Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 695
  • 700
  •   1
Отговори
# 135
За нормално раждане не е, при секциото - ако все още е ниска и тогава и не се е дигнала, тогава вече е по-особено. Но плацента обикновено се дига, така че не го мисли.

Катя82, благодаря за инфото. bouquet
Мен по-скоро ме интересува дали това, че съм с предна плацента може да е проблем при раждането?

# 136
Здравейте и от мен ! Simple Smile Нека ви се представя - на 34 год. съм от Благоевград ,за 1-ви път съм бременна с термин 6юли и всичко е много ново и непознато за мен .До сега не съм писала в подобни теми ,но съм ги чела доста често и винаги съм намирала нужната ми информация Simple Smile Предполагам ,че ще пиша по-често като излеза болничен ,което планувам да е към края на март, живи и здрави разбира се.

# 137
Здравейте и от мен да ви се похваля - вече цяла седмица не съм повръщала и гаденето отмина.
Бебето поритва малко и то предимно вечер. Кръвта и урината се ми добре, а другата седмица съм на консултация.

# 138
Катя82, благодаря отново за инфото. bouquet

an_kata, супер, че са ти отминали неразположенията.  Simple Smile
Нямам търпение и аз вече да усетя ритничета.

# 139
Аз пък днес чакам резултати от изследванията.
Вчера бях и на 1вата фетална - всичко е както трябва, което много ме радва, защото имах доста страхове. Таткото за пръв път се зарадва и показа емоция. Видимо и той се поуспокои.
Ще ми се да си взема някой-друг ден почивка. Колкото пъти си взема ден за почивка и малката се разболява и не ходи на ясла. Съответно от почивка се превръща в тегло. Та вече не ми се рискува Simple Smile.
Вие до кога мислите да ходите на работа?

# 140
Аз мисля да си работя докато се чувствам добре. Дай Боже да нямам проблеми Praynig
Минава ми през главата и възможността да излезна 2 седмици/1 месец преди 45дневния болничен. Ей така, просто да си почина Simple Smile
Иначе аз все още не усещам абсолютно нищо, но то е и много рано. Първа бременност ми е и съм с предна плацента. Имам някакви усещания мааалко под пъпа, но знам, че бебчо все още е по-ниско.
От вчера съм и болна, но ще си седя в офиса. Вкъщи ММ е болничен и искам да избегна целодневния контакт с бацилите му. И без това сме с намален състав, защото всички болни почиват Laughing

# 141
Здравейте мами Simple Smile И аз да се запиша в групичката на юлки 2016. Това ми е втора бременност с термин 28 юли. Първата ми бременност също беше юли и си имам едно прекрасно момченце.

Искам да ви попитам как се справяте с този студ и постоянни предупреждения за грип? Аз пия инфлуцид и тонзилотрен + чайчета.

Поздрави на всички и леко бременеене Peace

# 142
И аз ще пробвам да работя до 45 дневния. Дано всичко е ок и не се наложи друго.
Превантивно нищо не вземам за грип или настинки. Първият месец, когато съм забременяла бях постоянно с кашлица. Такова дране съм нямала и чак ми е чудно как се е получило при такава липса на кондиция Simple Smile.

# 143
Здравейте, аз също съм бъдеща майка на юлско бебе Simple Smile това ми е втора бременност, каката ни е на 6 годинки. Терминът ми е на 26. 07  и живея в Благоевград Simple Smile
Не знам , може би защото мина доста време от първата ми бременност, но сега се чувствам сякаш ми е пак първа, много се радвам, всичко ме вълнува и ми е интересно пак да изпитвам емоциите свързани с бременността Simple Smile
аз вече съм болничен , защото работата ми не позволява да работя в това състояние и не ме притеснява толкова вирусите Simple Smile
Успешен ден на всички мами и леко бременеене  Laughing

# 144
Здравей vanya1989   Simple Smile, при мен разликата с бъдещия батко ще е 4 години, но и аз се чувствам така развълнувана както и при първата бременност. Даже се хващам, че доста неща съм позабравила и добре, че си пазя разни книги и списания и сега си ги препрочитам с удоволствие  Heart Eyes.
Аз продължавам да работя и много се дразня когато някой в офиса се появи подсмърчащ и кашлящ  Close. Гледам да не се психясвам на тази тема обаче  Simple Smile

# 145
да, наистина се забравят нещата, но живи и здрави , като дойдат бебетата ще си ги припомним Simple Smile
аз мислех, че се заблуждавам, че усещам бебето, но като ви чета май е напълно възможно да е то, все едно ме гъделичка отвътре , но е много лекичко  Laughing

# 146
  • София
Здравейте,

Трябва да ви кажа, че много ми се иска тези неща, които усещам в коремчето да са движения на бебо. Но мисля, че по-скоро са движения и размествания на органи в следствие на растежа на матката. Силно искам поне част от нещата да са от бебето, но то е още много мъничко, просто не знам как може да направи нещо, което може да бъде усетено. На последния преглед така риташе и с двете крачета, толкова е активно (пуппупупупуп).
как точно усещате бебето?

# 147
  • София
Аз не усещам нищо, а ми е втора. С първата усетих чак към 20-та седмица, а сега съм 15-16-та някъде. Но понякога ме боли, особено нощем, имам разни пробождания ниско, чудя се дали е нормално, има да почакам седмица две докато ми дойде жк.

# 148
  • Варна
И аз имам някакви странни усещания като бълбукания в корема. Много са слаби и все си мисля,че сигурно са газове. Газове обаче така и не излизат ,а и никога преди не съм имала точно такива усещания в корема . Искам да го усещам вече !!!
 А и снощи сънувах ,че го усещам и то доста силно  Grinning

# 149
Привет мами  Simple Smile. Много хубава тема сте подхванали за усещанията от малкото човече, аз също от време на време ми се струва, че шава, но не много осезаемо, по-скоро наистина като гозове. Grinning Знам, че при следваща бременност би трябвал по-рано да се усети и само тръпна в очакване  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт