ДУБАЙ 11-та тема

• 82 879
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Сега да попитам за круиза и сафарито! Решили сме да ползваме " Arabian Nights" за сафарито и "Xclusive cruise" за круиз по Марината като ще купя ваучери и за двете от e-bay или от някой от форума! Добър избор ли сме направили за фирмите? За круиза им писах мейл, но не ми отговарят? Нa формата от сайта, като въведа бг номера си и ми дава грешка?

За Xcluisive Cruise - бях писала , ако си направите резервация в понеделник, за понеделник имат 50 % отстъпка...Пише го на сайта им. Попълва се резервационната форма на сайта им, те ти отговарят в рамките на 24 часа(в моя случай  - след час) и ти пращат линк за плащане, валиден два часа. За телефона - и аз попълних български номер, опитайте с 00359 , не помня какво съм въвела, но нямаше проблем. За ваучери с Xclusive Cruise - нямам представа откъде да си купите и колко е намалението. Но, определено си заслужава фирмата....

DU, с кредитна карта ли се плаща круиза? Каква е цената за понеделник за двама?

# 346

Да , с кредитна, не съм пробвала с друга...На сайта им има цялата информация. С 50те процента намаление е 125 дирхама, колкото с ваучер.

# 347

Да , с кредитна, не съм пробвала с друга...На сайта им има цялата информация. С 50те процента намаление е 125 дирхама, колкото с ваучер.

И отиваш сам до там, предполгам ?!  Simple Smile Колко време по-рано от уговорения час? Лесно ли се стига до мястото?

# 348

И отиваш сам до там, предполгам ?!  Simple Smile Колко време по-рано от уговорения час? Лесно ли се стига до мястото?

Пак да кажа, цялата информация я има на сайта:) Да, сам отиваш. Тръгва се от Dubai Marina. 30 минути по- рано почва качването на кораба, много лесно се стига до там (Dubai Marina yACHT cLUB) - на около 3 - 4 минути пеша от спирката на метрото, не помня как се казваше, но и на сайта я има, и след резервацията ти пращат указания как се стига до там...Ние отдохме около час по - рано, за да сме сигурни , че няма да закъснеем и се поразходихме по Марината - вечер също е много приятно за разходка...

# 349
  • sofia
Някой да има ваучер за Ферари уърд? Купувам!

Бихте ли ми казали как мога да ползвам ваучера, мога ли онлайн да си купя билет с ваучер?

# 350

Бихте ли ми казали как мога да ползвам ваучера, мога ли онлайн да си купя билет с ваучер?
а защо ти е онлайн?

# 351
  • sofia

а защо ти е онлайн?
За да не чакам на опашка на касата, ако има такава.
Всичко и винаги купувам онлайн.

# 352
  • на третия етаж
Дубайското ни приключение започва в събота, но имам няколко чуденки:
- какво облекло и обувки са подходящи за сафари, за мъжете става ли с бермуди ?
- за джамията в Абу Даби - жените могат ли да са със сандали ?

bouquet

# 353
Дубайското ни приключение започва в събота, но имам няколко чуденки:
- какво облекло и обувки са подходящи за сафари, за мъжете става ли с бермуди ?
- за джамията в Абу Даби - жените могат ли да са със сандали ?

bouquet

За сафарито - през деня ще сте ок, но привечер захладнява. Т.е., задължително с връхна дреха. Обувките - каквито са ви удобни за пясък, ако решите да се разходите по дюните.

За джамията - когато ние ходихме, имаше и жени със сандали, и мъже с чехли, но така или иначе, обувките ги оставяш преди входа.

# 354
В джамията няма ограничение за обувките, те се събуват отпред. За сафарито няма дрес код, каквото му е удобно да си сложи, само все още вечерите са хладни.

Люба84, можеш да си купиш онлайн билети за ферари, а ваучерът се дава на място на входа.

# 355
  • sofia
Тити, да разбирам ли, че ваучера представен с билет на входа е достатъчен, за да влезне 2ри човек.

За деня в Абу Даби запазих от стъклените кораби с вечеря за 100дрх, ще дам отзиви като се прибера ако някой се интересува.

# 356
  • на третия етаж
Благодаря за бързите отговори!
Усмихнат ден!

# 357
lyuba84, Ако искаш да ползваш намалението за Ферари, първо потърси ваучер от книгата за Ферари и после влез в сайта им и си купи 1 билет. Така влизате двама с един билет и един ваучер от книгата... Peace

# 358
  • sofia
аз днес поръчах ваучер от и-бей, сега си го чакам и преди да тръгнем ще взема един билет от сайта.
Нали няма значение дали ще е златен, сребърен...... И всъщност големи ли са опашките, мисля на мъжете да им взема сребърен билет с право 3 пъти да минат с предимство

# 359
аз днес поръчах ваучер от и-бей, сега си го чакам и преди да тръгнем ще взема един билет от сайта.
Нали няма значение дали ще е златен, сребърен...... И всъщност големи ли са опашките, мисля на мъжете да им взема сребърен билет с право 3 пъти да минат с предимство
по колко ги продават вече ваучърите?
опашките през целия уикенд са доста големи и се виси много. През седмицата са по-малки, особено ако се отиде в 11. Практиката е първо да се отиде на Формула роса, докато няма много хора. За картинга също се отива да се запази час, и докато ти дойде реда, се правят други атракции.

не знам дали се съчетават златен/сребърен билет с ваучър. Най-добре им пиши един мейл с въпроси, ще ти кажат най-точно.

Общи условия

Активация на акаунт