. Детето е пробвало все пак
. Едно време племенницата ми заспиваше само на Продиджи
, та не се знае какво може да й хареса и каката е искала да пробва:). Но си ви представих снощи и си умрях от смях. 
и всичко това става като фърча като линейка, редовно съм скапана като парцал, съответно и супер изнервена. Малчо често гледа детски за да мога да свърша нещо и мога да твърдя , че онези няма шанс да успяват с всичко. Да не говорим, че мога и редвно работя от къщи, не че офиса ми е далече , има няма 5м разстояние от нас е 
. От няколко дни са едни циркове, тръшкания, реве за щяло не щяло и ме прави на луда по улиците. А и аз нали не съм от тези дето поддават на циркове и цирка е пълен. Гледам как злобно ме гледат хората, ама да ти кажа грам не ми дреме. Има деца дето гласа не им се чува, еми моето не е от тези и за съжаление ще мине време докато се разберем, че не той командва парада.
.

За книжките - понеже моята не стои мирно докато ѝ чета специално на нея, чета моите книги на глас, белким нещо влезе в главицата. Те не са детски, както сигурно се досещате, ама като не ще детски...
Иначе може да пробваш Мечо Пух примерно, Пипи Дългото Чорапче, Том Сойер... Те са по-сериозни от приказките, ако това ти е идеята. 
И така
Ще ви разкажа и нещо, но в скрит текст, да не досаждам. 
Много добре си формулирала нещата по отношение на супер майките - наистина няма как да се свърши всичко и това го видях откакто не ходя на работа. И пак не ми е супер чиста къщата, та се чудя докато работех, как ли е било...
В интерес на истината,Дари до 3 месеца засоиваше на прахосмукачката,така че не се знае дали няма да свикне.
Добре се грижи значи каката за бебето
Аз да ви кажа съм от по така майките сигурно няма да ви хареса
Разрешавам тв само че Гери не гледа...но обича на таблета да се заглежда и не я спирам.Докъто тя гледа аз чистя, готвя и така...От друга страна навън е същото и при нас като не и е кеф и започва да реве и да се тръшка ама на мен не ми пречи,довличам си я до нас и после се заемам с каката която пък бясно навлиза в пубертета и ми разказва играта.ММ помага за всичко немога да се оплача.Даже давам някой път на Гери барни или хрупки от на каката...така де да опита.Друго няма май лек ден от нас

Най-много час му се събира за деня пред тв!

спешно ще ръчкам ММ да намери контакти с някой, дето прави домашно вино 

само да мине празника и да си заминат нашите и ще й се стовари един ураган от горе.
, че с тая твойта "прекрасна" свекърва не се знае никога. Да не остане детето накрая без торта. А пък ако станат 2 - кво толкова, няма да й казваш и ще си хапнете повече торта и така.
за какво ли не.
Препоръчани теми