Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 597
  • 700
  •   1
Отговори
# 300
Преди малко се прибрах от консултация с доки....каза ,че всичко е наред 17 г.с. и 4 дена бебето е 200гр....
Взеха и кръв и каза след 20 дена на втора фетална морфология , да си избера при кой лекар да отида в АГ,,СЕЛЕНА"Кръшков или Апостолова ,но аз нямам впечатления нито от единия нито от другия лекар
  Добре дошли на новите мамчета bouquet
Иначе питах дали може да взимам БИОЗИН МАМА ,много добри неща каза и че било хубаво в тези грипните месеци да се взима.
Лек и усмихнат ден на всички! newsm10

Виждам,че си от Пловдив,аз също нямам впечатления от Кръшков и Апостолова.До сега съм правила само БХС при д-р Даскалов и съм много доволна,мисля като дойде време за феталната морфология пак при него да ходя.

# 301
  • Plovdiv
Записвам се и аз.С термин 26 юли.Видях че питате за Селена.Първата бременност бях при Кръшков и бях много доволна.Много внимателен ,всичко обяснява подробно,много ми беше спокойно при него.Сега ходя при Амалиеви.И там съм доволна.

# 302
Благодаря ви момичета за отговорите  bouquet
Даскалов преглежда все още само в Медикус Алфа и прави секцио в Селена, нали така? Васил Даскалов....,че има и друг....

# 303
При Кръшков правих БХС в 12 седмица, не че не съм доволна, но и много хубаво не мога да кажа, но някакси изглеждаше преуморен човека. Нищо не ми казваше, само си мереше там и никакви подробности, то като цяло Селената ми направи ужасно впечатление, дано нямам повече работа там

# 304
Преди малко се прибрах от консултация с доки....каза ,че всичко е наред 17 г.с. и 4 дена бебето е 200гр....
Взеха и кръв и каза след 20 дена на втора фетална морфология , да си избера при кой лекар да отида в АГ,,СЕЛЕНА"Кръшков или Апостолова ,но аз нямам впечатления нито от единия нито от другия лекар
  Добре дошли на новите мамчета bouquet
Иначе питах дали може да взимам БИОЗИН МАМА ,много добри неща каза и че било хубаво в тези грипните месеци да се взима.
Лек и усмихнат ден на всички! newsm10

Аз на първата ФМ ходих при Д-Р Апостолова и останах доволна,беше внимателна и обяснителна.Иначе съм чувала и за двамата че са добри.

# 305
Момичета, знаете ли как става смяната на лекар, който ми води ЖК? Днес останах крайно разочарована и стресирана от нея.
Какво трябва да направя, трябва ли да имам пак среща с нея, да я информирам, че се махам? Дано не, защото не искам да я виждам тази жена.

# 306
Ужас! Какво направи?

# 307
Направиме на нищо, защо съм ходила при друг доктор, тя ми била доктора, който ме проследявала.А аз бях с болки и си отидох при доктора, който ме следи на частно (беше събота), оказах се с контракции и веднаха ме насочи за хоспитализация в болница.
Докторката от ЖК като видя епикризата и почна един тон, едно държане на сметка и се скара какво съм искала след като съм загубила бебето, а в епикризата ясно пише ЗАПАЗЕНА БРЕМЕННОСТ. Имаше и още неприятни изказвания, нямам думи. Много зле ми подейства тази консултация-емоционално.

# 308
Коя е тази докторка?  #2gunfire

# 309
Ужас, тази жена е за разстрел!
Не мога да повярвам, че си позволява такъв тон.
И аз бих я сменила, но не мога да ти помогна с инфо как става. Предполагам, че ще ти трябва ново направление от личен лекар.

# 310
Angel, имаш право на една смяна на лекар, така че отиди при личния си и поискай ново направление.

# 311
Няма смисъл да ходиш повече при нея Stop Само да те плаши и притеснява... Даже не й се обаждай.
Отиваш при личния и си взимаш направление за преизбор на АГ. Изследванията при теб ли са си? Говори с новият лекар преди да се запишеш, предупреди го/я, че се следиш и на частно. Да не се окаже пак някой комплексар Tired

А какво стана с контракциите, имаш ли още? А имаш ли усещане, когато ги получаваш?

Аз също бях няколко дни в болница, но не мисля че това ми помагаше кой знае колко и преди да ме изпишат обяснявах колко съм добре и как нищо не ме боли, само и само да си тръгна, хахах. Но на ехографа при изписването се видя контракция. Аз вярвам, че се получи така защото се претоварих, исках да работя възможно най-дълго, но работата ми беше свързана с физическо натоварване. Вече дръпнах ръчната, почивам вкъщи и нищо не правя, никъде не ходя, ако не е супер наложително Crazy

# 312
На изписването нямах контракции, посетих и доктора, който ме изпрати и той потвърди.Аз не ги усещах като втвърдяване на корема, а само като болка и то не точно като менструална, не мога да го обясня и аз.
Съответно нямах болки след изписването, та до днес след ЖК - пак го имам това странно усещане, а съм на 3х2 Магнерот и 3х1 Но шпа.

# 313
Нормално е след притеснението да се върнат болките  Confused
Не трябва да й се връзваш, казала го е само за да те изнерви #2gunfire Направи си чайче, пусни си хубав филм и не мисли за лоши неща. Нищо не е станало, бебчо е добре, на топло и удобно Heart Eyes

Моите болки са остри. Не мога да преценя дали се втърдява, нали матката още е малка, а и честно казано не помня точно как болят контракциите Crazy. Но когато съм спокойна и си почивам, всичко ми е наред.

# 314
Здравейте и от мен,
angel и аз мисля че трябва да си вземеш друго направление и толкова, защо да и даваш обяснения на тази. Такова отношение е недопустимо ! Дано попаднеш свестен лекар  Hug

Аз да ви се похваля, днес си направих една разходка, в това хубаво време хич не ми се стоеше в нас, обаче от слънцето ме заболя главата и се прибрах. Иначе си купих два клина, че дънките нещо ме стягат на корема, особено като седна. Та така, за сега мисля да я карам на клинове, пък ако не ми е удобно ще видя, тези дрехи за бременни не си заслужават парите за няколко месеца носене, пък и като стигнем големите месеци ще е лято и ще може с роклички да си перкам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт