ще си чудя също да си завия кутийката с него, тъй като няма да се ползват често. Иначе късам съвсем малко за тест -2-3 см.

Код за отстъпка при първа поръчка JVH324

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 20:57 от grosdanat

# 380
  • София
Денис, запазила съм си тези 2 фолиеви киселини (вероятно препоръчани от теб), но се чудя коя да поръчам  newsm78
Тази ми звучи добре, защото е натурална и 120 таблетки при това 800 mcg. Другата е тази, която е друга форма, по-малко бройки и по-малко като количество в 1 таблетка, но пък пише, че е най-стабилната и усвояема. Тъй като съм запазила и двете, вероятно има някаква причина, но не помня  Embarassed Моля помогни да избера осведомено Simple Smile
ФК на FutureBiotics е изцяло натурална, от лимонова кора - усвоява се 100%.  Peace
На Jarrow е синтетична, но е форма, която се усвоява максимално, без да трябва да се преобразува, както е с другите синтетични форми - това е аналог на Неофолик Мета / или метилирана ФК, ако така ти  е по-позната/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 381
  • Пловдив
А има ли друго предназначение фолиевата освен при зачеване и вече при доказана бременност Thinking

# 382
  • Пловдив
Денис,аз не усвоявам добре ФК,коя е по подходяща от двете в този случай?

# 383
  • София
Денис,аз не усвоявам добре ФК,коя е по подходяща от двете в този случай?
Натуралната  Peace - тя се метаболизита в тънките черва, докато синтетичната в черния дроб и това е проблем, когато има ниска активност на ензима дихидрофолат редуктаза
Консултирай се с лекаря.

mystic woman
ФК е полезна за доста неща - забавя стареенето, предпазва от генни мутации, подпомага образуването и развитието на червените кръвни клетки, подпомага/поддържа нервната система, ССС-ма /инфаркт, инсулт -редуцира стойността на хомоцистеина в кръвта/ и т.н.

# 384
  • Пловдив
 bouquet
Ясно...значи спокойно мога да си я пия и да взема по-голяма опаковка.

# 385
Вчера направих поръчка, за да хвана последния ден на безплатния транспорт
и днес състоянието на ордера е waiting for stock. За пръв път така ми се случва толкова време
след поръчката да не е шипнато. Това нормално ли е?

# 386
  • София
Вчера направих поръчка, за да хвана последния ден на безплатния транспорт
и днес състоянието на ордера е waiting for stock. За пръв път така ми се случва толкова време
след поръчката да не е шипнато. Това нормално ли е?
Нормално е, не се притеснявай - понякога минават и 2-3 дни, докато шипнат поръчката

mystic woman
Да, може - но прави и почивки, от време на време

# 387
  • Пловдив
Денис,докато дойде тази натуралната ФК до тук,препоръчай някоя от Бг,че трябва да я започвам Blush

# 388
  • София
Денис,докато дойде тази натуралната ФК до тук,препоръчай някоя от Бг,че трябва да я започвам Blush
Неофолик Мета
Дозата, предполагам ти е посочена от лекар / на база изследвания/

# 389
  • В реалността
Аз имам сърцебиене напоседък, нямам идея от какво е, но мернах коментари, че някои го получавали от Макси хеър? Възможно ли е, или съм запомнила грешно?

Не ги пия за първи път, това ми е сигурно трета година, пия 2 опаковки и почивам и никгоа не съм имала такива оплаквания.
Но този път пия стриктно по 2 на ден, до сега пиех предимно по 1 дневно.
На какво може да се дължи това неприятно нещо, особено вечер в леглото Rolling Eyes
Друго, което пия е Омега 3 и Вечерна иглика.

ММ пи две вечери Омега 3 и каза, че сутринта като станел му хлопало сърцето, затова не ги продължи.
Не знам дали може да се дължи на нея или е съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт