Видин 3

• 14 531
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
[само дето мен от няколко дни ме наболява гърлото,дано ми се размине Twisted Evil

Йо  аз бях на един рожден ден в Ривиерата онзи ден  и климатика ми духаше ужасно в гърба , и аз съм на  антибиотик в момента ,  #2gunfire този климатик

# 151
Здравейте мами от Видин! Аз не съм там , но съм от там  и ми стана много приятно, като видях , че има такава тема.

# 152
fiona, добре дошла при нас  bouquet Хубаво е, че ставаме все повече видинчанки.
Момичета и аз на 01. юни ще дойда пред кафето на Ичо, стига времето да не ни изиграе лоша шега Confused

# 153
Добре дошла на Фиона  bouquetКажи нещо пове4е за теб Wink

Май и аз поистинах с климатика и с вентилатора Twisted Evil
Ей днес бях без дете и се видяхме със Зори на кафенце JoyИ до 22 бях пак без дете Mr. GreenБях забравила какво е да ти го вземат поне за 4ас-два #Crazy

# 154
Ами какво да кажа, чакам си бебчето-казаха че ще е момиче.Купили сме всичко , само количката остана- много труден избор!!!
Иначе съм завършила английската гимназия- ако някоя от вас и тя е учила там - да каже може да се познаваме Joy

# 155
Ами какво да кажа, чакам си бебчето-казаха че ще е момиче.Купили сме всичко , само количката остана- много труден избор!!!
Иначе съм завършила английската гимназия- ако някоя от вас и тя е учила там - да каже може да се познаваме Joy
аз съм завършила английската, випуск 96-та,ако не бъркам,де.....а за количка,купи си я предварително,че ние сбъркахме като изчакахме....много зор видяхме след това......гладай да е по-лекичка количка...

# 156
  • някъде
Добре дошла, Фиона!   bouquet

# 157
  • Резерват "Северозапад"
Добре дошла, Фиона Heart Eyes!
Аз съм завършила английската - випуск 94, а ти?
Пиши - може да се познаваме Laughing.....

# 158
Добре дошла, Фиона Heart Eyes!
Аз съм завършила английската - випуск 94, а ти?
Пиши - може да се познаваме Laughing.....
Е аз съм 2001 Cry

# 159
  • Sofia
Ronko, и аз съм випуск 94 от английската! Grinning Бях "В" паралелка (трябваше ми време за да се сетя Blush). Да не се окаже, че сме от един клас Simple Smile И както можеш да предположиш от ник-а, се казвам Невена.

# 160
До края на тази седмица ще съм готова с инфото за  ОУ "Д-р Никола Димитров" - оздравителното училище за болни сирачета, социално слаби и изоставени деца край Варна.   
 Там знам, че е голяма нуждата от дрехи и обувки, но ще разбера конкретно тези дни колко и на каква възраст са дечицата.
 За дома в Провадия, Мюриел е написала това, което много силно ме впечатли - никъде не видях играчки, книжки, списания. Поритахме с малкия Дамян на двора, той беше много щастлив, въпреки своята стара, спукана, парцалива футболна топка. 9-годишната Борислава- едно срамежливо дребничко момиченце, дори не посмя да си вземе от дрехите, стоеше отстрани и гледаше. Беше толкова доволна, когато една мама я хвана за ръка и и избра няколко неща специално за нея. Когато си тръгвахме, се обърнах да я погледна - още стискаше под мишничка шареното пуловерче и поличките, които и дадохме. И тогава си помислих, как ли биха се зарадвали тези деца на няколко шарени книжки за оцветяване, на плюшени играчки, на федербал, на радио в спалнята, на въженце за скачане, на списание с картинки... Знам, че това няма да реши проблемите им и че в такива условия, сигурно са принудени да "порастват" много по-бързо от връстниците си, но все пак някои от тях са все още дечица и може би чифт стари ролери или една нова футболна топка ще ги накарат да се усмихнат, дори и за малко.

момичета исках непременно да споделя с вас този пост ,четейки друга тема направо ме просълзи  и ви го копи  за да го прочетете и вие

# 161
Искам да ви споделя какво откритие направих вчера, съвсем случайно. виждали ли сте този новия детски магазин за дрешки, който е в уличката на кино "Дружба" май точно срещу банката се падаше или срещу "Флора микс" ?
Вчера минахме с колата и аз го мернах случайно и слязохме да го разгледаме. Има страхотни денски дрешки, направо съм във възторг! И цените са съвсем поносими. А какви сладурски летни обувчици и сандалки има за момиченца  Grinning!
Ние Ева нали ще я кръщаваме след 2 седмици, та мислех да и търся тоалет в София като отидем другата седмица, но и взех от там страхотна рокличка от еластично трико за 18 лв. Имаше още няколко моделчена от 13,00 до 21 лв. Костюмчета от ленени панталончета+ тениска за 21,00 лв.  Тениски с къс и дълъг ръкав на Гап (ишлемета) за 8,00 лв. и най-различни тениски с Мечо Пух и други на 7-8 лв. но страхотни материи. То си стана цяла реклама, ама аз много се кефя, защото взехме на Евка доста неща, а цените са доста приемливи, за пръв път виждам във Видин магазин за маркови и качествени детски дрешки.

# 162
Няколко пъти съм минавала от там и виждам, че има детски магазин, но не съм влизала.
Зори, след тая реклама, дето им направи, как да не го посетя магазинчето Flutter

# 163
Зори, след тая реклама, дето им направи, как да не го посетя магазинчето Flutter

Айде де, а да вземат да го прочетат и те, та да ми подарят нещо  Mr. Green Mr. Green

# 164
Я да ви попитам има ли хубави детски магазини там за новородени- да кажа на майка ми от къде да пазарува.За дрешки и такива разни неща?

Общи условия

Активация на акаунт