Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 35 244
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Потрених добре, раздвижих хубаво трицифрието  Mr. Green
Въртят ми се иначе някои въпроси из главата, та да ви питам. Забелязали ли сте от някой зеленчук, който консумирате през ПЗ дните, да задържате, или като цяло да ви влияе неблагоприятно на отслабването?
За информация аз консумирам основно: домати, краставици, червени и зелени чушки, тиквички, праз лук, моркови, по-рядко зеле.

# 331
Потрених добре, раздвижих хубаво трицифрието  Mr. Green
Въртят ми се иначе някои въпроси из главата, та да ви питам. Забелязали ли сте от някой зеленчук, който консумирате през ПЗ дните, да задържате, или като цяло да ви влияе неблагоприятно на отслабването?
За информация аз консумирам основно: домати, краставици, червени и зелени чушки, тиквички, праз лук, моркови, по-рядко зеле.
И аз тези, само че без зеле, а доста често марули, репички и зелен лук. Също броколи, карфиол и моркови, но не съм забелязала да ми влияят зле.

А да краставичките, благодаря ще търся тогава без захар... но някой ако знае марки да помага  Wink

# 332
Карина, петък вечер е бре, кой ще ти отговори?  Grinning

Завиждам ти за усещането след тренировка. Мен ме офертираха за кръчма, но в този студ не ми се мърда никъде. Иначе там щях да се раздвижа  Mr. Green

Не съм водила специални наблюдения кой зеленчук как ми влияе, но все пак стигнах до извода, че с патладжана и зеления боб нещо не се разбираме. Морковите и червеното цвекло и те, но пък той и доктора е казал, че с тях трябва да се внимава, а аз определено прекалявах с последното.  От киселото зеле задържам много вода. Знам, че е от солта, но много го обичам и си го позволявам от време на време.
     А благотворно със сигурност мога да кажа, че ми влияят прясното зеле, печения пипер, броколите, зелените салати, домати, краставици....и ей тоя зеленчук 
Скрит текст:
   петъъък еее  Wink

# 333
Пиратка и аз си падам по кис.зеле и за да не ми е много солено си го изкисвам за около час в студена вода.

# 334
Пиратче, браво бе, аз за чушки и праз си мисля, а на нашата какви моркови са й в главата  newsm48 smile3521

И за да не говоря само простотии, да ви споделя, че дробчето с лука и гъбките стана чудно, отдавна не си бях правила и с мъжа ми си облизахме пръстите  chef

# 335
  • Плевен
Боже, аз като се докопам до такъв зеленчук като на Пиратчето, всички останали са на заден план! Все още е петък! Нападайте протеина(зеленчука)! Кари, само пръстите ли?!

# 336
Ама вярно здраво ви тресе хормона ли, апетита ли   Grinning Хубостниците ми те!  Heart Eyes
Архмихче, че то от тях се почва   Mr. Green

# 337
  • UK
Страхотно настроение в темата.  Crazy

Привет!
Не съм списвала системно в темата, но сега се присетих и идвам да ви надъхвам. Simple Smile
Та момичета с Дюкан отслабнах, след раждане на хлапето -20 кг.От тогава до сега съм свалила още 5 кила в резултат на научените от мен правила за хранене.
Преди година включих и фитнес.Е истина е, че килата започват да падат стремглаво.По отношение на спорта, аз първо приключих с трета фаза и тогава започнах със спорта.В периода на активно слабеене нямах сили и за него.
Не забравям протейновите дни в четвърта фаза!Много, много са важни.
Схемата ми беше 5\5.Реших да пробвам1\1, но за мен това не беше успешната формула.
Успех момичета!Това е режимът!
  bouquet и според мен протеиновия четвъртък е много важен. Иначе се самозабравяш.

Пиратка- единодушно предпочитаме твоя зеленчук. С доказано вталяващо действие е  Joy
Аз съм по китайските миксове, подюканчени разбира се. Броколи, гъби, морков, тиквички, зелен боб, червена чушка, лук. Искам да ям повече сурови зеленчуци, но не ми се получава. Зима е все пак, кисело зеле ми се яде..  Сега мисля вместо извара да сложа бейби спанак в омлета за закуска.

Да се оплача, че още съм болна, довечера съм на поредния преглед, ще ми правят кръвни изследвания.  Confused Не бях ходила на док откакто съм раждала за последно (9г) и на антибиотик не съм била.  Whistling Пазете се в студа, мийте ръце, избягвайте публични и задушни места.

# 338
Добро утро  Hug
Аз вчера си направих първия ПЗ ден  Grinning Като невидяла си хапнах салатката  Mr. Green Но резултат в кантара още не съм проверила.
Исках да ви питам от кой супермаркет купувате сиренето за мазане Ексуиза? Не мога да го намеря.
Днес мисля да си избера някаква сладка рецепта че малко ми залипсва.Купих си течен подсладител стевия.Идея си нямам колко и какво ще сложа  Crazy Знаете ли кое ме радва покрай всичките режими които се опитвам да спазвам, и всеки си има своите особености, най-хубавото е че откривам много нови храни за които не съм подозирала и не съм знаела.

# 339
  • Испания
Добро утро!

Усмихнат и режимен ден!

# 340
  • София
Elsinor в Кауфланд има Екскуиза Peace

# 341
  • Испания
Чета из разни теми, които следя, и сега видях още едно доказателство за йо-йо ефекта. Както многократно сме коментирали: едни и същи причини водят до едни и същи последствия.

Та, една девойка пита друга откъде намира бадемово брашно, защото се утрепала да търси за френски макарони. Отговарят ѝ откъде и тя пише:

ей, много мерси! като приключа с диетата ще врътна едни, за да отпразнувам.

Коментарът, мисля, е излишен.  Peace

# 342
  • София
Абсолютно съгласна Peaceаз даже гала вечери не правя, нямам нужда да се тъпча с нещо което ще се мъча да го сваля после...

Смайлс, Дюкан някъде обсъжда ли сладкия картоф? Че книгите ги предадох на кума, той започна на скоро. Четох че е доста полезен, че сваля кр.захар. Търся си заместител на картоф.

# 343
  • Испания

Смайлс, Дюкан някъде обсъжда ли сладкия картоф? Че книгите ги предадох на кума, той започна на скоро. Четох че е доста полезен, че сваля кр.захар. Търся си заместител на картоф.

Не, Маце. Поне досега не съм срещала никъде.  Peace

# 344
  • София
Ясно, ще го оставя за 4та за почерпка.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт