Видин 3

• 14 531
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Майки , татковци ,баби , дядовци
 И Вие  Съграждани
Хайде да помогнем  на  децата в нужда !

Група майки доброволки  към Движение  на българските майки
организират  по  повод 1  Юни –Деня ня детето  на 01.06.2006

Благотворителна  акция
За събиране на  помощи  за децата,настанени  в ДДУИ С.Гомотарци
[/b]

Призоваваме Ви ,  да помогнем  за елементарното  физическо развитие на  тези деца

Необходими  вещи и помагала :
•   Чорапи ,чорапогащи ,къси панталони ,фланелки ,потници ,анцузи
•   Сандали , платненки
•   Хавлии
•   Постелъчен материал /детски  чаршафи и чаршафи за нормално легло/
•   Ученически  пособия – тетрадки ,  блокчета за рисуване ,боички
•   Ученически ранички
•   Памперси     /7-18 кг / и по-голям размер
•   Санитарно -  хигиенни материали

Да направим едно добро дело –Вие всички сте с големи  сърца !
Благотворителноста не знае  възраст и време !

Очакваме Ви на 01.06.2006 /четвъртък /  от 10.00-14.00  часа  на площадката  пред  Бар Видин /Кафето  пред бившия Магазин Видин/

*За всички ,които имат желание ,но нямат възможност да дойдат ,посетете нашия web адрес :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=81658.0
и тел за връзка : 0888/267127 , 0878/100991

------това е обявата за акцията , ------------------------

# 136
momicheta ,
ne moga da si obqrna pc na bg i pisha za sega na latin
taka za sega polozenieti e slednoto az i MOna   ste se obadjm  na Ana ot TVV  za reportaza za posestenieto  da doidat s nas , utre 25.ili 26  kogato mogat te
za 1 .06  e zapochnala akzija po organiziraneto na akzija , loshoto e che povecheto ,momicheta  koito  se vkljuchiha  ne vlizat vqv foruma tuk

sled malko ste se opitam da copy  objavata ,   no nesto ne se poluchava
ta , moze bi  veche v 1/2  grad ima razlepeni objavi  , vRadio Sky , Radio Bqdin  i  Radio Vedernik zapochvat reklama ili priziv ezednevni za akzijata , vqv Vestnik Vidin i Vestnik NIe - sqsto ste izleze v broevete , sqsto i v  TVV ste ima  apelirasto sqobstenie , pomadat ni i deca , koito razdavat ot malkite objavi i na minuvachi / moze njakoi da e poluchil ot vas /
akzijata e na 01.06  pred kafeto na Icho , ma plostadkata  ot 10-14 chasa
v momenta organizirame  klouni i dr/programa
imame razreshenieto  na Obstinata v lizeto na Kmeta
Imame nuzda ot njakoi da poeme razprostranenieto na objavi vqv kvartalite Vida , Zeleto , Himik , Panonija , Krum Bachvarov ]

imate li zelanie , az , MOna , Didi , Ljusi , Maja do sega se sqbirahme 2  pqti pri Didi v gradinata i , ako  imate zelanie da prodqlzite da se zanavate s tazi ideja za blagotvoritelnossta  se obadete na molbila ili mi pishete na lichni , moja mobil e 0878/100991 , na MOna e 0888/267127 ,
imame pokana na 01.06 da otidem na detskija praznik  v doma Gomotarzi  sutrinta , sled koeto da se vqrnem za akzijata ,

Zori , blagodarja ti , haide  chakame vi  vsichki , vse pak vie zapochnahte  idejata , ne se otkazvaite , za Joana se otnasja sqstoto , i za Reni  sqsto

ste otpechatame oste objavi za 1.06  akzijata , che se harchat  mnogo
na 26.05  sme online intervju  v radioto  Bqdin , Mona i az , ela i ti JOanche , vse pak ti zapochna

vaznoto e da ni nauchat horata za hodeneto  v doma ste zvqnjm na mobilite , po lesno e ,

# 137
Моми4ета,ами незнам от каде да запо4на.Макъ,4е не успяхме да влезем и да видим/разгледаме дома/вси4ки деца,аз ли4но съм със смесени 4увства CryПърво ме е яд,4е не бяхме настоятелни да влезем на наша отговорност-тъй като директорката каза,4е е за предпо4итане да не влизаме,защото пак се съмняват за Хепатит CryТа по този повод не успяхме да разгледаме дома и да видим вси4ки деца CryДойдоха само няколко мал4угана да ни посрещнат Grinning
Второ-толкова много ми домъ4ня за тези деца,а пък от друга страна не мога да ви опиша щастието което видях в о4ите им.Милите така ни се зарадваха като ни видяха,4е направо сияеха.А като им раздадохме лакомства и някой дрехи-те запо4наха да ска4ат и да викат от радост.
Мислех,4е ще се сдържа без сълзи Rolling Eyesно едно малко мом4енце/с 1-2 години вероятно по-голямо от моя син/дойде до мен и така ме прегърна и ме попита как се казвам-не мога да ви опиша това което по4увствах.Тази прегръдка толкова ме зарадва,а той милият беше толкова сладък.Е,не се стърпях и не можах да спра и да скрия сълзите си.За жалост,не можах да им обърна голямо внимание и не успях да присъствам на разговора с директорката,но както ве4е писах-бях с малкия и беше една лудница,4удеше се само как да вземе от някое от децата лакомствата,които им раздадохме.

Моми4ета,тези деца найстина имат нужда от нашата помощ!!!

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 07:55 от Ioana

# 138
  • видин
моля за извинение! аз съм татко на едно момиченце! а мама има проблем! търсим спешно помпичка   а в е н т ! моля за помощ!

# 139
моля за извинение! аз съм татко на едно момиченце! а мама има проблем! търсим спешно помпичка   а в е н т ! моля за помощ!

Скъпи разтревожен татко. За съжаление помпата ми на Авент е в едно семейство в софия и няма как да си я поискам на този етап, но имам електрическа помпа на Нук, ето тази :
http://www.family-bg.com/catalog/prX_278.htm
Ако мислиш че би ви свършила работа, ще ви я услужа с удоволствие.
Ако мамата има пролеми с кърменето бих могла също така да бъда полезна с насоки и съвет. Освен че кърмех дъщеря си две години, се обучавам за лидер към Ла Лече Лигата  Hug.

# 140
Добро утро Grinning
няма как да помогна с помпа,но имам силиконови зърна-ако мислите,4е ще ви свършат работа,само свиркайте.
банда,как сте?
Оф мен ме държи от в4ера и ми е едно ConfusedГледахте ли снощи репортажа,дадоха детенцето което се гушкахме с него с едни обръ4и си играеше LaughingОх....спирам да пиша сега по тая тема Rolling Eyes
Зори,4акам те в кю-то Wink

# 141
Моми4ета,от в4ера не спирам да мисля за посещението ни в дома Rolling EyesТа по този повод искам да се обърна към вси4ки ви Wink
Найстина тези деца имат нужда от нашата помощ!!!
Нека се обединим вси4ки заедно и да помогнем с каквото можем и както можем.Нека не се отказваме,нека не спираме до тук-макър,4е не винаги ще успяваме да се събираме вси4ки на акциите и ходенето в домовете/в това 4исло влизам и аз-но ще правя вси4ко възможно да присъствам/.

# 142
За съжаление репортажа не успях да хвана и умирам от яд, че не го видях.
Ще помагам с каквото и както мога. Разбрах от Йоана, че на дечицата от дома много им се е дояло торта, та за следващият път ще им занесем. Ще направя всичко възможно да присъствам на всяка среща, но не обещавам, защото започвам да изготвям дипломната си работа и честичко ще ми се налага да пътувам до София, а е много важно да я свърша навреме, тъй като юли месец имам защита и времето ми е много кратко.
Зори, навръщане от София в четвъртък, спряхме във Враца и там намерих кремчето на Мустела. Доста скъпичко ми се видя ( 30лв.)за 75мл., но нали е за детето и сега поне ще съм малко по- спокойна като излизаме на слънце. Само незнам колко често мога да я мажа с него, на листовката пише на всякакви езици, само не и на български Thinking

# 143
И аз неможах да гледам репортажа и ме е яд сега  Thinking.

Рени, толкова някъде е цената, скъпички са, ама важното е да са ефективни, в което не се и съмнявам  Peace. За мазането - ще ти кажа как практикувам аз. Сутрин след като я измия и оправим тоалета  Grinning я мажа навсякъде, където има гола кожа. Това е  Grinning! Ако сте на плаж, мажеш след всяко влизане във водата или след всяко мокрене. може да се маже неограничен брой пъти на ден, това все пак е хиоалергенна бебешка козметика и е по-добре да се маже, отколкото да не се маже.
Кой фактор взе?

# 144
Йо, кюто ми е включено, обаче не захапва изобщо и ме изхвърля постоянно  #Cussing out. Давай на Скайпа.

# 145
Зори, взех най-високият фактор-50+. Аптекарката ми каза, че става и за чувствителна кожа, което мен ме грабна, тъй като Марти има алергия към слънцето и е предимно за лице, но става и за тяло, докато Виши е предимно за тяло, тъй като е по- млечно. Не съжалявам, че съм дала тези пари още повече, че е за детето, само се надявам наистина да има ефект, като се има предвид, че Мустелата е по- скъпа козметика и от Виши, би трябвало да е ефикасна.

# 146
Зори,на мен скейпа ми се е прецакал от преди месец Sad

# 147
видински мами,вие ще се включите ли към всички останали мами,като подпишете тук....
http://www.zdrasti.net/bgmamma/index.php

# 148
furor, аз и мъжа ми се подписахме още вчера Peace
Дано ни обърнат така нужното внимание Praynig

# 149
Фурор и аз се подписах още преди няколко дни Wink

Моми4ета,как сте днес Laughing
Ние сме добре,само дето мен от няколко дни ме наболява гърлото,дано ми се размине Twisted Evil
За 1-ви съм на линия,но няма да остана до края на акцията Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт