Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~147

• 41 097
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен / София
Ето и снимките от викторината...Моите любими числа от 1 до 20 са 1, 9, 13, 19....

Ани и все пак по- добре Керим/№5/ от колкото , ако бях избрала №6/Дафа/ .....щях да си направя ритуално сепуку.... ooooh!

# 31
Злати - много ми се иска, ама йок  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Деси - според теб кой от двамата не играе...
В Дила ханъм Хатидже я виждах по-активна в любовните сцени от Еркан, но може и да съм обременена от неговите скрупули...
В Съдбата мисля, че имаше моменти в които и двамата не играеха - да ме прости Всевишния  Praynig и Бурак дано да не знае български и да не чете темата  Grinning

Ели - бях направила предложение всеки да разкаже за героя който му се е паднал. Ти си щастливка - само ти избра единия от двамата ни любимци....

На мен образа на Зия малко ми е противоречив, но той остава единствения справедлив след Кахраман. Допусна две  огромни грешки, но Кахраман поправи едната.
За Селим няма какво да кажа. Не ме впечатли любовта им с Мелек.
Джелял голям приятел, но добре, че Кахраман го изслушваше, но в сюблимните моменти правеше това, което мисли за правилно.

# 32
  • Плевен / София
Ани, нищо ново няма да кажа за Керим....всичко вече написах докато гледахме.....мамино синче, защото е расъл без баща ....обгрижван от всички, а Кахраман се е стараел да му бъде баща....а той за благодарност поръча да го убият.....защото видите ли той се влюбил.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire и досега се чудя, когато застана на пътя на куршума защо го направи... newsm78 дали защото се уплаши, че ще улучат Елиф, или защото съжали за "поръчката" и реши да изкупи греха си към Кахраман Naughty......вие какво мислите.... Thinking

# 33
Ето и снимките от викторината...Моите любими числа от 1 до 20 са 1, 9, 13, 19....

Ани и все пак по- добре Керим/№5/ от колкото , ако бях избрала №6/Дафа/ .....щях да си направя ритуално сепуку.... ooooh!

Сакън  Naughty Naughty Naughty Никакво сепуко заради тази ведма...На края и Кахраман не я отрази...затвори й телефона....

Кахраман и Елиф си хапват локум....

Като компенсация, че ти се падна Керем....

# 34
  • Стара Загора
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug                                                                                                                                                                      Ани, Hugтемата,като всеки път е страхотна!Благодаря ти!
Скрит текст:
                                                                                         Тио, HugНерви Hugза стиховете!Злати HugЦвети HugГости HugДеси HugСиси HugЕли HugБризче Hug                                                                                                        Относно разкриването на снимките,аз избрах№9-виждам,че това е Селим!                                                                

# 35
  • Плевен / София
Скрит текст:

Сакън  Naughty Naughty Naughty Никакво сепуко заради тази ведма...На края и Кахраман не я отрази...затвори й телефона....
Кахраман и Елиф си хапват локум....

Като компенсация, че ти се падна Керем....
newsm51 love001 newsm51
успокоих се.... Party локума не ми е любим толкова.... Joy Joy Joy
Боби Hug
За Бабин ден ще кажа .... да са живи и здрави децата и всички, които помагат да дойдат на този свят и след това тези , които ги правят истински хора.... Heart Eyes

# 36
Ани, нищо ново няма да кажа за Керим....всичко вече написах докато гледахме.....мамино синче, защото е расъл без баща ....обгрижван от всички, а Кахраман се е стараел да му бъде баща....а той за благодарност поръча да го убият.....защото видите ли той се влюбил.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire и досега се чудя, когато застана на пътя на куршума защо го направи... newsm78 дали защото се уплаши, че ще улучат Елиф, или защото съжали за "поръчката" и реши да изкупи греха си към Кахраман Naughty......вие какво мислите.... Thinking

Според мен се уплаши, когато видя червената точка върху Елиф....
Глезльо и егоист - това беше Керем.
Много еднотипни образи - Керем, Дафа, Максут - сякаш са правени под индиго....

# 37
Хайде, вече съм си у дома.... Вечерята ще е по-късно и имам време да пиша при вас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Злати, мисля, че Хати и Ози ядат едни завъртяни като охлювчета баклавички, ама накрая, защото кутията вече е празна Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ани, Ози за мен си беше истински и не играеше, да кажем в доста техни сцени. Кой от момичетата писа, че може би Бурак се е изплашил от съвместната работа на Хати с Йозджан и побързал да й предложи.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Аз си бях избрала 12 - Мериам, второстепенен образ, който в повечето време беше като статист, с изключение на емоциите около годежа и смъртта на Керем, и естествено - отвличането на Топрак.
Прави ми впечатление, че турските артисти са много статични, дори показвайки емоции. Стоят като изтукани един срещу друг  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ели, Hug Гости,  Hug Боби, Hug

