. Жива и здрава и много да радва всички 
А мама бързо да се възстановява 
, и при нас така казаха като при вас ... На Дидка се пада РД в събота ... Забавляват се децата и мисля да взема торта и сок за тях, и едни бонбони и сок за персонала ... Шапки и др. мисля да не купувам. И до сега (при средната напр.) тези неща се дават като си тръгнат (оставят ги неизползвани върху гардеробчетата) и после ми се надува главата от свирките

любовта на лелята е нещо много специално 

в момента ме занимава основно дали украсата на РД да е Мини тип в розово и черно, което няма да се върже със зимния тоалет в бяло и синьо или да направя зимна украса и да е в тон с тоалета...
И аз ви чета и се крия! Но не за друго, а просто откакто ми се увеличиха работните часове от 20 на около 35-40 не ми остава време и енергия да пиша. Ние иначе сме добре! Емилия ходи на ясла от август и много и харесва там. Вкъщи като ѝ доскучае ни донася обувките и ни кара да я обуем за да ходи на ясла
Радвам се, че ни четеш и че всичко е наред. 

Аз понеже съм маниачка на някои теми, една от тях е нещата да са "в тон", та давам глас за зимното ти предложение.

От известно време разглеждам за нещо подходящо, но не намирам... Ние също ще сме вкъщи, но не пречи да е по-... Тържествено и официално. Разглеждам сайтове с украса. Не мога да се спра, накрая ще остана само с балони май май...
Препоръчани теми