Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 236 862
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • оттам, откъдето започва България
Конкретизирай въпроса си. Доколкото виждам от темата, повечето тук са се оставили на естествените процеси, т.е. не ползват хормонозаместителна терапия. И аз в това число.
Приемът на хранителни добавки за облекчаване на симптомите е друго нещо.
Ок, има ли някой, който да не приема и хранителни добавки. Simple Smile

# 481
Ходя ходя и си следя организма заради друго заболяване и всяка година пускам цито намазка но сега мисля да пробвам без антибиотици.

# 482
  • София
Аз, спрях всички добавки. Само нощем се пържа в собствен сос. Добавките спрях защото започнаха да ме болят гърдите. Сега се чувствам добре денем. Само нощите са ми проблем.

# 483
Конкретизирай въпроса си. Доколкото виждам от темата, повечето тук са се оставили на естествените процеси, т.е. не ползват хормонозаместителна терапия. И аз в това число.
Приемът на хранителни добавки за облекчаване на симптомите е друго нещо.

Мисля, че Краси, но не съм съвсем сигурна.

Аз пия само див ям, преди се мажех с прогестогел.
Но засега нямам проблеми от рода на вълни и прочие.
Даже ме е срам да кажа, че такава сънна болест ме е налегнала Crazy, а другите страдат от безсъние. Tired

# 484
Малко им е пиенето, затова...  Mr. Green

# 485
И на мен ми се спи Simple Smile

# 486
Е, браво, радвам се! Hug

# 487
  • София
Малко им е пиенето, затова...  Mr. Green
Ха ха ха. Спрях пиенето, че какви цунамита ме връхлитаха от чаша бира само.

# 488
Аз, спрях всички добавки. Само нощем се пържа в собствен сос. Добавките спрях защото започнаха да ме болят гърдите. Сега се чувствам добре денем. Само нощите са ми проблем.
Извинявай, но от кои добавки те боляха гърдите? Не питам от любопитство.

# 489
Аз не пия изобщо.
А бирата я избягвам от доста време, защото установих, че ако пия късно бира, не мога да спя после.
Хората пият и се приспиват, аз обратното. Laughing

# 490
  • София
На основата на фитоестрогени. Мисля, че последно пих Ремифемин. След като ги спрях изчезна напрежението и болката.

# 491
Аз пък имам чувството, че ме болят от дивия ям. Лекарят, обаче каза, че мога да си пия добавките, яма, колкото си искам. Явно мисли, че не върши нищо. Същевременно пак ми препоръча фитохормони.  А е чудесен лекар. А ремифемина пиеше позната, чиято майка е починала от рак на гърдата. Точно него, защото не бил опасен за жени с предразположение към рак на млечната жлеза.

# 492
Аз въпреки вълните не съм имала проблеми със съня, на аз съм си малко спящата красавица обичам да си спинкам повечко. А вълните се разрешиха т.к от 20дни гледам да се храня с повече плодове и зеленчуци заради денонощните киселини и проблеми със стомаха.

# 493
На основата на фитоестрогени. Мисля, че последно пих Ремифемин. След като ги спрях изчезна напрежението и болката.

Правилно си ги спряла. Избягвай фитоестрогените и няма да имаш проблеми.  Simple Smile

# 494
  • Добрич
И на мен ми се спи повечко, но си го обяснявам със загубата на желязо, заради течовете, а и редовно не си доспивам /нали работата все не свършва  Mr. Green/. Добавката ми съдържа желязо и с нея се чувствам по-добре. В краен случай ако се наложи ползвам малтофер /откакто съм с добавката само веднъж - тази пролет за 1 месец/.

Общи условия

Активация на акаунт