Видин 3

• 14 531
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Дано Калоян бързо се оправи Praynig
Светла в4ера ми звъня,за да проверя нещо в инфекциозното,ама ние спяхме и не говорихме друго,а тя явно ми е звъннала от болницата Confused

Зори Embarassedголям съм заплес,дове4ера ще дам спрея на свеки Embarassedмини утре да го вземеш от там Winkдрасни на кю-то днес,ако можеш Wink

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 13:46 от Ioana

# 181
  • край Дунав
     Светле какво направихте с Калоян   От 2 дена си мисля все за това а пък взе че ми свърши кредите в картата и докато го презаредя май няма да имам връзка със света Обещавам утре да те чуя - дано вече сте си в къщи   Дано те разсмивам с това писмо без пунктоация но никой не се е подил научен - та така и аз  - има време и не бързам Докато се науча мозъците ще измислят компютри с гласово командване за обща употреба  Пожелавам бързо оздравяване и ще се чуем  Ох - забравих- прочетох за една майка с 4 дечица - включвам се с каквото трябва - като се видим ще кажеш - имам и дрехи а и за ученика ще дам раница - изобщо имам много неща и няма проблем  Е хайде - до утре

# 182
Е, момичета, оказва се че след като родя ще трябва д идвам до Видин , за да си взема някакви 200 лв от съвета, че още съм с видинска лична карта.Така че ще се видим сигурно към есента.Аз мисля тогава живот и здраве да отидем и бебчо на морето за 2-3 дена и може да се върнем през Видин.То ние ще изхарчим почти толкова , ако тръгне до Видин  колкото ще взема , но все пак.
А бебчето ми май нещо много на долу е слезнало, та може и по- раничко да дойде.
При вас пак се покачва водата .Как сте?

# 183
Фион4е,ами това с водата май само вдигат пара #Cussing outНе съм ходила на там и незнам,а и новини не успях да гледам,ама все пак си мисля,4е вдигат пара за нищо Twisted Evil
Зори,оставила съм спрея-та спокойно можеш да минеш днес или да пратиш Теди WinkИмам една идея,но искам първо да я обсъдим двете Wink
Ина4е сме добре.мен това дребното не ме оставя на мира и по цял ден тър4и като финикиец #CrazyА от горе на това вика като истерик Гооооллллллллл и едновременно си вдига и едната ръка като викне hahaha Joy

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФУРОР!!!

# 185
Честит рожден ден Фурор!  bouquet

Момичета искам да ви попитам нещо - Има ли в града магазин за бебешки стоки, като влезеш да можеш да купиш всичко за бебето и малкото дете? Ако не има ли нужда от такъв магазин?Дали ще се пазарува от него?Не съм ходила отдавна и нямам и на идея дали има нещо такова там.
Винаги съм мечтала да имам магазин за дрехи, но сега вече си промених мечтата - бебешки магазин.Тук в София е доста трудно- има на всякъде, та затова си мислех евентуално като порасне малко бебчо да се заема с нещо такова(дано да стане за сега са си само мои мечти и планове Praynig)
Вие от къде пазарувахте всичко за децата, когато бяхте бременни?
Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите  bouquet

# 186
  • някъде
Честит рожден ден на Фурорbouquet

Фиона, има доста магазини за дрешки и всякакви други аксесоари като се има в предвид колко ни е "голям" града, но пък щом си решила ти пожелавам успех! Hug

# 187
А аз още не съм решила- като няма човек каво да прави по-цял ден само фантазира. Laughing

# 188
Здравейте, момичета!
Аз съм от Видин, но вече 10 години не живея там. Откакто забременях и родих пък си ходя веднъж годишно - далече е, разход на много време и средства Sad Миналата година си бяхме за 4-5 дни, но сега планираме да си идем за повече. Ако всичко е наред, живот и здраве, в началото на юли ще пътуваме. От моите приятели много не са останали във Видин, така че нямам много познати там, особено пък с деца. Така че, ще се радвам да се запозная с някои от вас  Hug Ако имате желание, пишете ми на ЛС да разменим координати  Simple Smile

# 189
Добре дошла на Синева Hug

Ех ние в4ера бяхме на плаж и сега сме като бужури Mr. Greenама най-ве4е мъжо и детенце щот аз съм си от по тъмната боя hahahaУтре пак сме на плаж Joyщот днес съм без мъж и няма кой да ни закара Twisted Evil

# 190
Момичета, интересува ме цената на купоните за Детска кухня във вашия град. Благодаря предварително.

# 191
Момичета, интересува ме цената на купоните за Детска кухня във вашия град. Благодаря предварително.

Мюриел,аз съм взимала само няколко пъти от мле4ната и тогава беше 0.45ст на ден WinkПредполагам.4е Зори ще ти каже с то4ност,ама дано да се вклю4и днес Grinning

# 192
  • Резерват "Северозапад"
Мюриель, цената е станала 0,80лв. .....ние все още взимаме от време на време.

# 193
момичета здр
;
аз отново съм в активния живот , миналата седмица искам да я  #2gunfire
Коко го приеха по спешност в детско а Нико у дома със стоматита , не пожелавам никому подобно  изживяване  Rolling Eyes
но вече  са добре дечицата ми сладки    Mr. Green
а аз съм пред нервен срив   #Crazy
но вече съм на работа , отказаха ми лизинга за по-мощен компютър у дома  #2gunfire    това беше капака ,незнам защо тези не искат да ми вземат парите  newsm78, а не ми се дават кеш 1200 лв 
мисля да поосвежа дома малко с новички мебелки , но ми се щеше и но комп за Коко

та кажете ми как да съм ок  Crazy

но какво правим с нафтата , Емо не е съгласен да даде

Мими , пита ли Николова за нещата -липсващи в описа

какво стана със семейството ,за което говореше Диди

хайде да се спретнем след работа на едно хортуване ........

Най-важното е че утре ще си взема книжката от КАТТТТТТТТТТТТТТТ
 и после .......................   car003 newsm01

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 09:38 от lorys

# 194
  • Резерват "Северозапад"
Мами,
нуждая се от малко съдействие Wink....
Трябва ми човек за работа при мен, във фирмата, в която аз работя.
Ако се сещате за някой без работа, а и да си търси такава - много моля пишете ми Praynig
Предложения приемам всякакви.
Работата не е трудна, но сам човек трудно я върши/т.е. аз/....и шефа ми отпусна щат за още един човек.
Чакам!!!!

Общи условия

Активация на акаунт