Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-10

• 153 504
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
Погледни си картата, може да е изтекла.

# 676
  • София-Младост
Погледни си картата, може да е изтекла.
Това не пречи парита да са в сметката, така или иначе както каза първо да провери в банката, ако наистина няма превод...в АСП.

# 677
  • някъде
Преведени са- и детските, и превода за неизползван отпуск. Peace не знам защо нямам смс-и, но важно е че има пари.

# 678
Добър вечер сега попълвам декларацоята, че утре ще ги подавам та въпрпса ми е болничните които съм получавала през последните 12 месеца в всеки месец ли трябва да ги пиша или по отдолу в точка 3.1 и дали трябва документ за тях?

# 679
  • Пловдив
Добър вечер сега попълвам декларацоята, че утре ще ги подавам та въпрпса ми е болничните които съм получавала през последните 12 месеца в всеки месец ли трябва да ги пиша или по отдолу в точка 3.1 и дали трябва документ за тях?

Попълваш ги в таблицата и след това отдолу пак,където е записано.Документи за получените суми от НОИ не ти трябва

# 680
Е нали беше 420 лв., кога го смъкнаха на 400 лв. прага???

# 681
  • Пловдив

Никога не е бил 420 лв

# 682

Беше 350 лева, вдигнаха го на 400лв.

# 683

420 лева е размерът на минималната работна заплата за страната, а 400 лева е прагът за доход на член от семействата за детски надбавки.

# 684
Здравейте искам да попитам, подала съм документи на 03.10, кога да очаквам да ми преведат детски. Благодаря!

# 685
  • София-Младост
Здравейте искам да попитам, подала съм документи на 03.10, кога да очаквам да ми преведат детски. Благодаря!
След 15-ти ноември.

# 686
Възможно ли е все още да не са ми преведени детските? Вече е 22-ри, а още нямам смс от банката.

Да не би да ти е изтекла декларацията?
Юли подавах, а бележка от училището занесох онзи ден.....
Сега ми хрумна и друго- мин.седмица минах от един оператор на друг, но си запазих номера (не би трябвало това да е проблем) Thinking
Не знам към коя банка си. Аз съм в ЦКБ и когато се смених оператора се наложи да уведомя банката, защото според това към кой оператор се получаваш известие от различен номер. Провери в банката

# 687
  • някъде
Точно  Peace при смяна на оператор се подава отново молба.

# 688
  • пловдив
Здравейте, не съм получавала детски няколко години. От този месец съм разведена и ще имам право на детски, въпроса ми е ще искат ли някакъв срок назад и дохода на бившия ми мъж или не.

# 689
  • София-Младост
Здравейте, не съм получавала детски няколко години. От този месец съм разведена и ще имам право на детски, въпроса ми е ще искат ли някакъв срок назад и дохода на бившия ми мъж или не.
Не.

Общи условия

Активация на акаунт