Прахосмукачка робот - 9 тема

• 102 061
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Бъкел немски не знам, но с опцията за превод на страницата се оправих. Платих с дебитна карта през ПейПал. Регистрацията там става за норматив. Няма мито, понеже е от ЕС. Докараха ми я на работа, този адрес бях посочила. Робота ми е втора ръка и реално не знам колко е издържала батерията, но 1 година е ползван активно от мен. Че е шумен, шумен е, ама комшията ти си придава фасони според мен. Понякога се случва да го пусна и да му се мотаем и не ни пречи толкова, а като е на горния етаж чак го забравям. Батерията е по-мощна от фабричната. Фабрично мисля, че е на 2200. ММ я смени. Отвинтват се няколко болтчета и след това самата батерия е вързана с щипка като  при рутерите кабелите (не знам как по-ясно да го обясня) и аз самата мога да си я сменя. При моя Сами се оказва, че проблема е в някое кондензаторче, а не в батерията, защото трябва често да го рестартирам, за да тръгне. За ибея се възползвах да поръчам освен батерията и резервни четки и филтър, защото доставката на едно е 2.90, а на всеки следващ продукт е 0.50. Та си рекох да се запася  Wink

# 541
В една  голяма чуденка съм дали да си взема  от ЗОРА  IRobot ROOMBA 620/621  или  Irobot Roomba 563  на старо. newsm78  Кой  от двата   модела е по добър?  newsm78Ако може да ми помогнете ще съм  много благодарна.
Аз не бих взела 5 серия на старо. Колкото и да е запазана, е морално остаряла. Има 620 и 621 на примливи цени.

# 542
  • Хасково
Момичета, някой може ли да каже каква е разликата м/у тези две батерии. Искам да си поръчам за моята Румба, но се  newsm78 коя :
http://www.ebay.de/itm/komp-Akku-fur-iRobot-Roomba-530-540-560-5 … :7BIAAOSwpDdVAc69

http://www.ebay.de/itm/14-4V-3500-mAh-Akku-fur-iRobot-Roomba-520 … :i8AAAOSwNSxVAc9E

Моля ви помагайте

# 543
  • В.Т.
Темата батерия за притежателите на AGAMA 530 /ако все още са останали такива/ Simple Smile : поръчах си батерия от китайския Алиекспрес. Излезе ми около 60лв. Вярно, чакането е доста, но тук цената беше около 100лв. В момента държи 1:30мин. Надявам се да изкара по-дълго така.

# 544
  • Варна
Момичета, колебая се между два модела на IRobot ROOMBA 621 и 786. В момента са на хубави цени в Техномаркет. Отначало се бях спряла на модела 650, но виждам че го няма сега. Та заслужава ли си да купувам седма серия /нямам домашни любимци/ или шестицата ще ми свърши добра работа.

# 545
  • София
Момичета, колебая се между два модела на IRobot ROOMBA 621 и 786. В момента са на хубави цени в Техномаркет. Отначало се бях спряла на модела 650, но виждам че го няма сега. Та заслужава ли си да купувам седма серия /нямам домашни любимци/ или шестицата ще ми свърши добра работа.

Аз съм с 621 и съм много доволна  Peace.

# 546
  • На брега на реката
Днес получих имейл с брошура на емаг и 621 беше около 570 лв.

# 547
Здравейте! И аз съм доволна от 621 .Взех си я скоро ,точно по намаленията. Харесва ми ,че акцентира чистенето до ръба на стените.Също се качва на дебел килим ,тип Шаги ,с дълги влакна без никакъв проблем . Всъщност именно този килим и мокетите в спалните ме спираха доста време да си взема робот ,не мислех че ще се справя...но сега съм повече от доволна  Simple Smile

# 548
А забелязвате ли като цяло намаляване в запрашеността на помещенията? Питам, защото каквото и да правя, всяка сутрин на слънчева свелина виждам свободно циркулиращи прахови частици във въздуха, просто няма спасение  ooooh! Та надявам се роботчето да ми помогне в тази посока  Rolling Eyes
Veka, Klara, купували ли сте отделно виртуални стени?

# 549
И аз съм с 621 от около 2 месеца. Единственият недостатък, който мога да посоча, е липсата на отложен старт и почистване стая по стая. Като го взимах мислех, че няма да ми трябват, да, обаче с тях щеше да ми е по-добре.  Sunglasses Иначе за чистенето съм от доволна предоволна. Кабели по подовете нямам, килим - само един, с който се справя прилично ако започне чистенето от него.

Pали, не съм забелязала да е по-малко запрашено честно казано. Съдя по праха на мебелите. Но прах освен по подовете се задържа и по меката мебел и текстил (пердета, завеси), така че едва ли роботчето ще те спаси. Но пък ще те улесни много. Peace

# 550
  • Русе
Донякъде намалява. Аз съм с 780 от 3,5г, има разлика, не се образуват чак такива топки. Иначе на слънце, дори и току що минато с мокро, пак се вижда. Аз съм за 7-ма серия именно заради отложения старт и това, че чисти по-голяма квадратура (не знам колко дават за 621).

# 551
Благодаря ви  Hug Аз така или иначе твърдо съм решила да я имам, само търся още плюсове и се самоубеждавам, че ми трябва  Laughing
Да, прах има и по текстила, и по килима, а по черните мебели как се вижда  ooooh!

# 552
То прах винаги ще има ,няма как да изчезне съвсем . Но определено е по малко от преди . Като цяло вкъщи е по чисто от преди,защото роботчето го пускам всеки ден ,а с обикновенна прахосмукачка нямам възможност да чистя постоянно .Определено плюсовете са повече от минусите  Party

# 553
А има ли смисъл да си взимам roomba 651 или 621 e достатъчна? Какви са разликите?

# 554
  • Русе
Pали, въобще не се чуди. Две седмици след като я имаш вече, ще се чудиш защо по-рано не си си купила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт