Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 606
  • 700
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Забелязали ли сте по кое време горе-долу се получават тези контракции? Аз преди 1-2 седмици имах много болки през нощта като се обърна на другата страна и вечер, но не беше болка по целия корем, а само отдясно ниско, или около пъпа като се наведа. Като се кротна и минава. Д-рът каза, че може да са контракции и ми предписа но шпа. Sad Защо се получава така? Малко се притеснявам как ще се развият нещата по-нататък, защото юнакът вкъщи не ме оставя много да почивам, а сега като се затопли времето ще трябва да излизаме повечко.
 А за дрехите - отдавна не влизам в никакви дънки, сега ходя само с анцузи и един панталон, който го закопчавам наполовина  Blush

# 316
И аз имам болки ниско в корема, вечер са особенно силни. Пия но шпа и поминават. Днес док отново искаше да ме вкарва в болница, но отказах, аз и вкъщи си лежа постоянно. От сутринта отново ми се гади, но е поносимо. От хапчетата яко спя, то това моето не е човешко. Но поне все по осезаемо усещам бебка, което ми доставя спокойствие. За смяната на лекаря е обяснено няма да повтарям.

# 317
Благодаря ви момичета за отговорите  bouquet
Даскалов преглежда все още само в Медикус Алфа и прави секцио в Селена, нали така? Васил Даскалов....,че има и друг....
Васил Даскалов  има кабинет на Пещерско шосе 115,аз ходя там.Записвам си час няколко дни по-рано.Не съм го питала в коя клиника работи,мога да ти дам инфо само за кабинета.

# 318
Относно контракциите и аз не съм мн наясно какво трябва да усещам. Понякога, когато се завъртя или се изправя рязко от леглото усещам приболяване в ляво или дясно- ниско (преди години имах поликистоза и усеща същата болка) не знам кои болки са нормални и кои притеснителени и понякога се притеснявам, дали всичко е наред, защото иначе всичко си е като преди да забременея, дори почти не съм наддала

# 319
Благодаря ви момичета за отговорите  bouquet
Даскалов преглежда все още само в Медикус Алфа и прави секцио в Селена, нали така? Васил Даскалов....,че има и друг....
Васил Даскалов  има кабинет на Пещерско шосе 115,аз ходя там.Записвам си час няколко дни по-рано.Не съм го питала в коя клиника работи,мога да ти дам инфо само за кабинета.

ако може телефон ще бъда благодарна ....може и на лични

# 320
Здравейте, днес бях на ЖК с бъдещата кака, беше и много интересно да види бебето, даже му помаха  Mr. Green   Развиваме се добре, но ми стана странно, защото миналия понеделник като ме гледаха в болницата, казаха че съм 13 седмица и 3 дни, днес ми казаха че съм 16 седмица, не мога да си обясня защо се получава така  newsm78  . Така ми се пада да ида на ФМ към края на февруари, което е още по-добре, тъкмо може да видим и пола  Grinning
Весел и успешен ден  bouquet

# 321

vanya1989, в интернет има различни калкулатори за изчисляване на термин. Така ще разбереш и в коя седмица си. Може просто да си в 14 седмица, но плода да отговаря на 16.  Wink
Може да си сложиш лентичка в профила и да следиш седмиците. Simple Smile
Не си ли ходила на първа ФМ?

# 322
според едни калкулатори съм в 15, според други 16, според лекарката преди бях даже седмица назад, честно казано се обърках вече  Simple Smile иначе не съм ходила досега на ФМ и БХС  пропуснах, лекарката каза, че може да не ходя ако искам, на тази ФМ в 19 седмица било задължително

# 323
  • морето и сините вълни :)
според едни калкулатори съм в 15, според други 16, според лекарката преди бях даже седмица назад, честно казано се обърках вече  Simple Smile иначе не съм ходила досега на ФМ и БХС  пропуснах, лекарката каза, че може да не ходя ако искам, на тази ФМ в 19 седмица било задължително

Дата на последна менструация не знаеш  ли?
То при мен ехографа си показва -2 дена ама по термин си се водя еди си коя седмица.
Какви са тези лекарски предположения. newsm78

# 324
последната менструация беше 19.10. Терминът ми е на 26.07., просто не знам защо така се получава с тези пресмятания  Crazy като ида на ФМ ще видим там какво ще кажат  Grinning

# 325
Момичета днес моята мома е много активна. Цял ден шава ли шава.

# 326
Втората ФМ се прави 18-23 г.с., така че дори да имаш малко разминаване и ако си запишеш час за 20 г.с., би трябвало да се впишеш в подходящия период.
Аз съм си изтеглила приложение на телефона и по него следя в коя седмица съм , иначе забравям Blush А с този калкулатор определям кога в коя седмица ще съм, него ползвах за да си избера подходящо време за ФМ.
Сега се падаш в 16 г.с. или по-точно 15 с. + 2 дни. Може да има разминаване обаче, ако овулацията не е била точно на 14 ден, а по-рано или по-късно.

# 327
  • морето и сините вълни :)
Аз да питам нещо:
Забелязала съм че като дойде ориентировъчна дата на последната ми менструация и започвам да пъпчасвам. Все едно ще ми идва. Да има някой като мен ? Пъпчасал..... smile3511

# 328

vanya1989, като гледам с теб сме с 5 дена разлика. Моя термин е 21 юли. Хайде да кажат, че има ден-два разлика е нормално, защото зависи от продължителност на цикъла, от овулацията и т.н. ама две седмици.  newsm78
Когато отидеш на ФМ ще ти кажат със сигурност. Не знаех обаче, че има задължителна ФМ.
Важното е бебето да е добре. Другото ще се разбере. Simple Smile

ani-bani
, ами предполагам, че е нормално - хормони.  Simple Smile

# 329
вампИрка  и аз ползвам същия калкулатор Simple Smile иначе и според мен има значение кога е била овулацията. Ние правехме опити за бебе около година и през това време цикълът ми се побърка тотално, даже спряхме с опитите за известно време, за да ми се нормализира малко. Явно когато много искаш да стане не става и когато най-малко очакваш тогава се получава. Малко се отклоних  Mr. Green , но както казва mariq91, важното е бебетата да са добре Simple Smile

Ани, една приятелка миналата година беше бременна и беше пъпчасала все едно е в пубертета, а казваше че дори тогава не е имала пъпки Simple Smile явно е от бременността  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт