Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 240 797
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Честита Баба Марта на всички и по-леки симптоми!  Laughing
Мен бабата ме "зарадва" с цикъл, баш днес.  #Cussing out Мислех, че съм се отървала, но не би!

# 196
  • на острова на мечтите
И аз не съм изчела назад темата. Пътувам и ми парите очите да се взирам в екрана. Аз съм стабилно в менопауза, но ме мъчи следният проблем, задържат килограми , дори и  когато не ям Crossing Arms Качването е приказка :2gunfire, за разлика от смъкването. Идеи,съвети  PraynigГинеколог не,защото съм извън България  bouquet
Първо участие, извинете , че нахлуват така и Честита Баба Марта  bouquet

# 197
  • София
И аз не съм изчела назад темата. Пътувам и ми парите очите да се взирам в екрана. Аз съм стабилно в менопауза, но ме мъчи следният проблем, задържат килограми , дори и  когато не ям Crossing Arms Качването е приказка :2gunfire, за разлика от смъкването. Идеи,съвети  PraynigГинеколог не,защото съм извън България  bouquet
Първо участие, извинете , че нахлуват така и Честита Баба Марта  bouquet
Тъкмо те прочетох в темата за псориазис, че пиеш витамин Б и си помислих да те питам как си с килограмите. Менопаузата е една от причините за качване на килограми, а другата според мен е витамин Б.

# 198
  • на острова на мечтите
И аз не съм изчела назад темата. Пътувам и ми парите очите да се взирам в екрана. Аз съм стабилно в менопауза, но ме мъчи следният проблем, задържат килограми , дори и  когато не ям Crossing Arms Качването е приказка :2gunfire, за разлика от смъкването. Идеи,съвети  PraynigГинеколог не,защото съм извън България  bouquet
Първо участие, извинете , че нахлуват така и Честита Баба Марта  bouquet
Тъкмо те прочетох в темата за псориазис, че пиеш витамин Б и си помислих да те питам как си с килограмите. Менопаузата е една от причините за качване на килограми, а другата според мен е витамин Б.
newsm78 Аз за първи път пия витамини от групата В. Понеже съм веган и усещах леки не разположения.  Това за килограмите не е от двата месеца с витамини. За всеки грам се води епична битка  #2gunfire
Ходя на фитнес. Не прекалява с яденето на калорични храни. Не съм заменила протеини с въглехидрати като веган и въпреки това свалям като на забавен каданс Crossing Arms
Благодаря ти за отговора. bouquet Ще го имам в предвид това за витамините.

# 199
Добре дошла, danilu! Hug
Колко витамини пиеш?
Чак пък толкова да пълнееш от витамини, не ми се вярва.

# 200
  • на острова на мечтите
Добре дошла, danilu! Hug
Колко витамини пиеш?
Чак пък толкова да пълнееш от витамини, не ми се вярва.
ами на опаковката пише 1 на ден.  Пия ги от два месеца . И на мен не ми се вярва те да са причината.
След два месеца фитнес и напоследък и житен режим , знаете ли колко съм свалила? 2кг.  #Cussing out
Извинете за мрънкането, ама няма на кой да се оплачат, та. ....

# 201
Е, то и аз не съм свалила с житния повече.

# 202
  • София
Аkо искаш фитнеса да помага, пий Л-карнитин с хром, продават ги като готова смес в течен вариант - на GNC. Поне 15 мин преди тренировка, по една супена лъжица.

# 203
  • на острова на мечтите
Аkо искаш фитнеса да помага, пий Л-карнитин с хром, продават ги като готова смес в течен вариант - на GNC. Поне 15 мин преди тренировка, по една супена лъжица.
newsm78 какво ще да е  туй нещо?
П. С. Какъв е механизмът, тоест как ще ми помогне?

# 204
  • София
Л-карнитинът помага на сланинките да се превръщат в енергия, която се харчи по време на фитнес. Обаче, ако пиеш само Л-карнитин и не тренираш, няма никакъв резултат. А хромът поддържа ниско нивото на кръвната захар, от което следва че няма да имаш "пристъпи на апетит".

# 205
да, точно така, Л-карнитинът действа и то много добре само при кардио натоварване и ако човек има каквито и да е проблеми със сърцето или хиперфункция на щитовидната жлеза не трябва да го приема.

# 206
  • София
да, точно така, Л-карнитинът действа и то много добре само при кардио натоварване и ако човек има каквито и да е проблеми със сърцето или хиперфункция на щитовидната жлеза не трябва да го приема.
А при хипофункция?

# 207
за хипофункция нямам идея. Л-карнитинът по някакъв начин ускорява пулса, а той и без това е висок при хиперфункция.

# 208
  • на острова на мечтите
Л-карнитинът помага на сланинките да се превръщат в енергия, която се харчи по време на фитнес. Обаче, ако пиеш само Л-карнитин и не тренираш, няма никакъв резултат. А хромът поддържа ниско нивото на кръвната захар, от което следва че няма да имаш "пристъпи на апетит".
Hug проблемът ми е,че нямам идея, дали тук мога да си го закупя newsm78 Аз по принцип нямам пристъпи на глад. Дори след тренировка изобщо не съм гладна.  Пия доста  вода , което е добре. Явно ще трябва да се въоръжа с мнооооогооо търпение. А и вие Embarassed Щото тук ще помрънквам Confused
Ще потърся в нета л-карнитин.
Честит 8_ми март,мили дами bouquet

# 209
И аз не съм изчела назад темата. Пътувам и ми парите очите да се взирам в екрана. Аз съм стабилно в менопауза, но ме мъчи следният проблем, задържат килограми , дори и  когато не ям Crossing Arms Качването е приказка :2gunfire, за разлика от смъкването. Идеи,съвети  PraynigГинеколог не,защото съм извън България  bouquet
Първо участие, извинете , че нахлуват така и Честита Баба Марта  bouquet

Винаги съм смятала, че приема на витамин В не води до напълняване. Един от най-добрите витамини за загуба на тегло е витамин В, но по-често се взема В комплекс, който е съвкупност  от единадесет витамина, които работят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт