. При следващие преглед при Др. Евгения Божикова от клиника Лора,разбира се се установи,че нямам краста ,а предположенията и бяха за невродермит или хронична екзема.Държа да е ясно,че на всички прегледи съм била без талон с цел да си платя и да ми обърнат повече внимание.Е др. Божикова разби грубомера с просташкото си поведение. Първо прегледите при нея стават с едномесечно предварително запазване и след това протичат в рамките на точно 15 мин без значение от състоянието ти.На вторичния преглед не успях да си запазя час ,защото явно е много търсен специалист и нямаше свободни часове за датата ,та тя ми каза да отида и да чакам пред кабинета.Това и направихи и като по чудо успях да влезна навреме.Тя си спомни за лечението което ми беше назначила или поне се престори и след едноминутен преглед започна да пише нова рецепта за 150 лв.По- средата на писането се сети да ме пита дали съм ЧАСТЕН КЛИЕНТ ( не пациент) и когато и казах,че съм изпадна в нервна криза и буквално ми се разкрещя "защо по дяволите не казахте по-рано , не стига че идвате тука без час , а сега и на ново трябва да пиша всичко"
.Започна да хвърля химикалки да мърмори и аз бях тотално потресена от просташкото и поведение. В крайна сметка и лечението и не помогна и само оставих в кабинета и в апетаката,в която тя ме прати 300 лв.Препоръчани теми