Прахосмукачка робот - 9 тема

• 102 061
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • БУРГАС
Аз поръчах на 8.03. но късно вечерта. На 09.03 имах емайл с тракинг номер и гаранцията. На 15.03 беше у нас.

# 451

http://www.myrobotcenter.eu/en/lawn-and-pool-robots/lawn-mowing- … x-landroid-wg756e
Първо заложих на Гардена,обаче в ю тюб изгледах доста клипове и се спрях на този.Площа ни е малка и в този клас имаше само 4 робота ,като 2 са на една и съща марка.Аз съм фен на Гардена,но ....изневерих.

Сега го пратих на мъжа ми да го гледа, но да питам. Чела ли си повече отзиви за тази марка, как се справя, дали трябва да е напълно равно (че имаме и бабунки), със сигурност ли евентуално, ако се вземе, може да се върне в 30 дневен срок без проблеми, ако не сме доволни (май безплатно беше връщането)?
Само да питам ,ми окосената трева къде отива?Ако ще я събирам аз после не ми е оферта   newsm78 ?Иначе живо се интересувам ,че ММ в къщи мрънка колко много работа имал и как никой не го сменява с косенето.Имаме бензинова голяма на Гардена мисля  Mr. Green ама си тежи и трябва някой да я бута  bouquet

На мен ми се вижда малко сложно, някви периметри трябва да се ограждат..не знам. А иначе май не се събира тревата, тя става на малки късчета

Ей тоя сайт дават косачки за тестване

http://robots.bg/product-showcase/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%87 … 0%BE%D1%82%D0%B8/

# 452
  • Русе
Не, не събира тревата, но тя като е по 1-2-3 мм няма проблем да пада върху другата. Номерът е да не се оставя да порасне, трябва редовно да работи. А ако се случи да порасне тревата повече, минава се първо с обикновена косачка и после пак другата да си работи.

То хубаво дават, но само в София, тъй като се извършва в тяхно присъствие.

# 453
Не, не събира тревата, но тя като е по 1-2-3 мм няма проблем да пада върху другата. Номерът е да не се оставя да порасне, трябва редовно да работи. А ако се случи да порасне тревата повече, минава се първо с обикновена косачка и после пак другата да си работи.

То хубаво дават, но само в София, тъй като се извършва в тяхно присъствие.

Мм, може би има някви опции, трябва да се провери

# 454
Ами водата? Тая трева трябва да се полива  #Crazy на косачката сигурно трябва да и е сухо?! Тогава тя ще ми коси цял ден ,защото при нас е доста ММ си играе2 часа ,та тя цял ден ще бръмка и вечер поливаме и като не е сухо на др ден как ще коси?Отделно има и валежни периоди от няколко дни и ще е пораснала треватаи пак ние ще косим?! Колко излиза батерията на такова чудо?Някой проверявал ли е момичета???

# 455
  • Пловдив
Всеки сам си преценява.Нашата площ първо е малка.Второ косачката работи и в дъжд.Трето имам система за напояване с таймер и не поливам аз.Нито райграса нито градинките-всичко е автоматизирано.При дъжд те не се включват.Колкото до цената на батерията-не съм проверявала-щом ми пести време в което ние изкарваме пари-за мен това не е основен фактор.Не знам за каква площ говориш,но не площта е важна, а с какво косиш. Старата косачка ни е гардена на ток -е бавно става,новата ни е моторна/ с нафта/пак гардена-  времето на косене падна повече от половина.
Още не е пристигнал робота.Никого не навивам.Аз съм решила да пробвам и ако не съм доволна мога да я върна.

# 456
Не съм против коскачката ,питам ,проучвам ,добре е измислена щом може на мокро да коси.При нас задния двор е  1 дек и предния е малко по малко от задния ,колко време ще го коси това  newsm78 .Има и друго аз с градини не се занимавам и с тревите се нагърбва ММ  Mr. Green ама ми мрънка ........ ако ще спре да мрънка бих купила

# 457
Една тема за косачка-робот? Преди година и половина търсих, но нямаше. Гледам доста мнения и интерес има вече.  Laughing

# 458
  • Пловдив
Не съм против коскачката ,питам ,проучвам ,добре е измислена щом може на мокро да коси.При нас задния двор е  1 дек и предния е малко по малко от задния ,колко време ще го коси това  newsm78 .Има и друго аз с градини не се занимавам и с тревите се нагърбва ММ  Mr. Green ама ми мрънка ........ ако ще спре да мрънка бих купила
И аз мрънкам като чистя и готвя ,ама никой не ми предлага готвач робот или поне иконом Joy
Има различни косачки според квадратурата.За колко време коси не знам.Пак казвам нашата площ е малка.Тези за големи площи са поне 3-4 пъти по скъпи и предполагам батерията им е по-издръжлива.Не съм ги проучвала.А и не мисля,че може сама да мине от предния на задния двор.Ама ги проучи

# 459
Ако измислят робот и за готвене, подреждане и гладене, свиркайте. Whistling
За гладенето ползвам Свеки, така, че за там може и без робот да мина......
Да ми в жива и здрава bouquet

# 460
  • Русе
На същият принцип са като прахосмукачките - робот, има за 60 кв, има и за 120-140. На едните батерията издържа 2 ч, на другите 3,5ч. Същото е и с косачките. И ние сме на мнение, че ще вземем със сигурност. За мен е важната помощта, харесвам си уредите помощници и всичко ползвам максимално, не ги щадя изобщо.

# 461
Момичета, гледам, тук сте само членки на клуба  Wink Надявам се да отговорите на въпроса на един новак, като мен. Работата е следната: тъкмо узрях за идеята за прахосмукачка-робот, и попаднах на ето това клипче, което ги прави малко за смях: https://www.youtube.com/watch?v=PlCwkibA2K0
Та, въпросът ми е: освен роботите, налага ли ви се на определен период да правите "истинско почистване" или можете да разчитате само на тях? Зависи ли от това, колко е нов моделът (6ца, 7ца, 8ца)? Попрегледах темите, май в началото има повече мнения, че роботите са само за периода между основните седмични почиствания, а в последните теми ги хвалите много...  Ама пък в клипчето е изтипосана май точно 8ца.

# 462
Аз пък въобще не виждам смешни роботи в това клипче. Зачудих се на акъла на собственика защо е пуснал двата заедно. Да беше направил отделни ревюта.
От както имам робота не съм пускала друга прахосмукачка. Вече няколко месеца. Ооо, всъщност пусках скоро защото децата счупиха купа, след личното ми прахосмучкане пуснах и робота, който изкара още стъкла.

# 463
  • Враца
И аз не виждам смисъл от друга прахосмукачка.
Ъглите си ги претривам с мокра кърпа.
Голямата прахосмукачка изхвърлих и си купих една малка,
колкото да прахосмуча диваните от време на време, и филтрите на Румбата с нея .  Peace

# 464
  • софия
Аз пускам голямата! Понякога на две седмици, понякога на седмица. Но имам услужливо космати животни, загубих надежда, че ще мине номера само с робота.
И трябва да призная, че заради глупавите ремонти, доподреждане, преместване не успявам да пускам робота всеки ден. Когато успявах, беше удоволствие и това отдалечаваше ползването на голямата прахосмукачка, но без нея аз поне не мога.

Общи условия

Активация на акаунт