Косачка робот

• 779
  • 4
  •   1
Отговори
  • Sofiа
Здравейте,
Не намерих тема за косачки роботи, а активно търся мнение.
Не ни се слугува вече с косенето на двора и мислим да си подарим за рождения ден на мм Blush робот.
Двора ни е равен и тревната площ е около 600 кв.м.
Приемам всякакви препоръки.

# 1
Имам добро впечатление от Gardena i Worx Landroid, но е добре да го настроите да коси през деня. Нощно време са убийци на таралежи, ако посещават градината.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:09 от Threemafan

# 2
  • По света и у нас
Затваряйте децата и животинчетата когато косите защото тези уреди са опасни.

# 3
Привет, имаме 3 броя. Най добре се справя Ambrogio robot. Цената на моята е 3000 лв. Има и по-евтини и по-скъпи. Зависи каква площ покриват и с какви екстри е.
Тя е и най-новата от трите. Батерията е много добра, има специална защита за деца и животни. Няма кабели и периметър, което е голямо облекчение! Избирате си модел за  големината на вашия двор. Можете да се ориентирате на сайта на вносителя за България.
https://robopolis.bg/produkt-kategoriya/ambrogio/

# 4
Здравейте! И мен ме интересува темата за роботите - косачки. При нас обаче теренът в едната си част е със сериозен наклон, затова търся подходящ модел. Отделно теренът е разделен на три части, между които има асфалтови площадки и в долната част стълби. Има ли вариант роботът сам да преминава асфалтовите площадки, за да стигне до тревата? За стълбите със сигурност няма как да се справи,  защото са много.  Имате ли впечатления за този Lymow One?

Общи условия

Активация на акаунт