Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 240 633
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
До седмица, доколкото си спомням. Постепенно намаляват симптомите. Още в началото ще се почувстваш малко по-добре и по малко, по малко, сега спя съвсем добре, никога нямам вълни... Wink

# 241
  • На брега на реката
Това, което пишеш, като ползи е страхотно, благодаря  ти много.

# 242
Момичета,
Някоя от вас ползвала ли е Менопейс. Препоръча ми го аптекарка, но се чудя дали да го пия. Моля, за отзиви от ползател. При мен признаците са безсъние, топли вълни и понякога нощно изпотяване.

Пих го януари. Бях със същите оплаквания. 100% ми помогна, доволна съм. Но си взех менопейс найт, защото изпитвах ужас от безсънието, взимах го вечер. А познатата, която ми го препоръча пие отдавна менопейс, казва, че и действа най-добре ако го взема на обед.
След това гинеколог ми изписа Фимейл актив комплекс, като си свърша менопейса. Сега пия него.
Fiesta,
Как се чувстваш с Фимейл актив комплекс? Чудя се дали да не опитам и аз с него. Но се замислих за съотношението мл./ цена. Дневно x 15 мл. за 30 дни =450 мл. А шишенцето е 237 мл. При това положение за месец ще са ми необходими 2 опаковки, а цената за две е около 80 лв.  ooooh!( зависи на каква цена ще се намери).

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 01:39 от Lirena

# 243
  • по пътеката
Момичета,
Някоя от вас ползвала ли е Менопейс. Препоръча ми го аптекарка, но се чудя дали да го пия. Моля, за отзиви от ползател. При мен признаците са безсъние, топли вълни и понякога нощно изпотяване.

пих го един месец, препоръ4аха ми го в бг на мястото на един друг френски, докато си бях в родината и както си бях без цикъл ми дойде изневиделица то4но като трябваше да летя обратно  от бг! пих го месец и спрях- целта ми не беше да връщам цикъла,след 8 месеца без! аз нямам никакви признаци от посо4ените, само дебелеене, болки в костите, побеляване  и разни ир резистентности!

# 244
Lirena цената му е неприятна, аз лично пия по 10мл, не че е голяма разликата.
По скоро за разнообразие на соевия фитоестроген, който е в менопейса и другите подобни.
Имам и друг проблем, понеже е сиропче и съответно с вкус, пия го един месец вече и ми се гади от този вкус. Това, ако го взимаш една седмица е ОК, но повече, направо от вкуса му ми се драйфа... Sick

# 245
Lirena цената му е неприятна, аз лично пия по 10мл, не че е голяма разликата.
По скоро за разнообразие на соевия фитоестроген, който е в менопейса и другите подобни.
Имам и друг проблем, понеже е сиропче и съответно с вкус, пия го един месец вече и ми се гади от този вкус. Това, ако го взимаш една седмица е ОК, но повече, направо от вкуса му ми се драйфа... Sick

Fiesta , а поне като ефект как го оценяваш, в сравнение например с Менопейс-а?
Аз днес започнах Менопейс Найт. Ще споделя как ми действа. Бях на Фемовита, но това адско изпотяване не се повлия грам. Цяла зима ходя с къс ръкав под якето и пак ставам вир вода.

# 246
  • София
Със затоплянето на времето започнаха и нощните изпотявания. Вече 5-6 месеца нищо не пия. Сега ми се иска да си взема някаква добавка, но да не е естроген. От последните нещо със соя, така се бях надула, че щях да се пръсна.

# 247

Fiesta , а поне като ефект как го оценяваш, в сравнение например с Менопейс-а?
Аз днес започнах Менопейс Найт. Ще споделя как ми действа. Бях на Фемовита, но това адско изпотяване не се повлия грам. Цяла зима ходя с къс ръкав под якето и пак ставам вир вода.

Не намирам осезаема разлика в ефекта. Пия и дуфастон също

# 248
И аз да споделя. На 51 г съм. От 2 години в предклимакс и се повлиявах добре от Фемовитата. От около 6 месеца цикълът ми спря според мен окончателно и започна мъката с горещите вълни, безсъние и т.н. Фемовита спря да ми действа. Реших да добавя към нея Червена детелина, но от нея започнах да вдигам кръвно. От две седмици съм на Меносан. Горещите вълни почти изчезнаха след десетия ден. Започнах да пия и магнезий /купен преди време и забравен в аптечката ми/. Доволна съм. Струва ми се само, че от Меносана ме избива малко на сънливост, но по -добре от въртенето по цели нощи. Меносана е и икономически изгоден, че си мислех дали няма да се разоря, докато си уцеля хранителната добавка. Подарявам Червена детелина на Natures Way - почти цяла опаковка. 

# 249
Аз също съм МНОГО доволна от меносана. Спряха горещите вълни, нервното напрежение, безсънието и раздразнението НО  качих без време около 6кг и това ме провокира да го спра.

# 250
Купих си прогестогел. Никъде не видях да пише, че не е синтетичен, а естествен препарат?
Пише прогестерон?! newsm78

И как се дозира, също не ми е много ясно? Помогнете моля!
Иначе доктора ми е назначил дуфастон от 15 ден на цикъла по 2 за 10 дни. Какво да направя, ако искам да го заменя с прогестогел?

# 251
Аз също съм МНОГО доволна от меносана. Спряха горещите вълни, нервното напрежение, безсънието и раздразнението НО  качих без време около 6кг и това ме провокира да го спра.
Glamour,
 дали  напълняването е от Меносана? По принцип, самия климактериум провокира напълняване.

# 252
  • София
Пих дуфастон веднъж и ми дойде, но не повтори. Но поне вълните се махнаха, не знам докога.

# 253
Lirena и на мен ми се струва сега, че апетитът ми се увеличи от МЕНОСАНА. Макар че при мен напълняването започна рязко  преди две години, както и пълна смяна на вкусовите предпочитания. Започвам контрол на храненето и дано да успея, че ако трябва да сменям и Меносана, не знам.

# 254
  • На брега на реката
И аз от десетина дни съм с Менопейс и забелязвам повишаване на апетита. От 3-4 дни ми се яде постоянно. Ако продължава така ще го спра и без това се боря с излишни килограми, та само това ми липсва, да кача още повече.

Общи условия

Активация на акаунт