Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 32

• 64 258
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Преди седмица с приятеклата ми правихме секс без презерватив не съм свършвал в нея но сега и закъснява с 2 дена .Въпросът ми е дали има някалва вероятност да е бременна.Притеснявам се ужасно много моля помогнете

Има много малка вероятност. Най-вероятно й закъснява от времето. Да си направи тест. И друг път - презерватив, за да не се шашкате.

# 76
Благодатя ви за отговорите,.Но се притеснявам ситуацията беше такава че когато се отдръпнах да прекратим половия акт след изкарването на члена тои почти веднага пръсна и тя от това много се оплаши и сега сме в паника и двамата,аз съм сигурен в себе си но тя много се е оплашила о по този начин ме плаши и мен,ходих до близката аптека за да взема тест но нямаха в момента, искам да знам каква е вероятността да е бременна и дали има такава след като не съм свършвал в нея,.

# 77
  • Русе
Може и 1% да е, но вероятност има, макар малка при нормални обстоятелства (редовен цикъл и тнт). Щом вече има закъснение вземете тест и го направете. И с риск да съм досадна - намерете по-добър начин да се пазите щом не желаете да имате бебе на този етап Peace

# 78
  • Телиш/Плевен
искам да знам каква е вероятността да е бременна и дали има такава след като не съм свършвал в нея,.
Вероятността я има, макар да е малка. Не исках да пиша, за да не всявам допълнителна паника у вас, ама понеже питаш... Лентичката в подписа ми е резултат точно от тази малка вероятност. Да, това е най-хубавото нещо, което се случи в живота ми, но никога няма да забравя шока при появата на двете чертички на теста. Доколкото разбирам, вие не искате да преживеете такъв шок, така че, наистина, не разчитайте на прекъснатия акт, а вземете необходимите мерки. Късмет с резултата от теста! bouquet

# 79
Здравейте! Имам едно въпросче, нещо като "мини статистика" за лични информативни цели Simple Smile
Колко време беше продължителността на 1вия ви ехографски преглед за установяване на бременност (този дето се прави към 6-8 седмица транс-вагинално)? Имам предвид самата ехография колко горе долу минути продължава, а не като цяло прегледа, който включва разговори и др. неща...

# 80
  • Телиш/Плевен
Здравейте! Имам едно въпросче, нещо като "мини статистика" за лични информативни цели Simple Smile
Колко време беше продължителността на 1вия ви ехографски преглед за установяване на бременност (този дето се прави към 6-8 седмица транс-вагинално)? Имам предвид самата ехография колко горе долу минути продължава, а не като цяло прегледа, който включва разговори и др. неща...
Около две-три минути.

# 81
И при мен не повече от 3мин. Колкото по-рано се отиде, толкова по-малко има за гледане.

# 82
  • София
Здравейте, не мога да си намеря място  Confused  Embarassed В неделя сутринта си направих изследванията за хепатит, хив и васерман, жената каза, че най-късно днес в 17:00 ще има резултати. Тази сутрин отворих да видя - хив и хепатит бяха излезли - отрицателни, но васерманът още не е готов. Няма причина да се съмнявам в това, че е отрицателен, но защо не излиза, ако всичко е наред!  Thinking При вас всички едновременно в срок ли са излизали?

# 83
Здравейте на всички за първи път побликувам тука.Имам момченце на 1г.и два месеца и искам да попитам дали е възможно забременяване ден след като ми е свършил цикъла?Много ще съм ви Благодарна ако някой ми одговори.

# 84
Зависи от овулацията, тя се мести понякога дори е по време на самия цикъл. Ако овулацията е била тогава е възможно, поне според мен

# 85
  • София
По принцип е възможно ако тогава или няколко дни по-късно си била в овулация.

# 86
Момичета, как бихте коментирали следните резултати на щитовидната:

FT4   10.90   pmol/L   12.00 - 22.00
TSH   1.01   mkIU/ml   0.27-5.50

И по-конкретно ниската стойност на ФТ4 newsm78 До сега ми изследваха предимно ТСХ, защото беше под долна граница или близо до нея. ТСХ се нормализира, но пък ме притеснява занижаването на ФТ4. С лекар преди понеделник не мога да го изкоментирам ooooh!

Пита ли лекар вече? Според мен са добре, по време на моята бременност, държахме ТСХ да е ниско.

# 87
Днес ходих. ТСХ е добре, ФТ4 е занижен. Каза, че е възможно да е лабораторна грешка и трябва да проверим. Ще пускам изследванията пак + ФТ3 и в сряда пак при ендокринолога.

# 88
Сега имам бебок на 1 годинка и два месеца,и дъщеричка на 6г.Голяма ми дъщеричка съм я родила със секцио в Чехия,а малкия в България и пак със секцио.До колкото знам трябва да имам период от минимум 1г.и 6месеца за да зарастне операцията ако реша да имам още едно.На мене тука в БГ.никой доктор не ми е казал колко време трябва да мине.Ако някой има повече инфирмация ще се радвам да я сподели с мен.Благодаря Simple Smile

# 89
  • София
Чакай първо да видиш ще ли има трето бебе Wink
Не е невъзможно трето секцио, ако е станало-станало, в крайна сметка. Минала е повече от година все пак, което е нещо. Иначе препоръките дори и след първо са 2 години, но има и безпроблемно забременяли и родили дори трето при бебе на под година, та случаи разни.

Общи условия

Активация на акаунт