Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 236 824
  • 753
  •   2
Отговори
# 510
Фри, щом на теб не ти е попречило да пишеш и четеш, значи не сме обсебили чак толкова темата. Пък и не е добре да сме безкрайно чувствителни. От всеки човек има какво да научим.

# 511
  • Другата България
И аз в отбора на пре, пери или какватоидае пауза. След 7 месеца липса на цикъл пак ми дойде нещокатоцикъл, не точно но....дойде. През периода на липса нямах никакви симптоми като вълни и други освен обичайната нервност и безсъние. Ходих на лекар вчера, всичко е наред, не бях ходила след операцията януари /махнах киста/, тогава уж нямах лигавица, сега имам 52 мм. newsm78, иначе всичко е ок. Доктора каза да не пия нищо, но за всеки случай ми изписа Фемикур /дано не бъркам/, който съответно аз няма да пия. Някой да го е пил и отзиви? Все пак?

# 512
  • София
Е, аз доколкото знам, когато МЦ спре окончателно, и повечето, дори всички симптоми изчезват.    Laughing
Та тогава пак няма да има за какво да се пише....   
Последен цикъл февруари 2015. Все  си мисля, че сме официално разделени с МЦ, но симптоми имам. Искам и с тях официална раздяла.   

# 513
  • оттам, откъдето започва България
Нещо не ми стана ясно. Затова, че не ми идва МЦ трябва ли да ходя на лекар.  newsm78

# 514
  • Другата България
Аз отидох, защото имах час /записан преди месец в СФ/ и защото знам, че когато не ти е идвало доста време и изведнъж цъфне може и да е нещо неприятно, добре е да се отиде да те погледне лекар.

# 515
  • оттам, откъдето започва България
Мен лично това ме притеснява, а другите признаци се изтърпяват. Ама каква е гаранцията, че като отидеш на лекар няма да ти цъфне изведнъж нещо неприятно?

# 516
  • Другата България
Мен лично това ме притеснява, а другите признаци се изтърпяват. Ама каква е гаранцията, че като отидеш на лекар няма да ти цъфне изведнъж нещо неприятно?
Ами да, и аз това казвам. Въпреки че вълните дано не ме спохождат, че явно е доста неприятно.
Другото не го разбрах - от прегледа да ти "цъфне нещо", така ли?

# 517
И на мен лекарят ми препоръча фитохормони. Каза, че с тях по лесно се навлиза в менопаузата. По слабо изразени са характерните симптоми - напрежение, вълни и т н.  Относно удебеляването на лигавицата каза, че се решава какво да се прави или с какви лекарства да се въздейства, според лигавицата.
Сиреч, с менструация или без, е добре да се ходи профилактично на лекар.

# 518
  • Пловдив
За статистиката без цикъл( срам,ама  не помня откога)Поне 6 месеца,преди това почти година.Екстрите  с нервност,безсъние,вълни си ги имам.Редувам добавките:ремефимин,фемовита на около 7-8 месеца.Имам чувството,че привиквам  към тях и спират да действат?В понеделник съм на профилактичен при лекар който ми следи състоянието от 3-4 години, май и от толкова години се опитвам упорито  да навлезна в менопаузата

# 519
Е, аз доколкото знам, когато МЦ спре окончателно, и повечето, дори всички симптоми изчезват.    Laughing
Та тогава пак няма да има за какво да се пише....   
И аз така си мисля.
Жените си живеят спокойно тогава и не се сещат за форума, само ние с проблемите висим тук.
Не, че има особено значение, но и аз гледам да не пиша тук, заради мрънкането, че не се пише по темата. Според мен не е да не е съвсем по темата, но...щом така казвате.
Нямам против за друга тема - пери, мери или каквото и да е.
 Peace

Не е вярно. Аз съм без цикъл от 2012 г. и симптомите на менопауза се появиха точно тогава. Продължават и до днес- вече 4 години.

# 520
  • София
Скрит текст:
И аз в отбора на пре, пери или какватоидае пауза. След 7 месеца липса на цикъл пак ми дойде нещокатоцикъл, не точно но....дойде. През периода на липса нямах никакви симптоми като вълни и други освен обичайната нервност и безсъние. Ходих на лекар вчера, всичко е наред, не бях ходила след операцията януари /махнах киста/, тогава уж нямах лигавица, сега имам 52 мм. newsm78, иначе всичко е ок. Доктора каза да не пия нищо, но за всеки случай ми изписа Фемикур /дано не бъркам/, който съответно аз няма да пия. Някой да го е пил и отзиви? Все пак?
52 мм?  Shocked Това е повече от 5 см! Сигурна ли си в числото?

# 521
 но за всеки случай ми изписа Фемикур /дано не бъркам/ С тоя Фемикур, и 52 см лигавица  newsm78 #Crazy newsm78. За статистиката, и аз съм без цикъл и не вземам добавки. С овлажняването, проблем нямам, хохохо  newsm08 smile3534  Да не изплаче, Мери, хохохо  newsm10

# 522
Сандокончев, сигурно се опитваш да разведриш атмосферата, но не зная дали е много уместно, особено в момента.
Няма ли кой да пусне тема, искам да си обсъдим силните течове, слабите течове, зацапването и др. проблеми с цикъла от разбутаните хормони или недостатъка им.  Thinking

# 523
Сандо, с жена ти от един профил ли пишете? newsm78

Леми, как да бъде зададена темата? Thinking

# 524
Знам ли, и аз това се чудя в момента.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт