Засега нямам предпоставки за секцио и се надявам да си родя нормално, на този етап нещата вървят около термина. Име сме измислили уж.
Не знам дали мисля повече или по-малко за раждането, че каката си е диване и някой път мислите ми са изцяло превзети. 

Не се коси с храненето. Всички зъбки ли имате? Може да ви мъчи нещо, обикновено не отказват току-така храна, особено ако е била любима и изведнъж да не искат. Предполагам, че е или е инат и искат да се наложат по този начин за нещо или го измъчва друго 
установявам всеки ден когато трябва да сме разменим с таткото и аз да ида на работа, а той да гледа малкото, че малкият прави доста бели нарочно като че ли, а като се прибера доста ми се радва. Блазня ли се от тази мисъл, или действително му липсвам...де да знам...или истината е някъде по средата

.
. Отказах се да правя каквото и да е , оставих го да се натръшка и изчаках да се успокой и обесних че не може там да си кара камиона. Дали е разбрал нещо не знам
, но факт е че като боли минава бързо, но от инат може да реве сума време. Трудно ми е и чак се чудя дали да не потърся специалист, не толкова на него да помогнат колкото на мен, да ми дадат идея как да се справя с него. Една позната мисли че е разбрал че може да ме манипулира и за това прави всичко това. А как съм показала това не мога да разбера, след като аз не му ходя по гайдата, когато може може, но щом нещо не може не отстъпвам
. Не можем да се преоблечем без разправии и всяко обличане е с много уговорки, отнема ми всеки път поне по 30-40мин, което супер много ме изморява, това е абсолютно всеки път. И за почти всичко е така. Е има за неща за които си знае че не може и слуша, но те са малка част. Честно ви казвам вече много се скапвам от тези постоянни борби с него за всичко и малко се чувствам изтощена и не знам какво да правя. 
, хвърля, рита, чупи и какво ли не 

Мисля да я оставя до началото на 50-та страница и после я пращам на Феичка. 
Добре съм, днес съм даже особено добре, понеже си чакам другарче-помощник и съм много доволна - майка ми ще дойде за една седмица да си ползва пролетната ваканция с нас и ще го ударя на почивка.
Дано бързо излязат зъбките при вас и да са по-малко проблемите.

Тия мъже,голямо мрънкало са. Вярвам,хич не ти е леко,аз все още мисля,че като станат по-самостоятелни нещата ще се променят.
. Гледам да не пазарувам с него, защото вече много не иска да седи в тази количката за пазаруване и редовно иска хем да го нося, хем бутам количка и ми е сложно.
.
, направо и ние си дремнахме малко на шарената сянка. Много ми хареса там, има чудни места и градинки, а какъв кеф му бяха жабите, сега са му голям хит
, по книжките все ги търсим и днес като видях че има живи там му ги показах и полудя от радост. Много им се радва и само им викаше и махаше, че да скачат
. Аз честно казано вече така научих всички кашлици, не знам ти дали си, но определено познавам кога е от ларингит, бронхит или астма. Тези астматичните са най страшни, направо изтръпвам като чуя дете така да кашля, сърцето ми се свива, но това не е опасно за децата до колкото знам.
. Гледам просто да го хващам по навреме и да го оправя на време с по леки лекарства и това е. Моето е супер болнаво и вече просто видя ли сопол и спирам и го оправям на бързо и така. Ще взема да отгледам още едно и после да взема да изуча и взема една диплома за лекар, нещо тип ЛЛ
.
. Повярвай ми ако съм в друга държава до сега да са ми отнели детето, а това е безумие, аз съм безсилна в случая, няма как да го оставя, очите са важен орган. Та в случая например - по добре че съм в Бг