Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 32

• 64 155
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Моят лекар ми каза, че 5 пъти е оптималната опция  newsm78 . Учуди ме, мислех, че бройката е преко сили 3. Но пък ей я Виктория Бекъм - 4 пъти. Минимум около 2 години е паузата, която е добре да има между ражданията.

# 331
Може би имаш предвид максимална Mr. Green 5 пъти ми се виждат много и на мен Naughty Все пак си е операция това. Иначе и на мен след секциото ми казаха да има поне 2години между операциите.

# 332
Благодаря ви момичета  bouquet
Значи може и да се разминем с второ дете с ММ , защото докато го родя това в мен и докато минат още 2 г ще стана на 42г. Как ще раждам на 42г не знам Simple Smile
Ние и на едничко сме доволни  Hug

# 333
Благодаря ви момичета  bouquet
Значи може и да се разминем с второ дете с ММ , защото докато го родя това в мен и докато минат още 2 г ще стана на 42г. Как ще раждам на 42г не знам Simple Smile
Защо ще раждаш секцио? Ако е само заради възрастта не си го причинявай.

# 334
Благодаря ви момичета  bouquet
Защо ще раждаш секцио? Ако е само заради възрастта не си го причинявай.
Доктора ми го препоръча, защото съм на 39г и ще ми е първо раждане. Явно няма да се справя с нормално раждане.

# 335
  • София
Имаш време до раждането.
Сина ми родих на 35 и се бях навила за секцио, но пък той избърза. Родих нормално, без избор на екип.

# 336
Към момичетата с диабет или гестационен диабет - моля да ми препоръчат хубав глюкомер, тъй като с моя проблем с кръвната захар съм до никъде. Глюкозо-толерантният тест показа високи стойности на КЗ след 1 и 2 час (10,11 и 8,7 съответно). Правих след това изследване на гликиран хемоглобин - 5,5% е резултата и на IRI на гладно - 5 (реф. граници 2,5-25), което май успокои лекарят ми и ми каза, че само трябва да спазвам диета без сладко.   Не съм спокойна обаче, че това ще реши проблема. Спазвам диета без сладко, без картофи и ориз, едно ядене гледам да има към 30-40 г въглехидрати най-много.

Ще съм много благодарна, ако ме насочите какъв глюкомер да си взема. Другата седмица ще си правя КЗП (пак аз помолих лекарят, според него няма нужда  #Crazy ) Моля и за други насоки, ако се сетите, за да контролирам кръвната захар. Вече съм 36 седмица и няма време за бавене. Sad

Аз използвам Акучек

http://www.marvena.com/products/56

Това е линка на фирмата, която ги внася.

# 337
Amore, какви са тези глупости? На 39 г., първо дете! Ами само това ли са му на твоя доктор причините? Ако ти не искаш просто си смени лекаря. Това е безумие, познавам 40 годишни, спортни натури, които ме слагат в малкия си джоб като по-млада.
 На мен ми казаха 1,5 г.. Моя позната роди с такава разлика и то нормално след секцио, нямаше проблеми.

# 338
Е, това е препоръчителен срок. Иначе и по-рано забременели и родили без проблеми има, но е просто по-рисковано.

# 339
Amore, какви са тези глупости? На 39 г., първо дете! Ами само това ли са му на твоя доктор причините? Ако ти не искаш просто си смени лекаря. Това е безумие, познавам 40 годишни, спортни натури, които ме слагат в малкия си джоб като по-млада.
 На мен ми казаха 1,5 г.. Моя позната роди с такава разлика и то нормално след секцио, нямаше проблеми.

Ами не знам. Доктора ми каза, че на моите години е по-рисковано нормалното раждане, за това ми предложи секцио. Аз не знам кое е по-добре за мен, за да имам претенции и , за това му се доверявам да бъде както реши той. Но, понеже с ММ мислим и за второ, а пък съм чула и чела, че са опасни поредни секцио и не съм компетентна по този въпрос, за това питам тук, защото тук има много компетентни майки, които ще ми дадат отговори.

# 340
Не питай тук компетентни майки, това е форум! Поискай мнение от още един-двама лекари и реши. Аз раждах секцио от шубе, макар че трима доктори ми казваха, че всичко е перфектно за нормално. Ти се консултирай, а пък после решавай, но да е твое решение, не щото платения ти доктор ще вземе пари от твоето секцио!

# 341
Не питай тук компетентни майки, това е форум! Поискай мнение от още един-двама лекари и реши. Аз раждах секцио от шубе, макар че трима доктори ми казваха, че всичко е перфектно за нормално. Ти се консултирай, а пък после решавай, но да е твое решение, не щото платения ти доктор ще вземе пари от твоето секцио!

Права си! Ще потърся и второ мнение. Благодаря ти!

# 342
Здравейте, момичета. В почивка съм една седмица от лекаря и на утрогестан вагинално 2 пъти по три. На моменти ми става лошо и ми се замайва- дали е нормално или не -не знам. В четвъртък бях на преглед 5 г с и 3 дни само сакче все още се вижда. Лекаря ме извика другата саедмица пак в четвъртък да видим евентуално ебрион с пулсации. Много съм притеснена и аз не знам, почнах да се депресирам, само чета из форумите за разни кухи яйца и се моля да няма такова нещо при мен и всичко да е нормално. Поздрави от мен на всички мами Simple Smile

# 343
Здравейте, момичета. В почивка съм една седмица от лекаря и на утрогестан вагинално 2 пъти по три. На моменти ми става лошо и ми се замайва- дали е нормално или не -не знам. В четвъртък бях на преглед 5 г с и 3 дни само сакче все още се вижда. Лекаря ме извика другата саедмица пак в четвъртък да видим евентуално ебрион с пулсации. Много съм притеснена и аз не знам, почнах да се депресирам, само чета из форумите за разни кухи яйца и се моля да няма такова нещо при мен и всичко да е нормално. Поздрави от мен на всички мами Simple Smile

Недей да четеш! /Не, че точно аз трябва да го кажа/...Колкото по-малко четеш, толкова по-добре. При всеки е строго индивидуално. Мисли си за хубави неща Simple Smile Успех

# 344
karizka стискам палци,не се притеснявай,аз мисля.че всичко ще е о.к.!

Общи условия

Активация на акаунт