# 38
  • Плевен / София
Хайде, вече съм си у дома.... Вечерята ще е по-късно и имам време да пиша при вас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Злати, мисля, че Хати и Ози ядат едни завъртяни като охлювчета баклавички, ама накрая, защото кутията вече е празна Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ани, Ози за мен си беше истински и не играеше, да кажем в доста техни сцени. Кой от момичетата писа, че може би Бурак се е изплашил от съвместната работа на Хати с Йозджан и побързал да й предложи.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Аз си бях избрала 12 - Мериам, второстепенен образ, който в повечето време беше като статист, с изключение на емоциите около годежа и смъртта на Керем, и естествено - отвличането на Топрак.
Прави ми впечатление, че турските артисти са много статични, дори показвайки емоции. Стоят като изтукани един срещу друг  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ели, Hug Гости,  Hug
Деси  HugМурат и Озджан в никакъв случай не са статични.....особено, когато изразяват гняв... Stop

# 39
Боби къде се губиш цял ден  Grinning
И ти си като мен една късметлийка...от викторината  Grinning
Де да ни се беше паднал Кахраман бей....

# 40
Мале мале виж ги тия
пак мечти на поразия
казах им да се спрат
ама от дума не чуват
по Кахраман въздишат
а дали може Нервата не питат
абе мили мои госпожи
данък мечти Нервито вече ще ви наложи
че на нейното налитате
и то без да питате
Кахраман е марка запазена
и до живот от Нервито налазена
тук мечтите са пара
молим ви се не така
първо таксата си вий платете Sad
и тогаз езиците си вадете Simple Smile

# 41
Деси

Цитат
Кой от момичетата писа, че може би Бурак се е изплашил от съвместната работа на Хати с Йозджан и побързал да й предложи....

Аз го написах още когато й предложи брак в първите епизоди на Съдбата....Не занех много за играта на Ози, но в последствие разбрах, че той е магьосник...И съм твърдо убедена, че това е причината. Още по времето на Дила ханъм Хати в едно интервю беше казала, че тя е традиционалист и не живее заедно с Бурак, а с родителите си. И си мечтае скоро да се оженят и да имат деца....Тогава Бурак все казваше, че още е рано...И изведнъж дойде предложението....При такива дълги връзки, понякога не се стига до брак и се разделят...

# 42
Мале мале виж ги тия
пак мечти на поразия
казах им да се спрат
ама от дума не чуват
по Кахраман въздишат
а дали може Нервата не питат
абе мили мои госпожи
данък мечти Нервито вече ще ви наложи
че на нейното налитате
и то без да питате
Кахраман е марка запазена
и до живот от Нервито налазена
тук мечтите са пара
молим ви се не така
първо таксата си вий платете Sad
и тогаз езиците си вадете Simple Smile

Ох Нерви заболя ме стомаха от смях  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Казвай какъв е налога да плащаме и да си мечтаем  newsm03 newsm03 newsm03

# 43
  • Стара Загора
Ани,цял ден бях на работа #CrazyА за късмета-така си е toothНо все пак Селим беше от добрите!

# 44
  • Керодиспансера
Боби  Hug

Понеже на мен се падна Хати- Елиф, ще се опитам да обобщя с няколко изречения.Много сме писали за нея, не знам какво по-различно мога да кажа  Thinking
В Съдбата видяхме израстването на Елиф - и като жена, и като майка, и като личност. От селското момиче ,берящо нарове в Хатай до бизнес дамата в Йорукхан холдинг  Peace Преживяхме  страховете и колебанието и от влюбването и в Кахраман до признанието на тази любов  Peace Видяхме преживяванията и от майка под наем до любяща всеотдайна майка на собствения си син  Peace Боля ни заедно с нея от злобата, омразата, предателствата, интригите, неразбирането ,които я съпътстваха от началото до края  Sad
Но в Елиф имаше едно голямо сърце, готово да прости, забрави , да помогне, да повярва, да се довери ,когато имаше нужда. В това сърце ,специално място заемаше безкористната, първична, истинска любов към единствения мъж ,когото е обичала и искала - Кахраман  Heart Eyes Любов,която понякога я убиваше от безнадежност и отчаяние, а понякогфа я възнасяше на крилете си до пълна безтегловност и щастие  Heart Eyes Любов ,която победи и смъртта , и подлостта , любов, която успя да убеди всички в съществуването си , в силата си , любов, предопределена от Съдбата  Peace
Много грешки допусна Елиф в своя път до щастието, но ще ги оправдая с добротата и , с  доверчивостта и , с подценяването на ситуации и личности. Скъпо плати за тия грешки - с мноиго болка, с много мъка, изстрадани месеци на раздяла със сина и мъжа си , с пропуснасти щастливи мигове да види как расте Топрак  Sad
Но понеже историята имаше щастлив край , и ние ще забравим моментите ,в които се ядосвахме, плакахме и хабихме нерви  Peace Ще запомним онова хубаво момиче от Хатай ,което откри истинската си любов в мъжа,който единствено я заслужава  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт