Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 682
  • 700
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами,
моля ви изскажете мнение за 4д. Тази вечер сме на 4д.
 Смятам да ходя всеки месец. Дали е възможно по някакъв начин да навредя на бебето.

Благодаря ви предварително. Хубав ден, мами !

# 151
Хелоу Hug

Моето е като малко топче, даже като възелче, което ми се върти в корема, долу ниско.Усещането поне в начало е много по-леко от газовете. Ритничетата са толкова лекички, колкото да се пипнеш с пръст много бързо Heart Eyes Но не го усещам често, само в една определена поза, когато седя и си почивам.
Има време, ще пораснат и ще започнат да ритат осезаемо.

Аз съм отпуска в момента, но след нея и да ходя малко на работа, след това излизам в болничен до края. Работата ми е тежка, свързана с вдигане на тежко, цял ден на крак и въпреки че откакто знам съм предупредила и съм на максимум лек режим, коремът пак си ме боли.

Пуснах си първите изследвания и не съм доволна от резултатите от ПКК и урина, излезе ми белтък, а някакво RDW (което до сега не ми е правило впечатление) се оказа чувствително завишено. С Хашимото съм и от това, което прочетох, може би там е причината, но тези дни трябва да отида и на ендокринолог. А пък за белтъка, утре ще ходя на ЖК, да видим какво ще каже доки.

Galina Dobreva, няма да му навредиш, то си е ехограф с екстри. За док е достатъчно информативно да го види и на 2Д.
3Д и 4Д си е удоволствие за родителите.

# 152
Здравейте,
Добре дошли на всички бъдещи мами лека бременност на всички,.
Към мамите от София Къде и при кой мислите да направите втората фетална морфология?
Доктора ми каза където и при който си избера и аз се чудя много.
Благодаря предварително.

# 153
Аз ще правя, където правих и 1вата - в Щерев.
А каква ти е идеята за смяна?

# 154
Аз ще правя, където правих и 1вата - в Щерев.
А каква ти е идеята за смяна?

Ти при коя докторка я прави?
Аз си правих БХС при д-р Чавеева и останах много доволна, мисля да правя ФМ 20 г.с. пак при нея.
Чудя се обаче дали е рано да си запазвам час отсега чак за към края на февруари.

# 155
Аз първата я правих във Фемина, останах доволна, но втората мисля да я направя при Сигридов, от познати знам, че е добре ако няма проблем с бебето да е при различни, различни гледни точки, ако единия е пропуснал нещо другия да го види, а и мн исках и първата да е при Сигридов, но нямаше часове

# 156
При Марков Peace

# 157

Ти при коя докторка я прави?
Аз си правих БХС при д-р Чавеева и останах много доволна, мисля да правя ФМ 20 г.с. пак при нея.
Чудя се обаче дали е рано да си запазвам час отсега чак за към края на февруари.

При д-р Искилиева ми беше 1вата.
Иначе при 1вата бременност ходих два пъти при д-р Чавеева и май повече ми хареса. По-приказлива е и казва всички. Д-р Искилиева през повечето време мълчи, но все пак съм доволна.

# 158
  • София
Въпрос: Само да попитам при втората ФМ прави ли се БХС? Той само за първата ФМ ли е?

# 159
Въпрос: Само да попитам при втората ФМ прави ли се БХС? Той само за първата ФМ ли е?
Само на 1вата се прави БХС

# 160
  • София
Аз си записах вчера час при Марков за средата на март. Сестрата спомена, че до първата седмица на март всичко вече е запълнено. По-добре се обаждай от сега да не останеш без час, ако си се насочила към определен специалист.

# 161
Здравейте Simple Smile И аз да се представя Simple Smile От град София съм, на 30 г., това ми е първа бременност. Пожелавам на всички ни леко бременеене и прекрасни бебчета на финала Simple Smile

# 162
  • София
Аз записах при Марков началото на март, наистина бързо се запълват часовете, така че не отлагайте да се обадите!

# 163
Хоп и аз се записах за Марков средата на март  Simple Smile Колко е полезно, когато така си обменяме информация  Hug

Добре дошла Uvajenie , леко бременеене и прекрасен финал Simple Smile

# 164
  • София
Хаха, тук сме се събрали фен клуб Марковс  Laughing Аз съм на 17 март.

Общи условия

Активация на акаунт