Пазаруване от Enzo.bg - 6 тема

• 115 364
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Абсолютно навсякъде може човек да попадне на менте,Енцо да си помислят добре,че доста хора вече има с негативни мнения. Peace

# 646
  • Пловдив
Момичета, поръчвали ли сте от сайта тестера или някой от оригиналите на Lancome  - La nuit tresor и ако да, какви са ви впечатленията Praynig

Парфюмът. Тестерът беше изчерпан, когато пусках голяма поръчка. Не се стои около мен, като се парфюмирам..... Laughing Дълго време не се стои. В кръга на шегата. Вече не усещам мириса, защото аз привиквам, но явно околните го усещат, защото питат за парфюма. Аз менте парфюм от Енцо не съм имала до сега. Но аз не поръчвам масови парфюми. Issey Miyake, любим мирис поне от 20 години......100% оригинал, тестер. Няма да ги изреждам всичките. Обмислям и тестер на Трезора, но той се разпръсква много фино и след три месеца интензивно ползване, съм до средата на 50 мл. Гланца на Диор ми се появи като наличност, но само за това и като платя доставка......Върши ми работа код за безплатна доставка.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 18:53 от dazel

# 647
  • София
Код на ваучера: MMA-4V4T9
Валидност на ваучера: 28.4.2016 г.
Стойност на намалението: 5 %

# 648
Здравейте обмислям покупка от Ензо. Става на въпрос за спирала на Шанел ле Волюм, приятелка ми спомена че е възможно да не е оригинална. Вие как мислите по въпроса? Има ли някой с опит? Предварително благодаря :)http://www.enzo.bg/chanel/le-volume-de-chanel-spirala-za-obem-i-izvivane-na-migli/#variants

# 649
Никога не бих я купила от този сайт. Peace

# 650
Здравейте обмислям покупка от Ензо. Става на въпрос за спирала на Шанел ле Волюм, приятелка ми спомена че е възможно да не е оригинална. Вие как мислите по въпроса? Има ли някой с опит? Предварително благодаря :)http://www.enzo.bg/chanel/le-volume-de-chanel-spirala-za-obem-i-izvivane-na-migli/#variants
Наскоро си купих от сайта спирала на римел. Не съм особено доволна, като че ли е стара.

# 651
Наскоро си купих от сайта спирала на римел. Не съм особено доволна, като че ли е стара.

И аз преди време получих от Енцо Макс Фактор Мастърпийс , суха беше и след няколко неуспешни опита за ползване, замина в коша. А, както е писала и Денси, Шанел пък никога не бих взела от там.

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 03:29 от Lirena

# 652
  • Чукарландия
Две спирали си взех на Лореал. И двете са супер. Peace

# 653
  • Пловдив
На Лореал и аз постоянно си взимам спирали от Ензо и винаги са били о.к.,но те са доста масови и едва ли застояват.

# 654
  • Чукарландия
На Лореал и аз постоянно си взимам спирали от Ензо и винаги са били о.к.,но те са доста масови и едва ли застояват.

newsm10

# 655
Осъмнахме с доста повишени цени в Енцо.
Тъй като следя доста продукти и си ги държа в кошницата, докато реша искам ли ги или не, днес виждам, че някои парфюми са с по 10 до 30 лева нагоре.
Escale серията на Диор например е повишена от 113 на 140 лева  Shocked

# 656
  • София
И продуктите на Estee Lauder са с увеличени цени, а уж са на промоция.

# 657
Осъмнахме с доста повишени цени в Енцо.
Тъй като следя доста продукти и си ги държа в кошницата, докато реша искам ли ги или не, днес виждам, че някои парфюми са с по 10 до 30 лева нагоре.
Escale серията на Диор например е повишена от 113 на 140 лева  Shocked
Може да означава качествен продукт  Wink

# 658
Вчера написах комнетар към парфюма, който бях закупила. Разбира се от ензо, не го публикуваха, защото е негативен.  Laughing Говорих с една моя бивша колежка и тя ми каза, че си купила някакъв фон дьо тен на Виши, който бил стар. произведен 2012 година!!!! Shocked Не ѝ се разправяло да го връща. Аз се убедих, че нещата които продават на 80 процента са абсолютни ментета или остарели стоки.
 Вече може да пуснете и 7- ма тема НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ СКЪПА КОЗМЕТИКА ОТ ЕНЗО! В повечето случаи ще бъдете разочаровани!

# 659
Парфюмите, които следя също са с по 10-15 лв. отгоре, а дори не са от най-скъпите ... Rolling Eyes Честит първи април от Енцо!   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт