Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-10

• 153 772
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
Мъжът ми беше няколко месеца на борсата.....как да впиша този доход и от къде да го взема за да подам детските?

# 496
  • София-Младост
Мъжът ми беше няколко месеца на борсата.....как да впиша този доход и от къде да го взема за да подам детските?
От банково извлечение по сметката, по която са превеждани сумите.

# 497
Хепи, ако се сумира от август 2015 до юли 2016 не се ли получава средно до 400лв. примерно?

Не, Лили.
Среден доход до 400 лв. ще имам след месец март 2016.

# 498
  • някъде
Ако съм подала началото на юли документи за детски (и ако ме одобрят) края на август ли да чакам превод?

# 499
  • Ямбол
Няма значение на коя дата са подадени, изплащането започва следващия месец около 13-15-18, а понякога(рядко) по-късно.

# 500
  • някъде
Няма значение на коя дата са подадени, изплащането започва следващия месец около 13-15-18, а понякога(рядко) по-късно.
мерси
така и предположих

# 501
Здравейте, минах през СП, за да питам нещо по моите документи и им казах, че ще подавам през август за детски и помощта за първокласник. Служителката ми каза- след 12 август....аз на момента не се замислих, но сега се чудя защо? Има ли някаква причина да чакам 12-ти, ако отида примерно на 5-ти дали ще ме върнат?

# 502
  • Ямбол
Нямат информация за болничните преди тази дата.

# 503
Здравейте момичета,прехвърлям си въпроса в тази група.
 Скоро ми предстои раждане и искам да знам как стои въпроса ,когато с бащата на детето по лични карти сме на различни адреси?Аз си искарах настоящ адрес.Мога ли когато дойде ред за подаване на документи за детски и еднократната помощ да си подам документите в социалните по Настоящ адрес?
 Благодаря Simple Smile

# 504
  • София
Здравейте момичета,прехвърлям си въпроса в тази група.
 Скоро ми предстои раждане и искам да знам как стои въпроса ,когато с бащата на детето по лични карти сме на различни адреси?Аз си искарах настоящ адрес.Мога ли когато дойде ред за подаване на документи за детски и еднократната помощ да си подам документите в социалните по Настоящ адрес?
 Благодаря Simple Smile

Не, може само по адрес от лична карта

# 505
до кое число на месеца се подават документите и за детски? Примерно ако включа юли 2016, август 2015 г. за смятан период  до кой август трябва да подам необходимите. документи , за да важи тази служебна бележка.Четох предишните страници, но пак да попитам всичките 12месеца се делят и се гледа да се получи до 400 лв на човек независимо от стария период?
Посред лято носи ли се бележка за училище идетска градина или само от личния лекар за ваксините?не съм поодавала от години, затова  извинете за баналните въпроси.!

# 506
  • София-Младост
до кое число на месеца се подават документите и за детски? Примерно ако включа юли 2016, август 2015 г. за смятан период  до кой август трябва да подам необходимите. документи , за да важи тази служебна бележка.Четох предишните страници, но пак да попитам всичките 12месеца се делят и се гледа да се получи до 400 лв на човек независимо от стария период?
Посред лято носи ли се бележка за училище идетска градина или само от личния лекар за ваксините?не съм поодавала от години, затова  извинете за баналните въпроси.!
ОТ 1-во до 30/31-во число се подават документи.
"Да" на всички останали въпроси. И лете и зиме документите са едни и също Simple Smile

# 507
Благодаря Ала Бала bouquet.
Питам защото сега са затворени и училищата, а и детските градини и няма как някой там да ми издаде бележка, защото са само там дежурен учител и портиер.
Сега видях, че могат да чакат до 31.10. от новата учебна година.
Но дали ще започнат плащането през лятото или ще искат пълен набор от документи?

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 19:43 от viola2003

# 508
  • някъде
Според мен трябва да занесеш бележки от училище и от детската градина - все има някой дежурен да попиташ и ако трябва да изчакаш някой друг ден, за да ти ги напишат, иначе ще изпуснеш хем детските за месеца, хем може да се наложи наново да изкарваш документи. А иначе до края на октомври отново трябва да се занесе бележка от училището.

# 509
  • Ямбол
... сега са затворени и училищата, а и детските градини и няма как някой там да ми издаде бележка, защото са само там дежурен учител и портиер.
...
Училищата не са затворени. Дежурният може да издава бележки. А и все пак е възможно да има и някой от административния персонал.
Тази бележка от училище, при подаване на документи, не е същата, която се иска в началото на учебната година до края на октомври.

Общи условия

Активация на акаунт