Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 234 977
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Жива и здрава бъди и ти!  newsm10
Мерси,  txtloves

# 106
Момичета,
От 7 месеца пия масло от вечерна иглика и не знам дали не е добре да направя някаква почивка?   Пия го по препоръка на гинеколог, поради проблеми с цикъла /закъснения, прескача по един месец/. На 46 години съм и смятам, че е нормално да се случват тези промени. Знам, че маслото е природен продукт, но все пак, дали е нужна почивка?
Благодаря!

Буболина, би ли споделила имаше ли ефект след приема на маслото от вечерна иглика? Аз започнах преди 3 дни с Прим Оил. В климактериум съм и най-много ме измъчват горещите вълни, потенето нощем. Но и през деня също доста се изпотявам. Понякога се налага да се преобличам на всеки час, че дори и по-често.

# 107
  • На брега на реката
Имам подобрение в съпътстващите симптоми. Нощно изпотяваня нямам или по-скоро е много рядко, но нервността и обилното потене през деня намаляха значително. От както я пия само 1 месец не ми е идвало, но може и така да протичат нещата при мен. Обаче трябва да мине време за да подейства, не става изведнъж, като с хапче. Само дето не питах колко време да я пия и прави ли се почивка и после пак newsm78?

# 108
  • По света и в нас.
Привет момичета.Скоро не бях писала в темата (има- няма 1 година)
Цял ден чета пропуснатите   теми и в главата ми стана една какафония....
След два месеца ходене по мъките днес гениколожката ми заяви ,че организма ми се настройва за менопауза. Но да започна отначало.Преди две години ми стана лошо на работата-ниско кръвно ,двойно виждане и за капак нервна криза.Започна прескачане на цикъла,успях да го вкарам в ред ,но от тогава няма лято няма зима на мене все ми е студено.В началото на декември историята пак се повтори,причерня ми,изби ме студна под ,не си чувствах краката,пак стигнах до Бързата,там пък решиха че съм със сиптоми за инсулт. ooooh! Правих ЯМР на главата-няма тумор ,TSH ми е на границата да надвиши нормата, FSH  ми е много над нормата,цикъла го повиках с оргаметрил,че и него го нямаше пак два месеца.Топли вълни нямам,но продължава да ми е все студено,нощно време имам често сърцебиене, на рев си ме избива по всяко време.В крайна сметка днес ми изписаха Фемарел.Като парцал съм цял ден. Tired

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 09:56 от bibisita

# 109
Имам подобрение в съпътстващите симптоми. Нощно изпотяваня нямам или по-скоро е много рядко, но нервността и обилното потене през деня намаляха значително. От както я пия само 1 месец не ми е идвало, но може и така да протичат нещата при мен. Обаче трябва да мине време за да подейства, не става изведнъж, като с хапче. Само дето не питах колко време да я пия и прави ли се почивка и после пак newsm78?

Благодаря, Бобулина bouquet
Преди да реша да започна с вечерната иглика, пиех Фемовита. Действаше ми много добре, значително намаляха горещите вълни, изпотяването - също. За отбелязане е, че с нея усещах ефекта още през първата седмица. Спрях я, за да я заменя с Прим оил. Ако не усетя ефект от вечерната иглика, смятам да се върна пак на Фемовита.

# 110

Благодаря, Бобулина bouquet
Преди да реша да започна с вечерната иглика, пиех Фемовита. Действаше ми много добре, значително намаляха горещите вълни, изпотяването - също. За отбелязане е, че с нея усещах ефекта още през първата седмица. Спрях я, за да я заменя с Прим оил. Ако не усетя ефект от вечерната иглика, смятам да се върна пак на Фемовита.
Защо реши да смениш Фемовита, ако ти е действала?Имала ли си проблеми от нея? Аз също съм я пила 2 пъти с прекъсване, защото след година прием спираше да ми действа. При мен ефекта от приема и усетих още в началото /писала съм, но отдавна/. Никой друг препарат не ми е повлиял така добре - нито Примоил, нито Мирифемин - от него дори получих кървене, нито Ремифемин, на още 1-2 дори не помня имената...

# 111
jemino,
Просто реших да опитам с Прим Оил. А пък и леко напълнях и мислех, че е от Фемовита-та. Та- затова Blush.
Но само да привърша опаковката Прим Оил, веднага се връщам на Фемовита. Разликата м/у двата продукта е без коментар ( за мен). Да не кажа, че от  вечерната иглика никакво подобрение не усещам.

# 112
Пиех Вечерна иглика, изписана от мамолог заради подуването и болезнеността на гърдите преди цикъл. Въпреки това се появиха първите симптоми, при това много силно изразени и отчетливи, че и доста рано на менопаузата. Peace
Сега пия Менопейс - помага, чувствам се отново човек!

# 113
Fiesta,на колко години си? Питам понежи и при мен много рано ме хвана.

# 114
Fiesta,на колко години си? Питам понежи и при мен много рано ме хвана.

44г  Peace

При майка ми на 50, без никакви странични ефекти

# 115
Благодаря bouquet

# 116
Здраввйте ,момичета.Днес бях на лекар. Вече 6 месеца нямам цикъл.Края на 2014г. започна да ми идва на 2-3 месеца.Тогава ходих на лекар, пих Оргометрил и нещата се нормализираха.След това се започна отново.Направиха ми изследвания за хормони TSH,Prolactin  и Progesterone.Всичко беше в норма.Та днес отидох пак на преглед/ при друг лекар/.Препоръча ми да започна да пия Livial . Та искам да попитам някой дали го е пил ?

# 117
Не съм го пила. Рускините, които го пият, пишат, че се чувстват отлично. Естроген добавя. Пишат, че се чувстват млади, изглеждат добре, нямат болки в ставите и т.н

# 118
  • Другата България
Това не е билково, нали?

# 119
Мисля си, че не е . Хзт е. И пише, че се изписва една година след спиране на цикъла или след оперативно отстраняване на яйчниците. Ама това е само лаишки прочит от моя страна. Не съм се задълбочавала. Аз от естрогени в излишък малко се страхувам.

Общи условия

Активация на акаунт