Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 32

• 64 196
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
При мен са едни пронизващи болки, по продължение на операцията, но вътрешно. Търпи се и не е често, но с първото не ми се беше случвало. Надявам се всичко да е зараснало успешно и здраво за 3 години Grinning
 Основните ми болки за в кръста, ей моля се да оцелея до април, че вече ми пада гарда. Килограмите пък спрях да ги гледам, просто са мноого!
И моето секцио беше преди 3 години, след 2 седмици влизам в 9 тия месец. Доколкото разбирам ти си един месец след мен , та сега бебето започва да расте най-много и респективно матката да се разтяга и може затова да те наболява.

# 241
При мен са едни пронизващи болки, по продължение на операцията, но вътрешно. Търпи се и не е често, но с първото не ми се беше случвало. Надявам се всичко да е зараснало успешно и здраво за 3 години Grinning
 Основните ми болки за в кръста, ей моля се да оцелея до април, че вече ми пада гарда. Килограмите пък спрях да ги гледам, просто са мноого!

Най-вероятно е както казва Lady Stardust, но може и да те боли самият белег от времето. Аз долу на корема имам две операции и двата белега ме болят особено от хернията ми е пронизващо по продължение на белега, но сякаш го усещам отвън. Аз съм още в четвърти месец

# 242
Мамита какво ви е мнението за съхраняване на стволови клетки и имали такива от вас които мислят да го направят?

# 243
Мамита какво ви е мнението за съхраняване на стволови клетки и имали такива от вас които мислят да го направят?
Ние сме много ЗА! И да, смятаме да го направим. Вече сме подписали договор с една банка. Надявам се никога да не стигаме до услугите им за в бедеще, но искам да знам, че съм го направила за детето си. Тези пари така или иначе щяхме да ги дадем за нещо...

# 244
Сахара би ли споделила цифра и дали е в Бг или чужбина?

# 245
Сахара би ли споделила цифра и дали е в Бг или чужбина?
Банката е Cryo Save. На сайта им може да видиш цените, има различни варианти за разрочено плащане, намаления на цената, ако се подпише договора до 30 г. с. Там най-добре ще се запознаеш с условията. Иначе самите клетки след взимането им в България, ги изпращат в Швейцария за проби и съхранение. Simple Smile Ако решиш да ползваш услугите им ми пиши, за да ти дам ваучер за 100лв намаление от цената. Simple Smile

# 246
Благодаря.ще разгледам

# 247
Ние сме много ЗА! И да, смятаме да го направим. Вече сме подписали договор с една банка. Надявам се никога да не стигаме до услугите им за в бедеще, но искам да знам, че съм го направила за детето си. Тези пари така или иначе щяхме да ги дадем за нещо...

И аз съм ЗА съхранението,но направо се двоумя къде да ги съхраним.Добре,че имам време да избера банка Simple Smile

# 248
И моето секцио беше преди 3 години, след 2 седмици влизам в 9 тия месец. Доколкото разбирам ти си един месец след мен , та сега бебето започва да расте най-много и респективно матката да се разтяга и може затова да те наболява.

Сигурно е така, накрая най-много расте и съответно "танцува" вътре. Наред с всичките ми неудобства ме хванаха болки от един мъдрец, който седи наполовина и сега реши да тръгва, ама няма къде! За операция е, обаче момента е възможно най-неподходящия, дано ме пожали и да спре! Simple Smile

# 249
  • Варна
  Здравейте момичета. Днес бях на преглед ФМ в 18 г.с съм . Всичко е наред,но доки ми каза,че плацентата ми е останала ниско и ни забрани секса,увеличи ми магнезия и ще приемам желязо тъй като е под нормата. Въпросът ми е дали мога да ходя на йога при това положение? По принцип си ходех преди да забременея ,или си правех в къщи,но от 5 месеца се пазя.Липсва ми. Преди 3 седмици на ЖК я попитах,но матката ми беше неспокойна и тя ми каза - Забрави ! Сега дори не посмях да я попитам,но останах с впечатление ,че не одобрява изобщо йогата. Вие как мислите? Иска ми се поне веднъж да отида и то на йога за бременни...има ли някоя мама,която ходи?
  Другото е ,че във влагалищният ми секрет се изолира Ешерихия Коли и ми изписа специални глобули за приготвяне. Чета, че е често срещано при бременните,но от личния си опит с бактериите знам,че са много упорити и се притеснявам дали ще ги изтрепем.

# 250
  • София
Не рискувай с йогата. Може да се консултираш с нея за йога за бременни.
Аз бях с ниска плацента и всичко ми беше забранено.

# 251
Колко неща ми липсват и на мен Simple Smile Не рискувай, заслужава ли си?! Доколкото знам ниска плацента иска повишено пазене. Ешерихия коли е гадна и упорита, дано да намериш ефикасно лечение да я изчистиш, иначе не знам дали не се предава на бебето при естествено раждане.

# 252
Казват, че активното движение е много важно и полезно през Б, но за тези, които ще раждат нормално. Моят АГ ми каза, че ще е секцио. Въпросът ми е: в моя случай наложително ли е да се движа много или да спортувам за по-лесно раждане?

# 253
Движението си е полезно за всички - бременни и небременни. Лично аз в последния триместър гледах да не се напрягам много от страх да не тръгне нормално раждане(то и сега така). Иначе си се разхождам, но ако усетя някакво напрежение, си правя почивки по пейките Simple Smile

# 254
Момичета чак започвам да се плаша вече...то нормална брименност нормална ама чак толкова лека..... В 17 г.с без никакви симптоми на бременност освен болките в гърдите друго нямам.... Нали не е причина за притеснение това,че всичко протича толкова лесно без проблемно,чак в понеделник съм на ЖК и ме е страх да не е станало нещо с бебока.....

Общи условия

Активация на акаунт