Видин 3

• 14 531
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Зори,пусни номера на сметката,може да ми ги пуснеш и на кю-то WinkЩе помогна с колкото мога,но поне ще са от сърце Hug

# 121
Нарочно ги пускам тук, може още някой да реши да пусне пари. Информацията съм я копирала от темата за Вики в Клюкарника.

детето се казва Виктория Лазарова Илиева
сметката на таткото:
ОББ клон Доверие бул.Мария Луиза 70
банков код:20084232
сметка:1030106017
Лазар Асенов Илиев

Ето и адреса на сем.

София
кв.Суха река
бл.135 вх.б  ап.21
Цветелина Маринова

# 122
Зори,мерси душко HugЩо ти е изклю4ено кю-то,я се вклю4и да те 4уя WinkЦелувки на снахата Grinning

# 123
Лорис,какво става,4у ли се с Николова newsm78

# 124

не се е обаждала , предполагах ,че  с теб има връзка

# 125

не се е обаждала , предполагах ,че  с теб има връзка

На мен никой не ми е званял Thinkingпоследно се видях с нея,когато дойдоха да вземат багажа.

# 126
момичета ,
lalalala  , петък 19,05,2006 Пицария Класик -14,00 часа   eat  kaffeetrmker_2 cook
 "   е мястото и часа на срещата , която от вас има желание да се видим  да си направим един обяд  и да се уговорим за детайлите ,относно бъдещата ни дейност  и идеята за благотворителна акция по повод " 1 Юни -Ден на детето " и събиране на  помощ за домовете в областта 

относно  събирането на пари за памперси , предлагам  да съберем този път за нашите домове и Вики да вземе от склада  и да ни ги изпрати или да ги вземем от нея ние

Зори , ТВВ  нали не се е отказала от помоща , за репортажа

Последна редакция: ср, 17 май 2006, 13:14 от lorys

# 127
Разбирасе че не се е отказала, само трябва да уточним ден.

Часът на срещата обаче мен не ме устройва, защото Ева по това време спи, така че ще се принудите да обядвате без моето височайшо присъствие  Laughing.

# 128
Доброооо утрроооооо Mr. Green

За срещата и аз най-вероятно няма да се класирам,защото и люби по това време спи,а и намам на кой да го оставя Thinking
Зори,вклю4и си кю-то да те 4уя,4е онзи ден не можах да седна после Twisted Evilнадявам се,4е не си се разсардила Hug
Дидка,къде се загуби душко,ама снощи те излових по късните 4асове с семейния hahaha

# 129
  • някъде
Дидка,къде се загуби душко,ама снощи те излових по късните 4асове с семейния hahaha
Не те е срам да ме шпионираш! bash  newsm48
Нямам кю- скъпото го изтри, защото нещо ни се е прецакал компа и довечера ще го преинсталират наново!  comp03

# 130
Не те е срам да ме шпионираш! bash  newsm48
Нямам кю- скъпото го изтри, защото нещо ни се е прецакал компа и довечера ще го преинсталират наново!  comp03

Хахахахаха Joy Joy Joy
Аз и срам hahahaти луда ли си Joy
К'во все му правите на това кю,та ви се прецаква #Cussing out

# 131
  • някъде
Абе явно е влязъл някакъв вирус в С директория и постоянно ни се пълни без да вкарваме нищо в нея. Sad Трябва да имаме някъде към 5-6 GB празно пространство, а то останало 430 МВ и всеки ден намалява по малко! #Crazy Та естествено първо ще се изтрие моето кю- понеже все си мисли, че то прави някакви проблеми... #Cussing out

# 132
момичета ,
посещението в дома ще и на 25,05 - днес на срещата - обяд дойде и директорката на дома Николова и това е най-подходащия ден е 25,05 за да може репортажа да се завърти по ТВВи да апелираме успоредно с това  за акцията на 01,06 пред кафето на магазин Видин

Хайде да се организираме !!!!!!!!!!!!!!! Сериозно и да се преброим кой ще дойде , с какво ще се пътува ................

Зори , моляте сега си ти наред ,за ТВВ !
Пишете това е от мен
Ако имате идеи!

имам още неща ,събрани при мен , а при вас ?

от мен е Зрънчото за децата
от Мими - балоните
от Бена - плодовете , обади  се на майка й Йо

# 133
lorys, за каква акция става въпрос newsm78

# 134
Здравейте,банда Hug
По въпроса с дома-при мен има доста дрехи за там GrinningЩе ходя с Люби,защото ина4е няма на4ин Wink

Зори,моля те пиши на кю-то днес,аз ще съм цял ден на линия,4е искам да поговорим по един въпрос Peace

Ние онази ве4ер бяхме се събрали при Мая и за наша изненада Люби като по4на да играе с нас,та откара до 1 4аса JoyСлед което заспа,а ние си откарахме до по-късно GrinningБеше много веселои има и снимки,но ще ви ка4а играещото 4ове4е дове4ера,след като си прехвърля снимките от Мая Wink

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 09:15 от Ioana

Общи условия

Активация на акаунт