Звездни компромати 270 част

• 83 402
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Черен Януари! Flowers Rose Flowers Rose

# 466
  • София
Ужасни новини.
Селин Дион беше казала преди Коледа, че ще им е последната заедно. Съпругът й от доста години беше болен, но по едно време беше в ремисия. За съжаление не се е преборил. А такава любов като тяхната не се среща под път и над път.

# 467
  • Бургас
Ужасни новини.
Селин Дион беше казала преди Коледа, че ще им е последната заедно. Съпругът й от доста години беше болен, но по едно време беше в ремисия. За съжаление не се е преборил. А такава любов като тяхната не се среща под път и над път.
Тя отдавна се подготвяше за края. Много ми е мъчно за Селин и за децата й  Sad

# 468
Колкото и гадно да звучи, да живееш с човек, който се мъчи от болка, е по-лошият вариант от това да останеш без него. Това естествено не означава, че няма да я боли и да ѝ е мъчно.

# 469
Много ми е анти тази мома, Александра, особено с напъните за актриса, та тя едва приказва.
По-рано някой беше пуснал, че Снежана Макавеева била новото гадже на Люси, та се сетих, че и тя е една набедена актриса, артикулацията й е безумна, нищо не й се разбира. За нямо кино са и двете.

# 470
Тя отдавна се подготвяше за края. Много ми е мъчно за Селин и за децата й  Sad

той си е болен от едно десетина години , близнаците на Селин освен един болен умиращ старец друго не са виждали от него ....
=================================

бащата на Джейк    се ожени преди няколко год. отново на Хаваите    сестра му Маги - и тя много талантлива

# 471
  • Mediterraneo
Hey Cancer... Fuck you!

# 472
  • някъде на изток
президента в развод
http://www.vsekiden.com/189237

# 473

Очакваше се отдавна..

# 474
Навсякъде пише че и тя има любовник колкото на нея...

# 475
  • Варна
Отвратителен тон на статията. Сериозно прозира негативното отношение спрямо Президента.
На мен пък Юлиянка ми е меко казано антипатична.

# 476
Че какво да е отношението към Президента, освен негативно. Всяка уважаваща себе си жена би се разграничавала от това недоразумение. Simple Smile Това с изневярата пък на мен ми прилича на опит да го изкарат жертвата, да му постоплят образа.

# 477
  • Варна
Аз му симпатизирам от самото начало.  Blush

# 478
Колкото и гадно да звучи, да живееш с човек, който се мъчи от болка, е по-лошият вариант от това да останеш без него. Това естествено не означава, че няма да я боли и да ѝ е мъчно.
Абсолютно. Дядо ми си замина така, много по - тежко ми беше последните му дни, когато се мъчеше, отколкото когато почина.

Плевнелиев ми е симпатичен като човек.

# 479
  • Once there was a Hushpuppy...
Те, медиите не ги ли развеждат от няколко години Thinking
Изтъркаха плочата ooooh!
И на мен ми е симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт