Звездни компромати 270 част

• 83 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Лоурънс е изключително еднообразна и незабележителна актриса, оттам нататък защо е всяка година номинирана не се наемам да коментирам.
И аз се чудя на какво отгоре й дадоха Оскар. Филмът не беше нищо особено, да не кажа скучен. Толкова дългогодишни и супер талантливи актьори остават недооценени, а на Дженката й дадоха Оскар при положение, че до преди 2-3 години е разнасяла табли с бира.

# 511
  • София
И аз се чудя на какво отгоре й дадоха Оскар. Филмът не беше нищо особено, да не кажа скучен.
Никак не ми е скучен филмът. Три пъти съм го гледала.  Grinning

# 512
  • Пловдив
И аз се чудя на какво отгоре й дадоха Оскар. Филмът не беше нищо особено, да не кажа скучен.
Игрите на глада?

# 513
Игрите на глада?
За този има Оскар тя.
Абсолютно неразбираемо за мен, аз дори и веднъж не издържах да го гледам.

# 514
  • София
Не идеше ли реч за Наръчник на оптимиста. За него взе Оскар и смятах, че него Джулката го определи като скучен.

# 515
Аз едва догледах филма.  Дръпнах го, за да видя за какво става въпрос след като е получил Оскар и през цялото време се питах:"Защо, по дяволите, този филм е получил Оскар? Защо Лоурънс е получила Оскар?" Много глупав филм.

# 516
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сергей Полунин, фотографиран от Брайън Адамс
Скрит текст:

# 517
eau, ако според теб, да излезеш и да обявиш, че си в "хибридна война", да искаш да се въоръжаваш срещу Русия и да въртиш бизнес с най-големите грабители на държавата е повод да се наричаш най-свестния президент, ок. Аз гледам по-друг начин на нещата. Wink

антиПлевнелиев кампанията на медиите на Пеевски се дължи точно на твърдата му позиция по въпроса -  обект сме на хибридна атака от страна на Русия и колкото и да го плюят той не отстъпва -

този вестник и сайт - Всеки ден също е собственост на '#Кой и заради това нашият президент се ''радва'' на подобни атаки , никъде другаде не се споменава за развод на Плевнелиев ....

помощ от НАТО и ЕС с/у Русия поискаха още ДЕВЕТ страни  - ТЕ я поискаха настоятелно , то забравя ли са се ''вечната дружба'' от страна на ''братята''-руснаци ....

# 518
# 519
  • Вестерос
Като знам какви ги натвори като президент,силно се съмнявам в човечността му, но да не обръщаме на политическа темата. Wink

и какви точно ги е натворил ?!
най-свестният ни президент е Плевлениев , откакто имаме  такъв ....
Твое мнение, за мен не е представителен, все ухилен , като застане до "армията" на празници ми е смешен Peace

Лоурънс е изключително еднообразна и незабележителна актриса, оттам нататък защо е всяка година номинирана не се наемам да коментирам.
За теб! За мен не е еднообразна, нито незабележима  Flutter

Три пъти не съм го гледала, но го гледах с кеф. Хубав си беше филма. С Брадлито много ги харесвам като екранна двойка, а него не го харесвам самостоятелно.

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 18:31 от Tiffany Aching

# 520
# 521
Юлияна го унижава от ден 1-ви в Президентството, забавно е че чак сега се сети да се развежда, преди президентските избори. Wink

какво го унижава ?
че не се показва - избрала си е позиция и я следва , тук не е Америка и няма нужда от такова театро ( за наше щастие )
унижение беше онова на Мария Шрайвър , браво на жената , че го издържа геройски , да я питаш за какво ....

# 522
Твое мнение, за мен не е представителен, все ухилен , като застане до "армията" на празници ми е смешен Peace

не знам какво значи ''представителен'' , да не е някой момък да го сгодяваме или какво точно ?
единственият , който има твърда позиция и я отстоява без колебание въпреки атаките с/у него е Плевнелиев ,
Петър Стоянов - ''Иване, каже си ..'' ами кажи ти , г-н президент , за какво намекваш ...
Георги Седефчов - недоразумение отвсякъде - единия ден - против НАТО , на другия ден гордо отива да посети Натовска база - мунчо , нали си анти-НАТО или го забрави за нула време ??!?!

# 523
  • Вестерос
Как не знаеш какво значи представителен...  Rolling Eyes не ми се спори за глупости, за мен е поредният пинко в политиката, няма стойка, не всява респект и не му отива да е Президент, смешен ми е.

# 524
Функцията на президента ни като цяло е представителна. За съжаление, не се справи изобщо с нея. Дикциятя му също е много зле. Позицията му не е от особено значение, колкото и да я отстоява . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт