Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 32

• 64 199
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Телиш/Плевен
Здравейте мамита Simple Smile Бременна съм в 24-та седмица и имам страшно много коластра  Confused Какво да правя трябва ли да я стискам,да я стимулирам или не ?  Hug
В никакъв случай не стискай. Peace
Това в момента е подготовка, съвсем естествен процес, не е нужно да се стимулира нищо. Просто попивай (има и разни подплънки с такава цел), щом е толкова много и ти създава дискомфорт.

# 211
  • София
Здравейте мамита Simple Smile Бременна съм в 24-та седмица и имам страшно много коластра  Confused Какво да правя трябва ли да я стискам,да я стимулирам или не ?  Hug
В никакъв случай не стискай. Peace
Това в момента е подготовка, съвсем естествен процес, не е нужно да се стимулира нищо. Просто попивай (има и разни подплънки с такава цел), щом е толкова много и ти създава дискомфорт.
Благодаря  Hug

# 212
  • Пловдив
Здравейте мамчета,
Искам да попитам : при ЧХГ 1987.000 нормално ли е да не се види плоден сак? Шести ден от закъснението ми е.
Незнам при какво ЧХГ се вижда плоден сак,но и според мен е рано.Аз изчаках до 20 ден закъснение и като отидох и пулс имаше вече.Изчакай още 3-4 дни и тогава отново отиди.

# 213
Здравейте мамчета,
Искам да попитам : при ЧХГ 1987.000 нормално ли е да не се види плоден сак? Шести ден от закъснението ми е.
Незнам при какво ЧХГ се вижда плоден сак,но и според мен е рано.Аз изчаках до 20 ден закъснение и като отидох и пулс имаше вече.Изчакай още 3-4 дни и тогава отново отиди.
Ще изчакам до понеделник. Благодаря  Hug

# 214
Здравейте и днес Simple Smile От седмица може би забелязвам леко жълтеникава слуз след като се избърша, когато съм ходила по малка нужда. Не го виждам всеки път може би 1-2 пъти най-много на ден, само по хартията е и е много малко на половината на върха на нокът примерно. В смисъл едва се забелязва, но аз по принцип много се вглеждам. Като се пипна с ръка си имам бледо течение, което пак е малко, без особена миризма. На лекар съм на 8-ми, няма как да си изместя часа. Според вас това притеснително ли е?

# 215
  • София
Здравейте мамчета,
Аз знам, че при чхг над 1000 трябва да се види плоден сак. Според мен отиди при друг лекар.

# 216
Рових, търсих в нета един въпрос, който имам, но никъде не откривам отговора. Искам да  ви попитам вас момичета:
Значи аз по принцип съм си зиморничева, но колкото и да ми е било студено, като вляза на топло и бързо се стоплям. Обаче от около 2 седмици внезапно започвам да чувствам студ предимно вечер, и рано сутрин. В къщи съм на 25°-27°, и изведнъж ми тръгва някакъв студ от вътре по цялото тяло, зъбите започват да ми тракат, навличам се и много време не мога да се стопля. Това може ли да е симптом на ранната бременност или е някакво заб оляване. Знам, че нещо не е наред. Чувството е все едно съм била вън на студа, и съм премръзнала до кости, и после като се стоплям ми тръни вътре тялото от студ. Не знам дали го обясних точно, но се надявам да ме разберете.

# 217
В къщи съм на 25°-27°, и изведнъж ми тръгва някакъв студ от вътре по цялото тяло, зъбите започват да ми тракат, навличам се и много време не мога да се стопля. Това може ли да е симптом на ранната бременност или е някакво заболяване.
Peace Симптом е, дължи се на хормоните, в повечето случаи отминава след първия триместър.

# 218
Здравейте мамчета,

При мен на 3 ден от закъснението се видя плоден сак.

# 219
В къщи съм на 25°-27°, и изведнъж ми тръгва някакъв студ от вътре по цялото тяло, зъбите започват да ми тракат, навличам се и много време не мога да се стопля. Това може ли да е симптом на ранната бременност или е някакво заболяване.
Peace Симптом е, дължи се на хормоните, в повечето случаи отминава след първия триместър.
Благодаря ти. Малко се успокоих. Никъде не съм срещала това да е симптом, за това малко се притесних.

Вики мики, тогава защо при мен не се видя?! Sad Утре ми е 9-ти ден от закъснението и съм пак на преглед. Дано вече да се вижда нещо.  Peace

# 220
  • Телиш/Плевен
Вики мики, тогава защо при мен не се видя?! Sad Утре ми е 9-ти ден от закъснението и съм пак на преглед. Дано вече да се вижда нещо.  Peace
Спокойно, при всеки е различно. Тя вероятно е била с по-ранна овулация и затова. При мен на 10-ти ден закъснение се видя точка и ме викнаха за преглед след седмица. Не се шашкай толкова бързо. Hug

# 221
vikki_mikki ,да вагинален. О ми беше на 08.01.16. АГ-то ме гледа сУЗ на 21-ия ден от О. Даже мисля, че е ранна.
Благодаря ви момичета!  Hug
Лаленце , първа бременност ми е и всичко ми е чудно, чуждо и ме плаши Simple Smile
В името на бебето ще мина през всичко, но с ваша помощ.
Вашето мнение ми е ценно.  bouquet

# 222
  • София
Здравейте мамита имам едно въпросче...Може ли на 2Д да се види ако има нещо на плода и пола на бебето (не е за мен за една приятелка) Тя не е здравно усигурена и иска да знае дали е ако отиде на 2Д ще разбере дали има проблем с бебока и пола му или задължително 4д ?

# 223
  • град-държава
Вече в няколко теми попадам на постове, за изтичане на коластра от гърдите по време и в различен срок на бременността.
Моят термин е през март и до този момент нищо... Гърдите ми бяха напрегнати и внушителни само в началото, но след това и до този момент са без разлика от преди бременността ми. Без изострена чувствителност, без да изтича секрет, без особена промяна в общото състояние.
Започвам да се чудя дали и това е нещо, което е нормално?  Thinking

# 224
Здравейте, момичета. Да ви питам това би трябвало да е положителен тест, нали?

http://prikachi.com/images/853/8608853E.jpg

Защото при предишния ми положителен чертата беше по-наситена, а тук е твърде бледа.

Общи условия

Активация на акаунт