Прахосмукачка робот - 9 тема

• 102 061
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • БУРГАС
Днес го пуснах на клетка по клетка, много  добре обра навсякъде. Пускан го 3 пъти да си го гледам. Батерията свърши и сега отиде да се зарежда. Да попитам, когато е свършил , но батерията не е за зареждане, като се прибере на станцията,  трябва ли да я изключа. Да не прецакам батерията.

# 421
  • БУРГАС
Пуснах поръчката.Пазарувам онлайн над 10 год за първи път виждам сайт ,който да иска номера на картата след натискане на бутона Купи.

Какво си поръча?

# 422
  • София
Днес си получих ЛГ от Австр сайт, пуснах го веднага и обикаляше хола. Вашите така ли ходят по много пъти на едно и също място. Много хаотично, в кухнята(заедно с хола е) мина, но не се задълбочи. Не изчисти а тръгна към коридора. Бързо му падна батерията и си отиде на станцията. За начало нещо не съм възхитена. Трябва да му е чист пътя, килима го затрудни. Дано след като се зареди да изчисти и да съм доволна.

Споделям това мнение.Пускам го основно клетка поп клетка.Надявам се да е от това,че не познавам робота достатъчно добре.Засега не мога да изрека суперлативите,за които се бях настроила.
За моя апартамент определено не издържа батерията му,а ми се струва,че и бързо пада.
Иначе доставката наистина е 10 евро,а при мен дойде за 7 работни дни.Поръчахме го на 27.02 и пристигна на 08.03.

# 423
  • Враца
При първото пускане на моята красавица Бърта (iRobot roomba621) не и издържа батерията и я пуснах втори път та изчисти прекрасно до падане на батерията.
От тогава я пускам всеки ден и не може да изхаби батерията до край.
Къщичката ми блести от чистота.
Иначе ходи хаотично, върти се, връща се , шматка голяма.
Но съм категорична , че си струва всяка една стотинка.  Peace

# 424
  • на Мелмак
Just...a woman , би ли споделила какво те притеснява ?
Може да помогнем  Grinning

# 425
  • БУРГАС
Кажете, вашите роботи като свършат сами ли си отиват на станцията. Когато е готов казва, че е готов и си остава там. Трябва да му натисна home и тогова тръгва да я търси. Така ли трябва да е. Друг въпрос е дали като е на станцията все се зарежда. При положение , че не е за зареждане, защо трябва пак да го зареждам.

# 426
  • Пловдив
Пуснах поръчката.Пазарувам онлайн над 10 год за първи път виждам сайт ,който да иска номера на картата след натискане на бутона Купи.

Какво си поръча?
Поръчах филтри и четки за моите ЛГ и това
http://www.myrobotcenter.eu/en/lawn-and-pool-robots/lawn-mowing- … x-landroid-wg756e
Първо заложих на Гардена,обаче в ю тюб изгледах доста клипове и се спрях на този.Площа ни е малка и в този клас имаше само 4 робота ,като 2 са на една и съща марка.Аз съм фен на Гардена,но ....изневерих.
Днес си получих ЛГ от Австр сайт, пуснах го веднага и обикаляше хола. Вашите така ли ходят по много пъти на едно и също място. Много хаотично, в кухнята(заедно с хола е) мина, но не се задълбочи. Не изчисти а тръгна към коридора. Бързо му падна батерията и си отиде на станцията. За начало нещо не съм възхитена. Трябва да му е чист пътя, килима го затрудни. Дано след като се зареди да изчисти и да съм доволна.

Споделям това мнение.Пускам го основно клетка поп клетка.Надявам се да е от това,че не познавам робота достатъчно добре.Засега не мога да изрека суперлативите,за които се бях настроила.
За моя апартамент определено не издържа батерията му,а ми се струва,че и бързо пада.
Иначе доставката наистина е 10 евро,а при мен дойде за 7 работни дни.Поръчахме го на 27.02 и пристигна на 08.03.
Не знам какво си очаквала-мога да кажа ,че на долния етаж площта ми е над 130 кв и батерията никога не е паднала до край ,а роботите са на година и половина.Вторият етаж ми е около 110 кв-там пък съвсем не мога да я изтощя.Изобщо не мога да сравня хаоса на Румба със системана на ЛГ.
Анита ,няма нищо да й стане на батерията-тя не е като на румбите.
И пак да кажа,прочетете внимателно упътванията.Клетка по клетка е следното-сканира помещението и минава 3 кв на зиг-заг след което минава по краищата на тези 3 кв и започва нови 3 кв.Ако обаче пускате робота от станцията  е различно.Той кара по памет-разчета на това че не са размествани предмети в помещението.При мен на втория етаж това е ок ,но на първия никога нищо не си е на мястото-помещението хол, кухня,дневна са на едно и все има нещо мръднато.Да не говорим че малката все нещо е оставила не където трябва.

# 427
  • Пловдив
Кажете, вашите роботи като свършат сами ли си отиват на станцията. Когато е готов казва, че е готов и си остава там. Трябва да му натисна home и тогова тръгва да я търси. Така ли трябва да е. Друг въпрос е дали като е на станцията все се зарежда. При положение , че не е за зареждане, защо трябва пак да го зареждам.
Ами зависи.Ако й е свършила батерията -да сама отива и си я търси станцията.Ако обаче съм я пуснала от следата на стаята,след като изчисти тя се връща на мястото откъдето е пусната и триумфира че е готова.Ама и това пак го пише в книжките.
Моята станция е винаги включена ,като се зареди робота си стои там.

# 428
  • БУРГАС
Мерси много!

# 429
  • Русе

http://www.myrobotcenter.eu/en/lawn-and-pool-robots/lawn-mowing- … x-landroid-wg756e
Първо заложих на Гардена,обаче в ю тюб изгледах доста клипове и се спрях на този.Площа ни е малка и в този клас имаше само 4 робота ,като 2 са на една и съща марка.Аз съм фен на Гардена,но ....изневерих.

Сега го пратих на мъжа ми да го гледа, но да питам. Чела ли си повече отзиви за тази марка, как се справя, дали трябва да е напълно равно (че имаме и бабунки), със сигурност ли евентуално, ако се вземе, може да се върне в 30 дневен срок без проблеми, ако не сме доволни (май безплатно беше връщането)?

# 430
  • Пловдив
Меги,четох доста и май повече клипове гледах.На нас квадратурата ни е по малко от 400 кв.
Първо изчетох отзивите в немския,италианския и английския амазон.Тази марка има по-малко отзиви от Гардена.Тоест Гардена е по-купувана,но пък за сметка на това има и повече негативни отзиви,което е нормално.И понеже съм фен на Гардена това хич не ми хареса и изгледах доста клипове в Ютюб и на двете марки.После сравнителни клипове на тях,накрая се разрових и при руснаците.И заложих на тази.Четох че се справят с наклони,но аз повече гледах технически неща,защото нямаме наклони.Обслужването и на двете е еднакво.Като цяло негативите на Гардена бяха че е малко по -дървено направена,малко по-бавна.Според мен и тя е достатъчно добра но понеже и твърде известна марка хората са с по-големи очаквания.Аз за първи път пазарувам от този сайт,и не съм връщала нищо,но поне така е написано ,че можеш в 30 дни да върнеш.

# 431
  • Русе
Горе-долу и аз това днес успях да разбера в малкото време, което имах време. Видях, че си кара през бабуни, може би няма да е съвсем еднакво косенето на места, но това сякаш не е проблем. Със истинските наклони се спрява, първо го пише на характеристиките, второ - вижда се и на клипа. Видях, че го дават до 500 кв. На нас целият парцел ни е почти декар, но има къща, пътеки, барбекю, малък басейн, малки алеи отстрани, отпред, така че де факто чистия правоъгълник, който се коси е точно околко 500 кв. Видях, че логично, не се справя с по-висока трева, явно трябва да си коси постоянно, примерно 2 пъти седмично поне. Само не разбрах, но ще гледам пак, май е с док станция, прибира се сам, а на мен ми се иска да го вадим, пускаме и да го прибираме в градинската барака. Ще го проучваме пак, че цената е изкушаваща, макар че вече не е наличен Sad.

# 432
  • Пловдив
Меги,при мен го дава наличен.При нас също площта е по-голяма ,но затревената площ е около 400 кв в която има и градинки и дървета и барбекю.Та за високата трева-идеята е това чудо да коси всеки ден.Първо ,колкото по-често коси толкова повече се сгъстява райграса.Второ, ако е висока тревата то ще я окоси,но някой трябва да я събере,което обезмисля робота.Ако тази окосена трева се остави тя ще загние и задуши останалата.Затова се коси всеки ден ,за да може тази окосена трева да е малко и да не се събира.Ама това не го знам аз-питах приятел агроном.

# 433
  • Русе
Меги,при мен го дава наличен.При нас също площта е по-голяма ,но затревената площ е около 400 кв в която има и градинки и дървета и барбекю.Та за високата трева-идеята е това чудо да коси всеки ден.Първо ,колкото по-често коси толкова повече се сгъстява райграса.Второ, ако е висока тревата то ще я окоси,но някой трябва да я събере,което обезмисля робота.Ако тази окосена трева се остави тя ще загние и задуши останалата.Затова се коси всеки ден ,за да може тази окосена трева да е малко и да не се събира.Ама това не го знам аз-питах приятел агроном.

Да, да, после като се размислих си е така, като другия робот, всекидневно, само си мислим да я прибираме в бараката. Гледахме доста клипчета снощи. Мъжът ми много се е навил (той отдавна де, поне от 4 г откакто имаме робота у нас), но като има време ще разгледа по-подробно точно този вариант, че и цената му е добра. Ще чакам отзиви и от теб като го получиш, пък може и някое клипче Simple Smile.

# 434
  • Враца
Сутринта пускам Бърта да чисти и излизам.
Обаче пътуването ми се отложи и след няма и 20 минути се прибирам,
а хубавицата се върнала и се закачила на станцията.  Shocked
Пускам я пак и ето вече два часа и половина чисти!
Извод:
Когато ме няма - "клинчи"..  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт